مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان ببخشید من چندی پیش مشخصات لبتابمو برای بازی گفته بودم همش خوب بود غیر گرافیکش که gt735 بود گفتند کارتت برای بازی های این نسل ضعبفه حالا در مورد گرافیک های اکسترنال شنیدم این چطوریه کار کردش؟ خوبه ؟ بعد قیمتش مناسبه ؟ فقط برای گیم میخوام اگه میشه منو راهنمایی کنین خیلی خیلی ممنونم:x

من دیشب کامل توضیح دادم اما الان می بینم پاسخها نیست! از صدقه ی سر اینترنت ایران!

سلام فرشید جان یه راهنمایی ازت میخواستم دیدم فقط همینجا سریع پاسخ میدی...بازم معذرت میخوام...
من یه مانیتور asus vs248 گرفتم تو حالت hdmi تحت هیچ شرایطی فول اسکرین نمیشه بعد سرچ گردم میگفتن مشکل از کارت گرافیکه من مانیتور رو هم با یه دستگاه پخش تست زدم راحت فول اسکرین شد ...تا حالا همچین مشکلی رو با کارت r9 270x دیدی؟... تو تنظیمات گرافیک فقط میتونی سایز تصویر رو دستی یکی کنی... من الان با dvi مجبورم وصل کنم که کیفیتم افت پیدا نکنه...

بله که دیدم اینو قبلا!
مشکل از درایور AMD هست، باید برید توی تنظیمات Catalyst Contrl Cente و ابعاد صفحه رو Scale کنید
با DVI هم افت کیفیت نخواهید داشت اگر کابلش بلند نباشه

سلام دوستان ببخشید من چندی پیش مشخصات لبتابمو برای بازی گفته بودم همش خوب بود غیر گرافیکش که gt735 بود گفتند کارتت برای بازی های این نسل ضعبفه حالا در مورد گرافیک های اکسترنال شنیدم این چطوریه کار کردش؟ خوبه ؟ بعد قیمتش مناسبه ؟ فقط برای گیم میخوام اگه میشه منو راهنمایی کنین خیلی خیلی ممنونم:x

مدلای اکسترنال انگشت شمار، محدود و گرون قیمت هستن و هیچ وقت عرضه ی عمده نشدن، اصن روی اون گزینه فکر نکن!

آقا من بالاخره با توجه به راهنمایی های کارشناس محترم آقا فرشید کارت gtx 970 g1 giga رو خریدم و ازش کاملا راضیم عالیه :)

فقط یک سوال اینکه با توجه به سی پی یو 3570k و رم 8 گیگم میتونم gta v رو روی حداکثر تنظیمات اجرا کنم
ممنون

سلام ! بین این 3 گزینه کدوم به ترتیب بهتره ؟ ( 1080*1920 )

1-GV-N970G1 GAMING-4GD گیگابایت
2-GTX 970 GAMING 4G ام اس آی
3-STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 ایسوس

این مسئله حقیقت داره 970 یک کارت 3.5 گیگی هست و نمیشه از 4 گیگ استفاده کرد ! ؟؟؟ :-/

این مسئله حقیقت داره 970 یک کارت 3.5 گیگی هست و نمیشه از 4 گیگ استفاده کرد ! ؟؟؟ :-/

این موضوع 3.5 و 4 فکر کنم بالای 10 بار همین دوستمون Farshid جواب داده که این موضوع فقط تو رزولوشن های 4k تاثیر داره و تاثیری نداره

سلام. هر سه از کارتهای خوب و با کیفیت حال حاضر هستند . توی بنچمارکها کارت G1 گیگا تونسته مقداری سریعتر ظاهر بشه.
خیر .حقیقت نداره. تمام 4 گیگ در دسترسه، منتهی 500 مگابایت از حافظه با پهنای باند کمتری از اون 3.5 گیگ در دسترس قرار میگره ، که ممکنه در رزولوشن های بالاتر از FHD تاثیری ناچیز داشته باشه.

سلام. هر سه از کارتهای خوب و با کیفیت حال حاضر هستند . توی بنچمارکها کارت G1 گیگا تونسته مقداری سریعتر ظاهر بشه.
خیر .حقیقت نداره. تمام 4 گیگ در دسترسه، منتهی 500 مگابایت از حافظه با پهنای باند کمتری از اون 3.5 گیگ در دسترس قرار میگره ، که ممکنه در رزولوشن های بالاتر از FHD تاثیری ناچیز داشته باشه.

تشکر کیفیت مثل نویز و خود کارت چطور کدوم بهتره به ترتیب ! داداش فرشید نظر شما چیه ؟

- - -ویرایش - - -

این موضوع 3.5 و 4 فکر کنم بالای 10 بار همین دوستمون Farshid جواب داده که این موضوع فقط تو رزولوشن های 4k تاثیر داره و تاثیری نداره

خوب عزیز دعوا جرا ؟ :d من زیاد به این تاپیک نمیام و نمیدونم اگر هم قبلا چیزی گفته شده باشه فقط چند وقت پیش داخل چند سایت سخت افزار خوندم 970 یه کارت 3.5 گیگ هست و دیگه چیز دیگه ای دستگیرم نشد ! :)

تشکر کیفیت مثل نویز و خود کارت چطور کدوم بهتره به ترتیب ! داداش فرشید نظر شما چیه ؟

از لحاظ کیفیت که عرض کردم . هر سه از برندهای معتبرن و از قطعات باکیفیت در بوردهاشون استفاده می کنن. حداکثر نویز کارت MSI 35.3 ، ایسوس 36.9 و گیگا هم 40.8 دسی بل هست. در ضمن کارت ایسوس بصورتی طراحی شده که فنهاش در دمای بالای 67 درجه سانتیگراد فعال میشه و در کمتر از اون خود هیت سینک گرما رو دفع میکنه. پس در شرایط عادی کاملا بیصدا است.

ممنون

CPU: i5-3340 3.10 GH
Ram: 8 GB DDRIII
(Motherboard : Gigabyte P61A-D3 (PCI EX 3.0
Power: 530 Green

در بازی GTA V و در رزولوشن FHD مشکلی نداره .
البته میزان 2 گیگ رمش در برخی بازیها ایجاد محدودیت میکنه. میتونید کارت Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 رو هم مد نظر داشته باشید که فرکانسش از Zotac GTX 960 بیشتره.

در بازی GTA V و در رزولوشن FHD مشکلی نداره .
البته میزان 2 گیگ رمش در برخی بازیها ایجاد محدودیت میکنه. میتونید کارت Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 رو هم مد نظر داشته باشید که فرکانسش از Zotac GTX 960 بیشتره.

اتفاقا این کارت رو هم دیدم ولی چیزی حدود 100 فرکانس بیشتر نسبت به نسخه معمولی اش نیست؟ به نظرتون ارزش پول بیشتر رو داره؟

اتفاقا این کارت رو هم دیدم ولی چیزی حدود 100 فرکانس بیشتر نسبت به نسخه معمولی اش نیست؟ به نظرتون ارزش پول بیشتر رو داره؟

با توجه به اختلاف قیمت کم بین این دو مدل ، بله ارزش داره. در ضمن سیستم خنک کنندگی مدل AMP! Edition بهتره، برای مثال داشتن بک پلیت.

دوستان کسی میتونه در مورد این کارت گرافیک راهنمایی ام کنه. انتخاب خوبیه؟
اگه مهم ترین فاکتورت GTA V هست کارت R9 280 3GB هم مناسبه چون هم پرفورمنس بالاتری داره هم توی 1080 و تنظیمات بالا توی چندتا بچمارک GTA V بالا ی 2گیگ هم استفاده میکنه. تنها اشکالش DX12 نبودنشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or