مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

الان خرید کارت 960 با رم 4گیگ انتخاب مناسبی هست ؟
اخه بیشترین ایرادی که به 960ها وارد میشد 2گیگ بودنشون بود که توی سری 4گیگ دیگه نباید مشکلی باشه .

کارت 960 ایرادی نداشته! پتانسیل این کارت به دلیل معماری GPU و بخصوص پهنای باندش بیش از این مقدار نیست. مدل 4 گیگ هم تفاوت چشمگیری در در مقدار متوسط FPS در اکثر بازیها بخصوص در رزولوشن FHD ایجاد نمیکه.البته بعضی مواقع موجب کاهش Stutter میشه. در نهایت مسئله قیمت مطرحه. اگه نسخه 4 گیگ با تفاوت قیمت حداکثر 100 هزارتومن با نسخه 2 گیگ عرضه بشه، ارزش خرید داره و در غیر اینصورت خیر( البته به نظر بنده).

- - -ویرایش - - -

بین این دو کارتی که گفتم کدومو پیشنهاد می دید؟؟؟

- - -ویرایش - - -

بین این دو کارتی که گفتم کدومو پیشنهاد می دید؟؟؟

تو محدوده قیمت 900 تومن در حال حاضر بهترین انتخاب GTX 960 هست که بطور کامل از DX12 پشتیبانی میکنه. 280X هم موجودی بازار کم شده و بالای یک تومنه. این کارت مقداری از 960 در بازیها سریعتر ظاهر شده.

الان خرید کارت 960 با رم 4گیگ انتخاب مناسبی هست ؟
اخه بیشترین ایرادی که به 960ها وارد میشد 2گیگ بودنشون بود که توی سری 4گیگ دیگه نباید مشکلی باشه .

اگه قیمت مدل 4 گیگیش مناسب باشه بله، ارزش خرید داره
اگهقیمتش نزدیک به 970 باشه که خیر، ارزش نداره و بهتره همون 970 رو با یه کم بودجه بیشتر بخرید.

اگر سری 4 گیگ پیدا بشه عالیه البته اگر درست از 4 گیگ استفاده کنه

کسایی هم که 970 یا 980 می گیرن اهل oc هستن چیپ Hynix بسیار افتضاح هست من گرفتم فروختم الان چیپ Samsung گرفتم فرقش زمین به اسمونه البته sam اصلا نیست تنها برندی که داره الان evga هست که فقط مدل acx2.0 + ارزش خرید داره که در ایران نیست گیگا هم داره اما از هر 100 تا شاید 1 بزنه

980ti هم ظاهرا 5.5+0.5 گیگ هست داستانیه این رم هم

آقا هنوز کارت نیومده چی براش داستان درست می کنید؟ حتی اگه اونجوری باشه باز هم یه خرید عالیه، توی داستان 970 مشخص شد که تاثیری در راندمان نداره در حالت عادی.
وقتی دو تا SMX غیر فعال داشته باشه مشخصا باید یه بلایی سرش آورده باشن که بتونن 6 گیگ رو روی باس 384 بیتی استفاده کنن، اما باید منتظر بمونیم ببینیم.

دوستان بین zotac 970 amp extram core و g1 موندم
زوتاک ۱۰۰ تومن ارزون تره به نظر شما ارزش داره ۱۰۰ بیشتر بدی ولی گیگا رو بخری!
مودل amp!Extreme Core Edition قویترین مودل gtx 970 هستش و در رزولوشن 1440pدر حد(بهتر) مودل گیمینگ ام اس آی 980 هستش ولی در رزولوشن 1080p بیشتر اوقات قویتر هستش!
base:1228 MHz boost: 1380 MHz
1080p:
7143_61_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

7143_69_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

1440p:
7143_89_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

7143_87_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

بقیه بنچمارک ها رو هم میتونید اینجا ببینید!

Last edited by a moderator:
دوستان بین zotac 970 amp extram core و g1 موندم
زوتاک ۱۰۰ تومن ارزون تره به نظر شما ارزش داره ۱۰۰ بیشتر بدی ولی گیگا رو بخری!

zotac صدای فنش بیشتره چه در load چه حالت بی کار. گارانتی ها هم که یکسان هست. جفت کارت ها هم با کیفیت هستن اما گیگا قطعا بهتره. از لحاظ فرکانسی هم zotac بهتره در حد 1 فریم یا کمتر که البته گیگا هم به هم راحتی در همین فرکانس بی نیاز از هر تغییری کار می کنه هیچ خطریم نداره فقط کافیه فرکانس بالاتر تنظیم بشه. من g1 rev1.0 گرفتم که درست overclock نشد دادمش رفت الان rev1.1 گرفتم حیقیتا راضیم boost clock 1628 تست heaven پاس کردم دما مکس 74.

اما بعیده از خرید zotac هم پشیون بشید اما 970 g1 خیلی صدا کرده

هیچ 970 هم به 980 نمی رسه مگه تا فرکانس های خیلی بالا oc بشه که هر کارتیم به اون حد oc نمی شه

آخرین ویرایش:
این سیستم منه :

Intel Core i5-4690
Gigabyte GA-H97-D3H
Kingston HyperX Beast 2×4GB=8GB DDR3
Green GP700A-HP *Bronze

قصد خرید کارت گرافیک با بودجه تقریبی یک میلیون رو دارم و نظرم رو این کارته :

EVGA GTX 960 SuperSC ACX v2.0

به نظر شما انتخاب مناسبیه ؟

دوستان من میخوام سیستم ارتقا بدم به نظرتون ارزش داره تا آخر تابستون منتظر بشم واسه gtx 980ti یا همون 980 رو بگیرم ؟ میدونم مدل تی آی 6 گیگه و توی بنچمارکا نزدیک تایتان ایکس هست ولی نسبت به 980 چند سال بیشتر دووم میاره ؟
قیمتا الان بهتره یا آخر تابستون ؟

این سیستم منه :

Intel Core i5-4690
Gigabyte GA-H97-D3H
Kingston HyperX Beast 2×4GB=8GB DDR3
Green GP700A-HP *Bronze

قصد خرید کارت گرافیک با بودجه تقریبی یک میلیون رو دارم و نظرم رو این کارته :

EVGA GTX 960 SuperSC ACX v2.0

به نظر شما انتخاب مناسبیه ؟

بله مناسبه. البته من خودم مدل های گیگابایت رو بیشتر ترجیح میدم.

- - -ویرایش - - -

سلام
به نضر شما r9 270 بازیهارو رو هالت medium یا high به راحتی میتونه اجرا کنه؟اصلن این کارت رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میدین؟

بستگی داره که تو چه رزولوشنی می خواید بازی کنید. شما مشخصات سیستمتون و حداکثر بودجه رو بگید تا بهتر مشاوره بگیرید.

دوستان من میخوام سیستم ارتقا بدم به نظرتون ارزش داره تا آخر تابستون منتظر بشم واسه gtx 980ti یا همون 980 رو بگیرم ؟ میدونم مدل تی آی 6 گیگه و توی بنچمارکا نزدیک تایتان ایکس هست ولی نسبت به 980 چند سال بیشتر دووم میاره ؟
قیمتا الان بهتره یا آخر تابستون ؟

شما ادم های این قسمت رو با پیشگو اشتباه گرفتید؟:d

کسی مگه خبر داشت سهمیه ی بنزین ناگهان قطع می شه؟ شما اگه دنبال بهترین هستی 980ti بگیر چرا حالا اخر تابستان؟ همین 1 ماه دیگه احتمالا در دسترس در ایران باشه راجب قیمت هم نمی شه بحث کرد قیمت جهانیش هنوز مشخص نشده ایرانم که قیمت نمی شه مشخص کرد اما نزدیک 3 تومن حساب کنید

در ضمن فرشید داستان 5.5+0.5 هم من از خودم نگفتم طبق شواهد 1 سایت معتبر اینطور نظر داده که احتمالا این شکلی می شه من عادت دارم با منبع حرف بزنم حرفی که منبع نداشته باشه باد هوا هست ممکنه درست باشه ممکنه نباشه تازه کلمه ی شاید هم عین منبع استفاده کردم

مودل amp!Extreme Core Edition قویترین مودل gtx 970 هستش و در رزولوشن 1440pدر حد(بهتر) مودل گیمینگ ام اس آی 980 هستش ولی در رزولوشن 1080p بیشتر اوقات قویتر هستش!
base:1228 MHz boost: 1380 MHz
1080p:
7143_61_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

7143_69_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

1440p:
7143_89_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

7143_87_zotac-geforce-gtx-970-amp-extreme-core-edition-video-card-review.png

بقیه بنچمارک ها رو هم میتونید اینجا ببینید!

این benchmark 100% fake و بدون اعتباره

Last edited by a moderator:
سلام ، یه مقدار راهنمایی میخواستم در مورد مقوله dx12 , 11 ، من یه کارت gts 250 دارم که تا dx 10 ساپورت میکنه حالا میخوام سیستم رو ارتقا بدم ، رم 8 و سی پی یو i5 4490 ، اگر این کارت رو نگه دارم میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه یا بازی هایی که به dx 11 , dx 12 نیاز دارن کلا اجرا نمیشن؟ چون واسم مشکله همه رو با هم ارتقا بدم.

- - -ویرایش - - -

سلام ، یه مقدار راهنمایی میخواستم در مورد مقوله dx12 , 11 ، من یه کارت gts 250 دارم که تا dx 10 ساپورت میکنه حالا میخوام سیستم رو ارتقا بدم ، رم 8 و سی پی یو i5 4490 ، اگر این کارت رو نگه دارم میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه یا بازی هایی که به dx 11 , dx 12 نیاز دارن کلا اجرا نمیشن؟ چون واسم مشکله همه رو با هم ارتقا بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or