مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اگر بازی کردن مدنظرتون باشه که خیر، هرگز ارزش خریدن نداره، حتی مدلهای 250 و 260 معمولی هم ارزش خرید ندارن و R7 260X کمترین توصیه هست برای بازی با کیفیت متوسط و پایین.

زیر 400 یا 500 تومن نمیشه مدل مناسبی خرید.

خیر، این سیستم همین الان هم فقط برای بازیهای قدیمی مناسب هست و بازیهای روز رو نمی تونه قابل قبول اجرا کنه،
حالا متوجه نشدم می خواین اینو ارتقا بدین یا این رو برای ارتقا در نظر دارین؟!

پس فرشید جان، تو رنج قیمت R7 260X، از این بهتر هم هست؟ ( مخصوصا از Nvidia) یا همین رو بخرم؟

پس زیر 900 تومن بهترین انتخاب همون Gtx 960 هست ؟ با توجه به پشتیبانی DX12 یا انتخاب بهتری هست؟

با 900 تومن که قطعا 960 بهترین انتخاب هست، کارت 280X هم با قیمتی بالاتر تا مدتی پیش موجود بود که سریعتر هم هست اما DX12 نیست و فعلا هم موجود نیست.

میخوام ارتقا بدم بودجه هم حداکثر 1 تومن هست.

با 1 تومن فقط میشه کارت گرافیک و پاور خرید و بقیه ی قطعات رو که همگی باید با هم تعویض کنید نمیشه دست زد. پردازنده و رم شما در خیلی موارد گلوگاه خواهند شد.
کارتی مثل GTX 760 با قیمت 800 تومن و یه پاور 600 واتی گرین با 260 تومن بهترین انتخاب شما هستن.

پس فرشید جان، تو رنج قیمت R7 260X، از این بهتر هم هست؟ ( مخصوصا از Nvidia) یا همین رو بخرم؟

از انویدیا با این قیمت فقط 750 هست که خیلی کندتره،
اگر نمی تونید کارت گرونتر 760 رو با حدود 800 تومن بخرید ارزونترین و بهترین انتخاب همین 260X هست. اگر می تونید بالاتر خرج کنید که کارت R7 265 یه کارت عالی به نسبت قیمتش هست و برند MSI ش حدود 670 تومن هست که از 750Ti هم قویتره

سلام
دوستان تفاوت این دو کارت گرافیک در چی هستش ؟
اولی : ASUS GTX 750 Ti OC Dual Fan 2GB GDDR5
دومی : GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5
قیمت اولی : 625000 تومان
قیمت دومی : 499000 تومان
در توضیحاتی که برای هر دو مدل ارائه شده هیچ تفاوتی نبود
فقط تفاوتشون در فن هاشون هستش .
آیا یک فن بزرگتر 126000 تومان اختلاف قیمت داره ؟!!!
----------------------------------------------------------------------
دوستان من می خوام نهایتا تا ششصد هزینه کنم برای گرافیک
بازی هم فقط فوتبال انجام میدم
نظرتون چی هستش ؟

سلام
دوستان تفاوت این دو کارت گرافیک در چی هستش ؟
اولی : ASUS GTX 750 Ti OC Dual Fan 2GB GDDR5
دومی : GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5
قیمت اولی : 625000 تومان
قیمت دومی : 499000 تومان
در توضیحاتی که برای هر دو مدل ارائه شده هیچ تفاوتی نبود
فقط تفاوتشون در فن هاشون هستش .
آیا یک فن بزرگتر 126000 تومان اختلاف قیمت داره ؟!!!
----------------------------------------------------------------------
دوستان من می خوام نهایتا تا ششصد هزینه کنم برای گرافیک
بازی هم فقط فوتبال انجام میدم
نظرتون چی هستش ؟

نه دوست عزیز، تفاوت قیمت فقط بخاطر کیفیت خنک کننده هاشون نیست،
خود برد و قطعات استفاده شده روی اون، برند و شرکت گارانتی کننده ی محصول هم در قیمت تعیین شده برای محصول تاثیر دارن، محصولات ایسوس، گیگا یا ام اس آی همیشه از برندهای دیگه گرونتر هستند.

یا همین کارت 500 تومنی Galax رو بخرید یا کارت R7 260X که کمی از این کارت سریعتر هست. کارت R7 265 هم با 670 تومن قیمت از هر دوی اینا قویتر هست.

خب 280 و 960 نزدیک به هم هستند و از 270 حتی 4 گیگش سریعتر هستند ( vram بالا بیشتر تو رزولوشنه بالاتر از 1080 خودشو نشون میده ). ولی اگر قراره زیره 1 تومن خرج کارت بکنید پیشنهاد میکنم چند هفته صبر کنید تا رسیدن gtx 960 ورژنه 4 گیگابایتی. به خاطره پشتیبانی directx 12 و 4 گیگ بودنش و قیمتشم از برندایی مثله زوتک قاعدتا باید زیر 1 تومن باشه.

دوباره سلام. گفتم همه بحث در مورد کارت گرافیک شد بیارمش تو این تاپیک ...
احساس میکنم 2 گیگ رم گرافیکی به زودی کم میاره البته اصلا اطلاع ندارم که این رم گرافیکی تا چه حدی مهمه
از طرفی هم انتظار چند هفته ای سخته واسه اومدن نسخه 4 گیگی

دوباره سلام. گفتم همه بحث در مورد کارت گرافیک شد بیارمش تو این تاپیک ...
احساس میکنم 2 گیگ رم گرافیکی به زودی کم میاره البته اصلا اطلاع ندارم که این رم گرافیکی تا چه حدی مهمه
از طرفی هم انتظار چند هفته ای سخته واسه اومدن نسخه 4 گیگی

اگر نمی تونید صبر کنید کارت خیلی قویتر 970 بهترین انتخاب هست،
تازه فرض کنید که مدل 4 گیگی 960 هم برسه، اگه اختلاف قیمتش با 970 تا 300 تومن هم باشه باز خرید 970 مناسبتر هست.

اگر نمی تونید صبر کنید کارت خیلی قویتر 970 بهترین انتخاب هست،
تازه فرض کنید که مدل 4 گیگی 960 هم برسه، اگه اختلاف قیمتش با 970 تا 300 تومن هم باشه باز خرید 970 مناسبتر هست.

300 تومن کمه دوست عزیز ؟ حالا چند درصد اختلاف بین 960 و 970
وقتی 970 و 980 با هم 25 ددصد تفاوت دادن که تفاوت قیمتم کم نیست

300 تومن کمه دوست عزیز ؟ حالا چند درصد اختلاف بین 960 و 970
وقتی 970 و 980 با هم 25 درصد تفاوت دادن که تفاوت قیمتم کم نیست

بله، 300 تومن برای تفاوت راندمان زیادی که بین این دوتا کارت هست کمه!!
برعکس مورد بالا، تفاوت کارت 970 و 980 رو هم که شما مثال زدید همون حدود 25 درصد هست و به تفاوت قیمت یک میلیونی نمی ارزه، برای همینه که اکثر مواقع داریم 970 رو پیشنهاد می دیم.

بله، 300 تومن برای تفاوت راندمان زیادی که بین این دوتا کارت هست کمه!!
برعکس مورد بالا، تفاوت کارت 970 و 980 رو هم که شما مثال زدید همون حدود 25 درصد هست و به تفاوت قیمت یک میلیونی نمی ارزه، برای همینه که اکثر مواقع داریم 970 رو پیشنهاد می دیم.
با این اوصاف نظرتون راجب 2 تا 970 sli چیه ؟ خودم فکر میکنم حدود 70 درصد نسبت به یک عدد 970 تفاوت داره و خوب قیمت یک 980 هم زیاد با دو عدد 970 فرق نمیکنه . یک نکته ی خوب دیگه ای هم که هست اینه که مثلا اگر فرد پول یک عدد 970 رو داشت میتونه این کارت رو بگیره و بعدا یک 970 دیگه بزاره کنارش ...

با این اوصاف نظرتون راجب 2 تا 970 sli چیه ؟ خودم فکر میکنم حدود 70 درصد نسبت به یک عدد 970 تفاوت داره و خوب قیمت یک 980 هم زیاد با دو عدد 970 فرق نمیکنه . یک نکته ی خوب دیگه ای هم که هست اینه که مثلا اگر فرد پول یک عدد 970 رو داشت میتونه این کارت رو بگیره و بعدا یک 970 دیگه بزاره کنارش ...

با شما در این مورد موافقم
دوتا 970 در حالت SLI نسبت یه دونه 980 در شرایط بهینه راندمان خیلی بالاتری دارند.

سلام خسته نباشید و عیدتون مبارک
یک سیستم برای بازی میخوام با حداکثر ٢٢٠٠ تومان قیمت
الان قیمت ها که بالا نرفته؟باید صبر کنم؟
ممنون

درود
عید شما هم مبارک، لطفا سوالتون رو به تاپیک مشاوره منتقل کنید.

سمال :))
ASUS R7240-OC-4GD3-L Radeon R7 240 4GB : 320 T

این کارت گرافیک خوبه ؟ من دارم کلی پول بابتش میدم(330 تومن) . اگر خوب نیست بگید نخرم..

پیشنهاد بهتری دارید در این زمینه ؟ فقط قیمتش از 350 بالاتر نره ......

در ضمن سال نو هم مبارک :))

سمال :))
ASUS R7240-OC-4GD3-L Radeon R7 240 4GB : 320 T

این کارت گرافیک خوبه ؟ من دارم کلی پول بابتش میدم(330 تومن) . اگر خوب نیست بگید نخرم..

پیشنهاد بهتری دارید در این زمینه ؟ فقط قیمتش از 350 بالاتر نره ......

در ضمن سال نو هم مبارک :))

عید شما هم مبارک

خیر، با بودجه ی 350 تومن هیچ کارت مناسبی برای بازی نمیشه خرید، بودجه رو دست کم به 500 یا 600 تومن افزایش بدید

کارت R7 260X و کارت GTX 750Ti کمترین کارتهای مناسب بازی با تنظیمات حداقلی هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or