مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من مي خواهم اين كارت گرافيك ازقيمت 500 تا 900 هزار تومان بخرم لطفا مرا راهنمايي كنيد كدام كارت گرافيك بخرم عكس از كارت گرافيك براي من بگذاريد باتشكر

براي چه كاري ميخوايد ؟
اگه برا گيمينگ ميخوايد بهترين گزينه gtx 960 هست
البته بازهم دوستان ميتونن بهتر راهنمايي كنند

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

مادربورد: Giga p61A-d3
سی پی یو: 2030
گراف: Giga gt630
پاورم ایرانیه که باید عوض شه
مانیتور:crt ولی تبدیل dvi به AVG میگیرم براش
بودجه 400 تومن
قیمت 7790 رو نمیدونید الان؟

پلتفرمتون کلا قدیمی و ضعیف هست و راندمان خوبی برای گیم نداره. ولی اگه اصرار دارید میتونید این دو کارت رو مد نظر داشته باشید:
GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 و Sapphire R7 260X 2GB GDDR5.حدود 500 تومن. کارایی این دو کارت از 7790 بالاتره.
اگه 7790 نو پیدا کنید، هم قیمت این دو تا کارته(شاید هم گرونتر!) . دست دومش رو نمیدونم.

- - -ویرایش - - -

سلام
من مي خواهم اين كارت گرافيك ازقيمت 500 تا 900 هزار تومان بخرم لطفا مرا راهنمايي كنيد كدام كارت گرافيك بخرم عكس از كارت گرافيك براي من بگذاريد باتشكر

سلام. مشخصات سیستم و مانیتورتون چی هست ؟

پلتفرمتون کلا قدیمی و ضعیف هست و راندمان خوبی برای گیم نداره. ولی اگه اصرار دارید میتونید این دو کارت رو مد نظر داشته باشید:
GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 و Sapphire R7 260X 2GB GDDR5.حدود 500 تومن. کارایی این دو کارت از 7790 بالاتره.
اگه 7790 نو پیدا کنید، هم قیمت این دو تا کارته(شاید هم گرونتر!) . دست دومش رو نمیدونم.

ممنون راهنمایی خوبی بود
تو سایت techpowerup مشخصاتشون رو دیدم ولی 750ti از 7790 , r7 260x ضعیف تره قوی ترینشون هم r7 260x بود.

ممنون راهنمایی خوبی بود
تو سایت techpowerup مشخصاتشون رو دیدم ولی 750ti از 7790 , r7 260x ضعیف تره قوی ترینشون هم r7 260x بود.

کلا توی بنچمارکهای مختلف شرایط متفاوته . کارتهایی که به هم نزدیک هست کاراییشون ، ممکنه تو لیست های مختلف بالا پایین بشن. ولی از لحاظ امتیاز نرم افزار 3D mark FireStrike از بالا به پایین به ترتیب 260X و 750Ti ودر آخر هم 7790 هست. این دو کارت رو پیشنهاد دادم چون موجود هستن. ولی از لحاظ کارایی برای سیستم شما ، هر سه این کارت تقریبا در یک سطح هستن و تفاوتی ندارن.
[h=3][/h][h=3][/h]

کلا توی بنچمارکهای مختلف شرایط متفاوته . کارتهایی که به هم نزدیک هست کاراییشون ، ممکنه تو لیست های مختلف بالا پایین بشن. ولی از لحاظ امتیاز نرم افزار 3D mark FireStrike از بالا به پایین به ترتیب 260X و 750Ti ودر آخر هم 7790 هست. این دو کارت رو پیشنهاد دادم چون موجود هستن. ولی از لحاظ کارایی برای سیستم شما ، هر سه این کارت تقریبا در یک سطح هستن و تفاوتی ندارن.
الان 260x نوش تو بازار موجوده؟ قیمتش رو میدونید؟ من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
به نظرم 260x از همه بهتره
سیستم من از چه نظر ضعیفه؟ مادربورد 1155 هست پارسال خریدم رم کینگستون 8 گیگ 1600 هست فقط سی پی یو به نظرم ضعیفه ، تازه سی پی یو هم قوی ترین مدل core 2 هست البته به جز سری i3

الان 260x نوش تو بازار موجوده؟ قیمتش رو میدونید؟ من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
به نظرم 260x از همه بهتره
سیستم من از چه نظر ضعیفه؟ مادربورد 1155 هست پارسال خریدم رم کینگستون 8 گیگ 1600 هست فقط سی پی یو به نظرم ضعیفه ، تازه سی پی یو هم قوی ترین مدل core 2 هست البته به جز سری i3

CPU شما برای بازیهای امروزی ضعیفه و برای کارت گرافیک های رده بالا گلوگاه هست. در ضمن مونیتور شما هم Crt هست . که یعنی رزولوشن های پایین تر از FHD رو ساپورت میکنه. برای بازی در رزولوشن های پایین هم نیاز به کارت های رده بالا نیست . کارت های رده میانی برای رسیدن به فریم بالا در حداکثر تنظیمات کفایت میکنه.
لینک کارت 260X رو هم براتون pm میکنم.

Galax 980GTX Hall of Fame رو میخوام بخرم ولی انگار جایی نیست !
از طرفی Nvidia هم اعلام کرده Batman Arkham Knight , Witcher 3 رو برای هدیه به خریداران ۹۷۰ و ۹۸۰ درنظر گرفته ... این هدیه چجوریه‌ ؟ بصورت کدی هست که بعد از رجیستر کردن Product ID داخل سایت Nvidia فعال میشه‌ !؟

Galax 980GTX Hall of Fame رو میخوام بخرم ولی انگار جایی نیست !
از طرفی Nvidia هم اعلام کرده Batman Arkham Knight , Witcher 3 رو برای هدیه به خریداران ۹۷۰ و ۹۸۰ درنظر گرفته ... این هدیه چجوریه‌ ؟ بصورت کدی هست که بعد از رجیستر کردن Product ID داخل سایت Nvidia فعال میشه‌ !؟

این بازیها عناوین باندل های همیشگی NVIDIA هست و شرایطی داره

یکی اینکه کارت گرافیکی رو از تاریخ اعلام Promotion به بعد خریده باشید، نه قبل از اون
یکی اینکه محصول رو از فروشگاهها و سایتهای تعیین شده خریده باشید که همگی خارج از کشور هستند طبیعتا و به ایرانیها تعلق نمی گیره.

فرق كارت گرافيك 970GTX براى Zodiac با Gigabyte چيه كه ٣٠٠-٤٠٠ تومن اختلاف قيمت دارن ؟

منظورتون Zotac هست دیگه ؟ هر کدوم از این دو ،مدل های مختلفی از 970 دارن. فرق قیمت بخاطر سیاست قیمت گذاری خود شرکت و وارد کننده! ولی تفاوتهای تکنیکال مربوط به تفاوت در سیستم خنک کنندگی و طراحی برد کارت میشه.

منظورتون Zotac هست دیگه ؟ هر کدوم از این دو ،مدل های مختلفی از 970 دارن. فرق قیمت بخاطر سیاست قیمت گذاری خود شرکت و وارد کننده! ولی تفاوتهای تکنیکال مربوط به تفاوت در سیستم خنک کنندگی و طراحی برد کارت میشه.

آره همون :دی همش قاطیش میکنم :دی
با این حساب به صرفه تره که همین Zotac رو بگیرم ؟

آره همون :دی همش قاطیش میکنم :دی
با این حساب به صرفه تره که همین Zotac رو بگیرم ؟

خوب بستگی داره به بودجتون. اگه محدودیت ندارید بهتره مدل G1 از گیگا رو انتخاب کنید که نسبت به مدل های Zotac خنک تره. در غیر اینصورت یکی از مدل های غیر رفرنس Zotac رو بردارید.
در ضمن دقت کنید که بقیه قطعات سیستمتون برای گرافیک گلوگاه نباشه.

آخرین ویرایش:
خوب بستگی داره به بودجتون. اگه محدودیت ندارید بهتره مدل G1 از گیگا رو انتخاب کنید که نسبت به مدل های Zotac خنک تره. در غیر اینصورت یکی از مدل های غیر رفرنس Zotac رو بردارید.
در ضمن دقت کنید که بقیه قطعات سیستمتون برای گرافیک گلوگاه نباشه.

من حدودا 2.5 میخوام برای گرافیک بزارم کنار
با اینقدر الان 2 تا از همین Zotac بگیرم یا گیگابایت بگیرم ؟ یا کلا بیخیال 970 بشم برم 980 ببندم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or