مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
بین این دوتا خیلی فاصله قدرت هست؟

jlkmrtljo2ysrnto4d5i.jpg

دوستم 6670 رو 200 میده ارزش داره بگیرم؟

مال خودم الان سمت راستیه یعنی 5450
خب 6670 یه سه برابری قویتر از کارت شماست. ولی این دلیل نمیشه که خوب باشه چون کارت شما در مقابلش خیلی ضعیفه و خوده 6670 هم برای امروزه خیلی ضعیف.
ارزش هزینه کردن نداره. چون از جفتش بیشتر از دیدن فیلم نمیتونید استفاده کنید. گیم های امروزه اونقدر سنگین شدن که برای این دو کارت فرقی نداره.

می خوام سال بعد یه 970دیگه بخرم Sliکنم
پاورم700W greenهست نیازه که پاور رو عوض کنم؟
لبه مرز میشه بشدت یه جورایی. بهتره پاوره 850 واتی معتبر تهیه کنید

سلام
من می خوام کارت گرافیک کامپیوتر خودمو عوض کنم می خواستم ببینم تا سقف دو تومن چیا هست؟

بعد یه سوال دیگه جدا از سوال بالا
کارت گرافیک GTX 650 Ti چه جور کارت گرافیکیه؟

ممنون

سلام
من می خوام کارت گرافیک کامپیوتر خودمو عوض کنم می خواستم ببینم تا سقف دو تومن چیا هست؟

بعد یه سوال دیگه جدا از سوال بالا
کارت گرافیک GTX 650 Ti چه جور کارت گرافیکیه؟

ممنون
خب با 2100 از برند زوتک GTX 980 هست که بهترین انتخاب هست. کمتر از این میشه 970 که از 1300 هست تا 1600 بسته به برند که حدود 20 درصدی ضعیف تر از 980 هست.
650 TI هم دیگه جزو کارتای ضعیف محسوب میشه و برای اجرای گیم های سبک خوبه.

سلام من با راهنمایی بچه های اینجا یک 750gtx ti oc و corei3 4150 گرفتم و میتونم بگم نسبت به پولی که دادم واقعا عالیه rysE cod advance و evil withthin و greygoo رو با رزولیشون فول اچ دی و بالاترین تنظیمات با ارفاق البته ،بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه با فریم متوسط سی کلا خواستم از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر کنم تو این هزینه بهترینه

بچه ها کارت گرافیک xfx 6770 چجور کارت گرافیکیه؟
Shadow of mordor رو میتونه بدون لگ روی low بیاره؟

خب این مدل الان ضعیف محسوب میشه، هر چند که می تونه بازی Shadow of Mordor رو هم با تنظیمات پایین اجرا کنه اما فریم مناسبی نخواهید گرفت. ضمن اینکه دو نسل هم قدیمی تر از مدلهای جدید هست.

من میخوام یه کارت گرافیک بخرم که بازی هایی مثل dayz یا h1z1 رو با بالاترین کیفیت ممکن و بدون تیک بالا بیاره ...چندتا کارت گرافیک بهم معرفی کنید...+ قیمت حدودی ممنون

اقا ی سیستم ک در حد نرمال بازیهای روز رو اجرا کنه معرفی میکنید

لطفا سوالتون رو به تاپیک مشاوره برای خرید منتقل کنید.

من میخوام یه کارت گرافیک بخرم که بازی هایی مثل dayz یا h1z1 رو با بالاترین کیفیت ممکن و بدون تیک بالا بیاره ...چندتا کارت گرافیک بهم معرفی کنید...+ قیمت حدودی ممنون

اگه رزولوشن Full HD رو مدنظر دارید من توصیه می کنم کارت گرافیک R9 280 یا GTX 960 و بالاتر رو برای این بازیها در نظر داشته باشید که به ترتیب 1100 و 950 تومن به بالا قیمت دارن،

درود
یه کارت تا سقف یه تومن چی پیشنهاد میکنین ؟خودم بین gtx 960 و rx 280 موندم .سه گیگ حافظه rx280 بدجوری وسوسم میکنه اگه میشه یه راهنمایی کنید در ظمن برا بازی تو رزولیشن full hd میخوام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or