مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

شما حداکثر مبلغی رو که می خواید هزینه کنید ، با مشخصات سیستمتون رو اعلام کنید، تا یه کارت گرافیک مناسب بهتون پیشنهاد بشه.

حداکثربا350هزار تومان مشخصات سیستم رم2گیگ گرافیکnivdia geforce 210 مادربردم هم ddr3است. سی پی یوم هم AMD Athlon II X2 250 دوهسته ای

آخرین ویرایش:
حداکثربا350هزار تومان مشخصات سیستم رم2گیگ گرافیکnivdia geforce 210 مادربردم هم ddr3است. سی پی یوم هم AMD Athlon II X2 250 دوهسته ای

دوست عزیز، هم سیستم شما برای گیم خیلی ضعیفه و هم با این بودجه کارت مناسب گیم پیدا نمیشه.
حداقل کارت پیشنهادی برای گیم 750Ti از انویدیا و یا 260X از AMD هست که بین 500 تا 630 تومن قیمتشون هست. ولی حتی با تهیه این کارتها مابقی قطعات سیستمتون پایینه و کارایی بهینه در بازیها نخواهید داشت.

دوست عزیز، هم سیستم شما برای گیم خیلی ضعیفه و هم با این بودجه کارت مناسب گیم پیدا نمیشه.
حداقل کارت پیشنهادی برای گیم 750Ti از انویدیا و یا 260X از AMD هست که بین 500 تا 630 تومن قیمتشون هست. ولی حتی با تهیه این کارتها مابقی قطعات سیستمتون پایینه و کارایی بهینه در بازیها نخواهید داشت.

یعنی باید کل کیسم را ارتقا بدهم:((

دوستان میخوام کارت گرافیک رو عوض کنم به نظرتون برای این سیستم 960 بهتره یا 970؟ بعد یه چیزی که هست زیاد نمیخوام هزینه کنم، مثل قدیم ام بازی نمی کنم نهایت ماهی 1 بازی اونم جدیدا. الانم بیشتر برای witcher 3 میخوام عوض کنم.
خالا با این تفاسیر و این سیستمی که دارم 960 بخرم یا 970؟

AMD Phenom II X6 1090T
Gigabyte 890FXA-UD7
Corrsair Dominator 2x4GB 1600 CL8
MSI GTX 560 Ti HAWK
Cooler Master 700 watt UCP Ultimate

یعنی باید کل کیسم را ارتقا بدهم:((

اگه قصد بازی کردن دارید، بله ...

- - -ویرایش - - -

دوستان میخوام کارت گرافیک رو عوض کنم به نظرتون برای این سیستم 960 بهتره یا 970؟ بعد یه چیزی که هست زیاد نمیخوام هزینه کنم، مثل قدیم ام بازی نمی کنم نهایت ماهی 1 بازی اونم جدیدا. الانم بیشتر برای witcher 3 میخوام عوض کنم.
خالا با این تفاسیر و این سیستمی که دارم 960 بخرم یا 970؟

AMD Phenom II X6 1090T
Gigabyte 890FXA-UD7
Corrsair Dominator 2x4GB 1600 CL8
MSI GTX 560 Ti HAWK
Cooler Master 700 watt UCP Ultimate

مدل مونیتورتون چیه دوست عزیز؟

AMD Phenom II X4 975 BE (3.6 GHz) Sockel AM3
A7DA-S 3.0 - Foxconn
MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition OC
GREEN 685B
------------------------------------------
دوستان کارت 960 برای سی پی یو و ماردبورد بنده مناسب هست یا خیر
راستش میخواستم بدونم نبودن 3.0 PCI Express بر روی این مادربورد و حال نبودن یک سی پی یو i5 خوب ، چقدر ترمز این گرافیک را خواهد کشید.
اصلا تغییر قابل توجهی از نظر فریم به من میده
مثلا در بازیها من با گرافیک 6950 خیلی به سختی میتونم msaa اضافه کنم (بسته به بازیش داره در اساسین جدید کمتر در جی تی ای بیشتر) 2x که میشه 4 تا ، بازی افت فریم پیدا میکنه که کاملا مشخصه کارت داره زور میزنه چون پردازش این msaa به عهده کارت هست دیگر درسته ؟
قبلا فرشید به من گفت یه 780 gtx بنداز تا 80 درصد فریم بازیها برات افزایش پیدا میکنه اما بعدا امکان دارد گلوگاه بشه که خوب فکر میکنم منظورش رزولوشن بالا مثل 1080 بوده که خوب سی پی یو فعلی به مشکل میخورد ، به دلایلی بودجه کمتر شد و ما به فکر خرید 280x افتادیم که خوب اونم به دلیل امدن کارتهایی مثل 970 و مخصوصا 960 که هم توان مصرفی کمتری دارن و هم دایرکست 12 را ساپورت میکنند منتفی شد تا الان
راستش دیگه حوصله صبر کردن ندارم مخصوصا برای 960 4G که اصلا معلوم نیست وارد بازار ما میشه یا نه!!!
مانیتور من 19 اینچ واید هست با رزولوشن 1680x1050
با این رزولوشن و دمو دستگاه فعلی ، خرید 960 برای من خوب هست یا نه ؟
کمک کنید که ویچر و بتمن در راهآ !!

AMD Phenom II X4 975 BE (3.6 GHz) Sockel AM3
A7DA-S 3.0 - Foxconn
MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition OC
GREEN 685B
------------------------------------------
دوستان کارت 960 برای سی پی یو و ماردبورد بنده مناسب هست یا خیر
راستش میخواستم بدونم نبودن 3.0 PCI Express بر روی این مادربورد و حال نبودن یک سی پی یو i5 خوب ، چقدر ترمز این گرافیک را خواهد کشید.
اصلا تغییر قابل توجهی از نظر فریم به من میده
مثلا در بازیها من با گرافیک 6950 خیلی به سختی میتونم msaa اضافه کنم (بسته به بازیش داره در اساسین جدید کمتر در جی تی ای بیشتر) 2x که میشه 4 تا ، بازی افت فریم پیدا میکنه که کاملا مشخصه کارت داره زور میزنه چون پردازش این msaa به عهده کارت هست دیگر درسته ؟
قبلا فرشید به من گفت یه 780 gtx بنداز تا 80 درصد فریم بازیها برات افزایش پیدا میکنه اما بعدا امکان دارد گلوگاه بشه که خوب فکر میکنم منظورش رزولوشن بالا مثل 1080 بوده که خوب سی پی یو فعلی به مشکل میخورد ، به دلایلی بودجه کمتر شد و ما به فکر خرید 280x افتادیم که خوب اونم به دلیل امدن کارتهایی مثل 970 و مخصوصا 960 که هم توان مصرفی کمتری دارن و هم دایرکست 12 را ساپورت میکنند منتفی شد تا الان
راستش دیگه حوصله صبر کردن ندارم مخصوصا برای 960 4G که اصلا معلوم نیست وارد بازار ما میشه یا نه!!!
مانیتور من 19 اینچ واید هست با رزولوشن 1680x1050
با این رزولوشن و دمو دستگاه فعلی ، خرید 960 برای من خوب هست یا نه ؟
کمک کنید که ویچر و بتمن در راهآ !!

با تغییر گرافیک که قطعا افزایش راندمان در بازیها خواهید داشت. ولی خوب این پردازنده کلا مناسب بازیهای روز و آینده نیست. این که چقدر موجب کاهش فریم در بازیها میشه به موتور طراحی بازیها بستگی داره . تو بعضی ها تاثیر منفی بیشتر و تو بعضی ها هم کمتر.
اگه تصمیم به تعویض کارت گرفتید، میران رم سیستمتون رو هم 8 گیگ قرار بدید تا از نظر مقدار حافظه به مشکل برنخورید.

دوستان این VGA خودم رو میخوام یقروشم چتد به نظرتون بفروشم؟
MSI GTX 560 Ti HAWK

شاید 350 تا400 قیمت خوبی باشه.

یه سوال بی ربط داشتم به موضوع تاپیک نمیدونستم کجا بیان کنم: من کارت گرافیکم را از سری 600 انویدیا به سری 900 ارتقاع دادم آیا نیازی هست دوباره درایور کارت گرافیک رو نصب کنم؟؟ ورژن قبلی درایور همون 350.12 بود که واسه gta v اومده بود. ممنون میشم پاسخ بدید.

خیر، خود درایور مدل جدید رو تشخیص میده و نصب می کنه.

با تغییر گرافیک که قطعا افزایش راندمان در بازیها خواهید داشت. ولی خوب این پردازنده کلا مناسب بازیهای روز و آینده نیست. این که چقدر موجب کاهش فریم در بازیها میشه به موتور طراحی بازیها بستگی داره . تو بعضی ها تاثیر منفی بیشتر و تو بعضی ها هم کمتر.
اگه تصمیم به تعویض کارت گرفتید، میران رم سیستمتون رو هم 8 گیگ قرار بدید تا از نظر مقدار حافظه به مشکل برنخورید.

رمم که 8 هست الان بدون رم 8 نمیشه بازی کرد.
این مورد را پرسیدم چون یکی از دوستان با سی پی یو پایین تر از من 965 و تعویض کارت به 970 روی 1080 و اخرین تنظیمات در بازیهای اخیر نزدیک 30 فریم میگرفت.
با توجه به اینکه زور اصلی را در بازی ها کارت گرافیک میزند ، گفتم باید برای من که فول اچ دی بازی نمیکنم و نتظیمات را ماکزیمم قرار نمیدم بایستی پر فورمنس خوبی با همین cpuی رو پا بگیرم.
هنوز بیشتر بازیهای نسل هشتم در حداقل سیستم cpuی Phenom II X4 940 معرفی میکند.
پس 960 با این سی پی یو فعلی و تنظیماتی که مد نظر من هست گلوگاه نیست درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or