مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کردم ولی کیفیت تصویر خیلی پایین میاد اصلاً نمیشه چیزی را خواند!!!!
مدل cpu شما چیه؟
اگر سری اینتل باشه حتما درایور gpu رو اپدیت کنید به احتمال زیاد درست میشه.
یا میتونید از device manager و display adapters کارت گرافیک خودتون ببینید که فعال هست یا خیر...

مدل cpu شما چیه؟
اگر سری اینتل باشه حتما درایور gpu رو اپدیت کنید به احتمال زیاد درست میشه.
یا میتونید از device manager و display adapters کارت گرافیک خودتون ببینید که فعال هست یا خیر...

ممنون از پاسخ تان در device manager و display adapter تنها کارت گرافیک انویدیا را نشان میده و از گرافیک مادربورد خبری نیست و قتی که گرافیک کارد انویدیا را کشیدم تست کردم درست است حالا نمیدانم چرا با گرافیک اینطوری است
لطفا کمکم کنید
ممنون

ممنون از پاسخ تان در device manager و display adapter تنها کارت گرافیک انویدیا را نشان میده و از گرافیک مادربورد خبری نیست و قتی که گرافیک کارد انویدیا را کشیدم تست کردم درست است حالا نمیدانم چرا با گرافیک اینطوری است
لطفا کمکم کنید
ممنون
مدل cpu رو نگفتین...

دوستان عزیز کارت گرافیک خوب که بازی های اینده نسبتا رو high با فریم خوب(نه صرفا 60) اجرا بشند تا 500 هزار تومان چی توصیه میکنید؟

برای بازیهای آینده به هیچ عنوان روی یه کارت 500 هزارتومنی حساب نکنید. مگر اینکه در رزولوشن پایینتر از FHD گیم بزنید...

سلام میخواستم از دوستان بپرسم gtx 960 4GB الان تو بازار حدودا چنده؟ و اینکه ورژن 2GB اون برا رزولوشن FHD و بازایهای روز تفاوت محسوسی تو کیفیت تکسچر ها با سایر کارتهای 3G به بالا داره یا نه؟
ممنون

سلام میخواستم از دوستان بپرسم gtx 960 4GB الان تو بازار حدودا چنده؟ و اینکه ورژن 2GB اون برا رزولوشن FHD و بازایهای روز تفاوت محسوسی تو کیفیت تکسچر ها با سایر کارتهای 3G به بالا داره یا نه؟
ممنون

من که هنوز ندیدم این کارت رو. فکر نمیکنم هنوز وارد کشور شده باشه!! کلا بازیهای جدید و آینده، در روزلوشن های FHD و بالاتر و در حداکثر تنظیمات (تکسچر با کیفیت بالا و ف*ی*ل*ت*رهای سنگین) نیاز به بیش از 2 گیگ حافظه دارند.
البته به این معنی نیست که مثلا کارت 960 4 گیگ در حد یک 970 ظاهر بشه. چون خود معماری GPU و پهنای باند و ... باعث کاهش پرفورمنس نسبت به کارتهای رده بالا میشه.

من که هنوز ندیدم این کارت رو. فکر نمیکنم هنوز وارد کشور شده باشه!! کلا بازیهای جدید و آینده، در روزلوشن های FHD و بالاتر و در حداکثر تنظیمات (تکسچر با کیفیت بالا و ف*ی*ل*ت*رهای سنگین) نیاز به بیش از 2 گیگ حافظه دارند.
البته به این معنی نیست که مثلا کارت 960 4 گیگ در حد یک 970 ظاهر بشه. چون خود معماری GPU و پهنای باند و ... باعث کاهش پرفورمنس نسبت به کارتهای رده بالا میشه.

ممنون از راهنماییت. ولی مخصوصا میخواستم در مورد کیفیت تکسچر ها وتفاوت اون بین کارتهای مختلف بدونم

ممنون از راهنماییت. ولی مخصوصا میخواستم در مورد کیفیت تکسچر ها وتفاوت اون بین کارتهای مختلف بدونم

خوب کیفیت یک تکسچر رو شما در تنظیمات بازی تعیین میکنید نه کارت گرافیک. کارت گرافیک بسته به قدرت خودش (که شامل تمام پارامترهای سخت افزاری از معماری GPU گرفته تا میزان و پهنای باند حافظه) با اون تنظیمات بهتون فریم میده. مثلا در بازی GTA و در رزولوشن FHD با حداکثر کیفیت تکسچر، کارت 280X فریم بالاتری نسبت به 960 میده. که یکی از دلایل، میزان حافظه است .

با درود
در حال حاظر گرافیکم gt630 هست ، بتلفیلد 4 روی حالت low به زور میتونم بازی کنم البته 40-50 فریم میده ولی مثلا وقتی وارد بازی میشم همون اول حدود 10-20 ثانیه تصوی ماته و هیچ صدایی هم نمیاد بعد از مدتی تصویر واضح میشه و صدا هم میاد
تصمیم دارم گرافیک Radeon HD 7790 رو بخرم
این گراف چطوره به نظرتون؟
الان نوش هست؟ قیمتش چنده؟ و همینطور قیمت دست دو ؟

با درود
در حال حاظر گرافیکم gt630 هست ، بتلفیلد 4 روی حالت low به زور میتونم بازی کنم البته 40-50 فریم میده ولی مثلا وقتی وارد بازی میشم همون اول حدود 10-20 ثانیه تصوی ماته و هیچ صدایی هم نمیاد بعد از مدتی تصویر واضح میشه و صدا هم میاد
تصمیم دارم گرافیک Radeon HD 7790 رو بخرم
این گراف چطوره به نظرتون؟
الان نوش هست؟ قیمتش چنده؟ و همینطور قیمت دست دو ؟

خوب کارت 630gt اصلا مناسب گیم نیست. شما مشخصات سیستم و مونیتور و مبلغی که می خواید هزینه کنید رو بگید، تا بهترین انتخاب بهتون اعلام بشه.

مادربورد: Giga p61A-d3
سی پی یو: 2030
گراف: Giga gt630
پاورم ایرانیه که باید عوض شه
مانیتور:crt ولی تبدیل dvi به AVG میگیرم براش
بودجه 400 تومن
قیمت 7790 رو نمیدونید الان؟

سلام
من مي خواهم اين كارت گرافيك ازقيمت 500 تا 900 هزار تومان بخرم لطفا مرا راهنمايي كنيد كدام كارت گرافيك بخرم عكس از كارت گرافيك براي من بگذاريد باتشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or