مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

پس یعنی سی پی یو من میکشه واسه همه گیم ها؟ آخه تو بازی assassins creed unity و watchdogs خیلی لگ داشتم الانم تو بازی mortal kombat x تو بعضی استیج ها لگ دارم تو بقیه استیج ها با فریم 60 بازی میکنم ! والا هرکی یه چیز بهم میگه ولی بیشتریا میگن گرافیکتو عوض کن بعضیا هم میگن گرافیکت خیلی هم خوبه رم با سی پی یوت ضعیفه یکم
عزیز همون که گفتن، کارت گرافیک اولویت هست
ام دوستان میخوام بازی gta v با بالاترین تنظیمات 60 فریم بهم بده .کدوم قطعاتمو باید ارتقا بدم؟
i7 2600k
P8p67
ram 4gig
Vga: asus gtx 580 dcuii

قطعا کارت گرافیک، پردازنده ی شما هنوز قوی هست

دوستان من یدونه کارت 970 زوتاک یا همون ارزونترین 970 بازار رو خریدم اما هر موقعی که سیستم رو روشن میکنم برای یکی دو ثانیه فن گرافیک با صدای زیاد میچرخه از صداش بنظر میاد روی حالت 100 درصد میچرخه بعداز یک ثانیه دوباره بهمون حالت عادیش برمیگرده! دلیل این کار چی میتونه باشه؟؟

احتمال داره فن های گرافیک برای بلند کردن گرد و خاک از روی هیت سینک برعکس بچرخن همون اول کاری؟؟

سلام دوستان . کسی میتونه راهنمایی کنه کارت تو رنج قیمت بین 1500 تا 2000 تومن چی مناسبه ؟ من خودم نظرم رو gtx 970 بود ولی بخاطر مشکلی که ازش صحبت زیاد میشه که مربوط به حافظه این کارت میشه کمی پشیمون شدم . اگر امکانش هست کمی راهنمایی کنید و نوع برند خوب رو بگید

سلام دوستان . کسی میتونه راهنمایی کنه کارت تو رنج قیمت بین 1500 تا 2000 تومن چی مناسبه ؟ من خودم نظرم رو gtx 970 بود ولی بخاطر مشکلی که ازش صحبت زیاد میشه که مربوط به حافظه این کارت میشه کمی پشیمون شدم . اگر امکانش هست کمی راهنمایی کنید و نوع برند خوب رو بگید

هیچ مشکلی از نظر حافظه نداره ! در واقع زمانی که کارت تو پردازش سنگین به حافظه بیشتر از 3.5 گیگ نیاز داشته باشه بقیه حاقظه ازاد میشه و از تمام حافظه استفاده میکنه ولی اولویت ابتدا با 3.5 گیگ اول هست بهترین انتخاب تو این رنج هم Gigabyte GTX970 G1 البته باید ببینی تو کیست جا میشه یا نه!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
آیا کارت گرافیک 970 g1 توی کیس x2 jaguar جا میشه ...من الان خودم یه r9 270x روش دارم ولی خوب این دو فنست...اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم...

من 970 G1 دارم بهترین تو این رنج قیمت اصلا هم کم نمیاره The Witcher 3 راحت 50 تا 60 میگیرم.

سلام
دوستان من با بودجه حدود 1.5 دنبال گرافیک بودم که با خوندن پست دوستان متخصص تو این مدت دیدم فقط باید 970 بخرم ، ولی یکی بهم پیشنهاد داد با 1.7 جاش یه STRIX GTX 780 OC 6gb بگیرم ، راستش چون هیچ اطلاعاتی ندارم خواستم راهنمایی کنید که آیا با 200 تومن بیشتر این کارت بهتره یا نه.
سپاس فراوان

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من با بودجه حدود 1.5 دنبال گرافیک بودم که با خوندم پست دوستان متخصص تو این مدت دیدم فقط باید 970 بخرم ، ولی یکی بهم پیشنهاد داد با 1.7 جاش یه STRIX GTX 780 OC 6gb بگیرم ، راستش چون هیچ اطلاعاتی ندارم خواستم راهنمایی کنید که آیا با 200 تومن بیشتر این کارت بهتره یا نه.
سپاس فراوان

100% gtx970
قیمت کمتر، مصرف برق کمتر، dx12 ساپورت و performance بهتر

سلام
دوستان من با بودجه حدود 1.5 دنبال گرافیک بودم که با خوندن پست دوستان متخصص تو این مدت دیدم فقط باید 970 بخرم ، ولی یکی بهم پیشنهاد داد با 1.7 جاش یه STRIX GTX 780 OC 6gb بگیرم ، راستش چون هیچ اطلاعاتی ندارم خواستم راهنمایی کنید که آیا با 200 تومن بیشتر این کارت بهتره یا نه.
سپاس فراوان
دوست عزیز پردازنده مرکزی 970 خیلی قوی تره چون اون پردازنده مرکزیش از کل کودا ها استفاده میکنه و بهینه تره، و همین طور اون با کودای کمتر در حد 780 با کودای بیشتر عمل میکنه، البته 780 تعداد کودا هاش زیاده بالای 2000 تا و فکر نکنم کمتر از 970 قدرت داشته باشه پس نتیجه میگیریم 780 با 6 گیگ رم بهتر از 970 با 3.5 رم هست. قدرتشون هم در یه حده چون تعداد کودای بیشتر 780 ضعف بهینه نبودن رو نسبت به 970 می پوشونه، و در اخر فرقشون فقط یه اپدیته و DX12 را کامل پشتیبانی میکنه بجز تعداد کمی ویژگی که مختص GPU های نسل جدید تره اینو گفتم چون خودم Asus gtx 970 گرفتم و الان پشیمونم. و البته 970 اینده نگری بهتری نسبت به 780 داره همین دیگه کلش بستگی به خودتون داره.
اگه راجع به پردازنده مرکزی دو گرافیک و تعداد کوداهاشون و قدرتشون نسبت به هم اطلاع نداری تا برات بگم؟

4 گیگ Vram به بالا فقط برای 4k gaming مهمه صرف نظر از 4k کارت Gtx970 از همه لحاظ از gtx780 6gig بهتره اون کارتی که بعضی جاها در حد gtx970 هست 780tiه
حالا شما مانیتور 4k دارید؟ حتی فکر نکنم Gtx780 6gig برا 4k هم بهتر از gtx970 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or