مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام فرشید جان ! من امروز یه 970 گیگابایت گیمینگ جی 1 سفارش داده بودم که متوجه شدم طول این کارت 31.2 سانتیمتر هست ! مدل کیس من Green Infinity هست ! چون اطمینان نداشتم کارت توی کیس جا بشه سفارش رو لفو و به جاش یه مدل strix asus سفارش دادم ! حالا فروشنده به من گفته گارانتی کارت از طرف شرکت سازگار نیست و شرکتی هست اونم یک ساله و من هم سفارش ایسوس رو هم لغو کردم ! میشه کارت گیگابایت رو توی کیس جا کرد ؟؟؟؟ چون قیمت برند msi هم بالاست و صرفه خرید نداره پس چیزی توی بازار نمیمونه که :| مدل zotac رو هم چون کیفیتش پایینتره نسب به اون 3 برند نمیخوام ! نکلیف چیه ؟
Green infinity Case
اندازه نمیشه حداکثر 29 سانت
طبق گفته خودشون

زوتاک کیفیتش پایینه!؟ من خودم 970 amp از همین زوتاک دارم...کیفیتش خوبه... شاید به گیگا نرسه اما پایین نیست و کاملا استاندارد هست... کافیه بری بررسی هاش رو تو سایتهای معتبر بخونی...

نه عزیز، معلومه که پایین نیست،
کیفیتش خوبه اما به حد مدلهای ایسوس و گیگا نمی رسه.

بله درسته امروز با متر هم اندازه گرفتم و دقیقا تا 29 سانت رو بیشتر ساپورت نمی کنه البته کارت به راحتی میره داخل کیس ولی اون وقت نمیشه دیگه کانکتورهای 6 و 8 پین برق رو وصل کرد مگر این که محفظه ی که DVD-RW توش سوار میشه رو برش داد که اونم باز نمیشه ! باید یه کیس بخرم ! :|

سلام بهمه ی دوستان. راستش چند روز پیش هم توی همین تاپیک پست دادم و مشورت خواستم. قرار شد کارت گرافیک Zotac GTX 960 Amp رو بخرم ولی توی اینترنت به مشکل داغ شدن بیش از حد تا دمای 70 درجه اشاره شده بود. الان یه مقدار دیگه تونستم پول جور کنم و بین این سه مدل کارت گرافیک موندم که چی بخرم.
(به ترتیب قیمت)
Inno3D GeForce GTX 960 iChill X3 Air Boss Ultra - گارانتی شرکت عصرشتاب جهان سه ساله - حدود 960 تومن

GIGABYTE WINDFORCE 2X GeForce GTX 960 2GB - گارانتی آواژنگ سه ساله - حدود 950 تومن

Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 - گارانتی آواژنگ سه ساله - حدود 870 تومن

تونستم توی این سایت در مورد کارت گرافیک Inno3D اطلاعات کسب کنم. ولی زیاد متوجه نشدم. فقط فهمیدم دمای پایینی داره. به شدت اورکلاک شده. تا حالا از این برند گرافیک نگرفتم و خب چیزی حدود 100 تومن از برند Zotac گرونتره.نهایتِ نهایتِ بودجه من 970 تومن هست. (تقریبا یه میلیون پول برای یه کارت گرافیک!!!!)

سیستم من:
Motherboard :Gigabyte P61A-D3
CPU : i5 3340 3.1 GH
Ram : 8 GB
Power: Gigabyte 530 Watt

تا حالا کارت گرافیک به غیر از گیگا یا ایسوس نخریدم. اگه لطف کنید و یه مشورت در مورد خرید بهم بدید ممنون میشم.

سلام بهمه ی دوستان. راستش چند روز پیش هم توی همین تاپیک پست دادم و مشورت خواستم. قرار شد کارت گرافیک Zotac GTX 960 Amp رو بخرم ولی توی اینترنت به مشکل داغ شدن بیش از حد تا دمای 70 درجه اشاره شده بود. الان یه مقدار دیگه تونستم پول جور کنم و بین این سه مدل کارت گرافیک موندم که چی بخرم.
(به ترتیب قیمت)
Inno3D GeForce GTX 960 iChill X3 Air Boss Ultra - گارانتی شرکت عصرشتاب جهان سه ساله - حدود 960 تومن

GIGABYTE WINDFORCE 2X GeForce GTX 960 2GB - گارانتی آواژنگ سه ساله - حدود 950 تومن

Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 - گارانتی آواژنگ سه ساله - حدود 870 تومن

تونستم توی این سایت در مورد کارت گرافیک Inno3D اطلاعات کسب کنم. ولی زیاد متوجه نشدم. فقط فهمیدم دمای پایینی داره. به شدت اورکلاک شده. تا حالا از این برند گرافیک نگرفتم و خب چیزی حدود 100 تومن از برند Zotac گرونتره.نهایتِ نهایتِ بودجه من 970 تومن هست. (تقریبا یه میلیون پول برای یه کارت گرافیک!!!!)

سیستم من:
Motherboard :Gigabyte P61A-D3
CPU : i5 3340 3.1 GH
Ram : 8 GB
Power: Gigabyte 530 Watt

تا حالا کارت گرافیک به غیر از گیگا یا ایسوس نخریدم. اگه لطف کنید و یه مشورت در مورد خرید بهم بدید ممنون میشم.

"داغ شدن بیش از حد تا دمای 70 درجه" دقیقا یعنی چی؟!
برای کارت گرافیک تا 90 درجه هم طبیعی محسوب میشه، اینی که شما می گی تازه خنک هم هست!

همه ی این مدلها خوبن، دمای گیگا و Inno3D ظاهرا پایین تره.

"داغ شدن بیش از حد تا دمای 70 درجه" دقیقا یعنی چی؟!
برای کارت گرافیک تا 90 درجه هم طبیعی محسوب میشه، اینی که شما می گی تازه خنک هم هست!

همه ی این مدلها خوبن، دمای گیگا و Inno3D ظاهرا پایین تره.

سلام . ممنون از پاسختون. فکر کردم 70 درجه خیلی بالا باید باشه و خب عمر کارت گرافیک کم نمیشه. از جایی که میخوام بخرم گفته Inno3D قوی ترینه.
ویرایش: تونستم توی این سایت یه نقد خوب و مقایسه ای در 15 صفحه از بین تمامی برندهای Zotac،EVGA،MSI،Asus،GIGA و Inno3D پیدا کنم.
در کل فریم ریت بازی ها نهایت بین 3-5 تا بیشتر تاثیر نداره و فقط و فقط فرق این مدل ها توی دمای کارت هست که Inno3D از 50 بیشتر نمیشه و زوتاک تا 75 هم میرسه. حالا سوالام:
1- مدل Inno3D خیلی اورکلاک شده. صدمه ای به کارت نمیزنه یا عمرش رو کم نمیکنه؟
2-می ارزه که صد تومن اضافه بدم برای Inno3D یا همون مدل Zotac خوبه؟
3- پاور کیس من 530 وات هست، مشکلی ندارم؟ کم نیست؟

ممنونم میشم جواب بدین و ببخشید که زیاد شد.

آخرین ویرایش:
اقا یک کارت 780 ti دست دو گیر اوردم از بچه های اینجا ارزش داره بخرم ؟ در چه حدیه ارزش داره DX12 و..

کارت بسیار قدرتمندی هست و در حد یا بالاتر از GTX 980 هست.
ساپورت DX12 اون مثل مدلای سری 700 هست و بیشتر امکاناتش رو اجرا می کنه، اما برخی امکاناتش رو فقط سری 900 اجرا می کنن.

سلام . ممنون از پاسختون. فکر کردم 70 درجه خیلی بالا باید باشه و خب عمر کارت گرافیک کم نمیشه. از جایی که میخوام بخرم گفته Inno3D قوی ترینه.
ویرایش: تونستم توی این سایت یه نقد خوب و مقایسه ای در 15 صفحه از بین تمامی برندهای Zotac،EVGA،MSI،Asus،GIGA و Inno3D پیدا کنم.
در کل فریم ریت بازی ها نهایت بین 3-5 تا بیشتر تاثیر نداره و فقط و فقط فرق این مدل ها توی دمای کارت هست که Inno3D از 50 بیشتر نمیشه و زوتاک تا 75 هم میرسه. حالا سوالام:
1- مدل Inno3D خیلی اورکلاک شده. صدمه ای به کارت نمیزنه یا عمرش رو کم نمیکنه؟
2-می ارزه که صد تومن اضافه بدم برای Inno3D یا همون مدل Zotac خوبه؟
3- پاور کیس من 530 وات هست، مشکلی ندارم؟ کم نیست؟

ممنونم میشم جواب بدین و ببخشید که زیاد شد.

فقط دما مهم نیست، نویزشون هم مهمه، هر کدوم نویز و دمای پایینتری دارن رو بردار، مدل Inno3D به نسبت نویز بالایی داره، من باشم گیگا ، ایسوس یا زوتاک رو برمیدارم

100 تومن بالاتر هم برای inno3D ارزش نداره، با یه اورکلاک ساده میشه فرکانس بالاتری گرفت. اورکلاک بالا صدمه ای نمیزنه اما اگه پایدار نباشه باعث هنگ و فریز میشه.
پاورتون هم کافیه

اورکلاک درست که موجب منسوخ شدن گارانتی نمیشه؟(vga)

اگه نرم افزاری باشه مثل اورکلاک با AfterBurner خیر، مشکلی نداره
اگه بایوس رو براش دستکاری کنید چرا، گارانتی می پره

البته توی ایران هر دو تاش بهانس برای باطل کردن گارانتی!

سلام
مشخصات سیسیتم من CPU E7300 dual رم 4 مادربورد asus p5kpl1600 هست می خواستم بدونم اگه من فقط یه کار گراقیک بکیرم می تونم بازی های روز رو بازی کنم؟
یه مطلب دیگه اینکه فرق pciexpres2 با pciexpers3 چیه؟

سلام
مشخصات سیسیتم من CPU E7300 dual رم 4 مادربورد asus p5kpl1600 هست می خواستم بدونم اگه من فقط یه کار گراقیک بکیرم می تونم بازی های روز رو بازی کنم؟
یه مطلب دیگه اینکه فرق pciexpres2 با pciexpers3 چیه؟

پردازنده شما قدیمی هست و برای کارتهای جدید گلوگاه. ارزش هزینه برای کارت جدید نداره. کلا سیستم رو باید ارتقا بدید.
تفاوتشون تو پهنای بانده که خوب مشخصا PCIE3 بیشتر از PCIE2 هست.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or