مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام خدمت دوستان عزیز... من تابستون سیستمی و با راهنمایی فرشید عزیز جمع کردم که همینجا دوباره ازش تشکر میکنم ، سیستم خوبی شده و خشبختانه مشکلی نداشته. فقط اون موقع کارت گرافیک نتونستم براش بخرم و الان تصمیم دارم یک کارت گرافیک تا حدود یک ملیون یا نهایت یک و دویست بخرم، می خواستم لطف کنید درباره کارت هایی که تو این رنج بتونه بازی های روز رو با کیفیت مناسبی اجرا کنه و با توجه به مشخصات سیستمم راهنمایی کنید راستش یکم مدل های مختلف و برندهای متفاوت کارت های گرافیک گیجم کرده که چه برندی و چه مدلی مناسب تر هست و با این سیستم بهتر هماهنگ میشه.... مشخصات سیستمم هم:
CPU: i5 4440
MB: Asus - B85 Plus
Power: green 650 W
case: Green X3

خواهش می کنم

برای گرافیک تا سقف 1200 انتخابها ی اصلی R9 280X و بعد هم GTX 770 هستند. اما مشکل اینه که 280X کمیاب شده و کارت 770 هم دو گیگی هست که در این رده قیمتی کم محسوب میشه

یا باید رده ی پایینتر و 1100 رو انتخاب کنید و کارت GTX 960 رو بخرید یا باید سقف بودجه رو تا 1400 تا 1500 افزایش بدید و کارت بسیار قویتر GTX 970 رو بخرید که توصیه میشه.

برندهای ایسوس، گیگا و MSI بسیار با کیفیت هستن. سیستم شما با هر برندی باشه کار می کنه.

سلام
دوستان من میخوام یک کارت گرافیک متوسط با هزینه کم بخرم نظرتون رو لطفا بگین
بودجه منم 400 هزار هستش
قطعات کامپیوترم
cpu core i5 3340
ram 4
main MSI b75
power 500 البته کیفیت پاورم مناسب نیست

سلام دوستان یه سوال دارم حد اقل هزینه ای که برای ارتقا کامپیوترم طوری که بازی ها رو در سطح معمولی اجرا کنه چقدر میشه الان تو بازی های گرافیک پایین هم لگ میزنه و نمیشه بازی کرد در ضمن مشخصات سیستم پیشنهادی رو اگه میشه بگین
این سیستممه:
1
2
3
4

سلام
دوستان من میخوام یک کارت گرافیک متوسط با هزینه کم بخرم نظرتون رو لطفا بگین
بودجه منم 400 هزار هستش
قطعات کامپیوترم
cpu core i5 3340
ram 4
main MSI b75
power 500 البته کیفیت پاورم مناسب نیست
حداقل کارت پیشنهادی gtx 750 هست که از 460 به بالا هست. اگر کمتر از این بخواهی هزینه کنید بهتر کارت دسته دو برداری. چون کارت نو حدود 400 و کمتر کاره خاصی انجام نمیده.

سلام دوستان یه سوال دارم حد اقل هزینه ای که برای ارتقا کامپیوترم طوری که بازی ها رو در سطح معمولی اجرا کنه چقدر میشه الان تو بازی های گرافیک پایین هم لگ میزنه و نمیشه بازی کرد در ضمن مشخصات سیستم پیشنهادی رو اگه میشه بگین
این سیستممه:
1
2
3
4

مشخصات سیستمتونو بنویسید.
برای اجرای گیم های روز و آینده تو سطح معمولی باید حداقل هزینه ای حدود 2200 بکنید برای ترکیبی مثله i3, 8gb ram , gtx 760/r9 280

گفتم دقیق باشه عکس فرستادم
ram: 3g ddr2
+cpu: amd athlon 64 x2 5200
graphic: ati radeon hd 4350
main board: msi ms-7369
خب کل این سیستم قدیمیه و باید عوض بشه و جای ارتقا نداره. حتی خرید گرافیک هم کاری از پیش نمیبره و بقیه قطعات جلوی کارایشو میگیرن.

خب کل این سیستم قدیمیه و باید عوض بشه و جای ارتقا نداره. حتی خرید گرافیک هم کاری از پیش نمیبره و بقیه قطعات جلوی کارایشو میگیرن.

2 میلیون بخوام هزینه کنم یه کنسول بازی میگیرم خیلی راحت تر و با گرافیک بالا بازی میکنم تازه حداقل تا 5 سال راحت کل بازی ها رو اجرا میکنه

دوستان بین AMD 7770 و R7 260x چقدر فاصله اس و اینکه بخوام بگیرم برند کدوم شرکت باشه بهتره ؟ (قیمت های روزش هم اگه بگید ممنون میشم)

فاصلشون خیلی کم هست، چون کارت گرافیکی 260X همون تغییر نام داده شده ی کارت 7790 نسل قبلی هست و هر دو در دسته ی پایین رده های گرافیک مناسب برای بازی رده بندی میشن.

بسته به برند بین 500 تا 600 تومن قیمت دارن. از ایسوس، گیگا و MSI می تونید تهیه کنید.

hd 7750 gigabyte 1gig
این کارت بازی های جدید رو با تنظیمات پایین و 720p اجرا میکنه؟
مثال lord of the fallen
rise sun of rome
farcry 4 ... قیمتش اگه دارین بفرمایین
در اخر کلا ارزش خرید داره برای بازی با تنظیمات پایین؟
فرشید جان امروز یکی از فروشنده ها زنگ زد گفت کارت گرافیک Galaxy GTX750 2GB دارم قیمتش 470 بعد گفت یه مدل دیگه هم هست همین قطعه 570 فقط گفت اولی فن هاش کوچیکتر هست میخواستم ببینم ارزش خرید داره یا نه

یک سوال دیگه اینکه این سری از گرافیک های nvidia از DX12 پشتیبانی میکنن یا نه؟

hd 7750 gigabyte 1gig
این کارت بازی های جدید رو با تنظیمات پایین و 720p اجرا میکنه؟
مثال lord of the fallen
rise sun of rome
farcry 4 ... قیمتش اگه دارین بفرمایین
در اخر کلا ارزش خرید داره برای بازی با تنظیمات پایین؟
عناوین سنگینی رو شما مطرح کردی، متاسفانه این کارت برای این قبیل بازیها مناسب نیست.
کمترین کارت مدل R7 260X هست که حدود 500 تومن از برندد گیگا هست.

من باشم کارت بالاتری برمیدارم.

فرشید جان امروز یکی از فروشنده ها زنگ زد گفت کارت گرافیک Galaxy GTX750 2GB دارم قیمتش 470 بعد گفت یه مدل دیگه هم هست همین قطعه 570 فقط گفت اولی فن هاش کوچیکتر هست میخواستم ببینم ارزش خرید داره یا نه

یک سوال دیگه اینکه این سری از گرافیک های nvidia از DX12 پشتیبانی میکنن یا نه؟

سری 750/750Ti کارتای DX12 نیستن.
کمترین مدل پیشنهادی هم 750Ti هست برای بازی با تنظیمات پایین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or