مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
خوبید میدونم هر دو کارت ضعیفن ولی دوستم فقط میخواد در حداقل تنظیمات gta v , watchdogs رو بازی کنه
از بین این دو کارت 6670 1gb و gts 450 یکی رو انتخاب کنه کدوم بهتره
و قیمت دسته دومشون حدودا چند خوبه

سلام
خوبید میدونم هر دو کارت ضعیفن ولی دوستم فقط میخواد در حداقل تنظیمات gta v , watchdogs رو بازی کنه
از بین این دو کارت 6670 1gb و gts 450 یکی رو انتخاب کنه کدوم بهتره
و قیمت دسته دومشون حدودا چند خوبه
خب 450 کمی قویتره. قیمت دسته دو این ها هم چون دیگه دورشون تموم شده مشخص نیست ولی اگر باشه شاید زیره 200 منطقی باشه براش

سلام. گرافیک Giga GTX 760 OC مناسب برای بازی روی حالت ULTRA ؟
cpu i74790k
16gb 2400mhz ripjaws
giga z97 gaming 5 mainboard
گرافیک پیشنهادی خودتون رو هم معرفی کنید
مرسی
760 کارت رده معمولی هست و برای تنظیمات بالا و بخصوص این سیستم مناسب نیست. حداقل باید یه GTX 970 به بالا بردارید که بسته به برندم از 1250 هست تا 1600.

سلام دوستا من برای خرید یک از این دو کارت گرافیک گیر کردم نمی دونم کدوم رو بخرم میشه یه راهنمایی کنید اگر چیز بهتری هم بین 500 تا 650 در نظر دارید بگید.

ASUS GTX750TI-OC-2GD5 GeForce GTX 750 Ti 2GB

ASUS DirectCU II R7260X-DC2OC-2GD5 Radeon R7 260X 2GB
من خودم بیشتر نظرم R7260X است.

دوستان عزیز کسی میدونه gigabyte gtx 970 G1 gaming تو کدوم مدل از کیس های گرین جا میشه؟

طول این کارت 312 میلیمتر هست. تو اکثر کیس های جدید گرین جا میشه. با مراجعه به سایت گرین در قسمت مشخصات هر کیسی، ذکر شده که از کارت گرافیک با چه طولی پشتیبانی میکنه.

سلام دوستا من برای خرید یک از این دو کارت گرافیک گیر کردم نمی دونم کدوم رو بخرم میشه یه راهنمایی کنید اگر چیز بهتری هم بین 500 تا 650 در نظر دارید بگید.

ASUS GTX750TI-OC-2GD5 GeForce GTX 750 Ti 2GB

ASUS DirectCU II R7260X-DC2OC-2GD5 Radeon R7 260X 2GB
من خودم بیشتر نظرم R7260X است.
750 ti کمی سریعتره... از برندایی مثل galax یا zotac هم با 500-550 هست تو بازار که انتخاب بهتریم نیست تو این رنج قیمت

به نظرت Zotac بگیرم جوابگو هست برای حالت Ultra ؟ اون سیستمی که معرفی کردم ؟
بله. فرقی که نمی کنه با بقیه برند ها. تفاوتشون تو کولینگاشونه و کیفیت قطعات روی برد و فرکانس پردازشی که تو سرعت اختلاف ها کمتر از 10 درصده. میمونه صدا و گرما که تفاوت دارن. که از اون نظر هم بنظرم اگر خیلی روشون حساس نیستید زوتک مدل معمولیش انتخاب خوبیه با اون سیستم هم عالی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or