دوستان کارت 4870 x2 کارکرده 200 تومن میرزه به نظرتون؟؟؟در ضمن dx 11 هم ساپورت نمیکنه:d
البته زمان خودش غول بی رقیبی بود:d
برای این سیستم چه کارت گرافیکی بگیرم خوبه که گلوگاه ایجاد نشه ؟(پردازنده 1100t amd تو بازار گیر میاد؟)
cpu:amd 965 3.4
ram:8g
min:970fx ud5 giga
power:1250 w
نه پاورم سری کولر مستر خیلی وقته گرفتم.حالا به نظر شما یهR9 270X 4GB بگیرم با چه تنظیماتی میشه فریم خوب با این سیستم گرفت؟
Cooler Master Real Power Pro 1250W Power Supply
بهترین 280x هست که بسته به برندش دورو بره 1 تا 1200 اینا دارهمدت زیادی از بحث سخت افزار و کارت گرافیک و اینا دور بودم
بهترین کارت گرافیک تا رنج 1 میلیون تومن الان چیه؟ ترجیحا ATI
خب بستگی به حداکثر بودجتون داره. اگه کمی بیشتر هزینه کنید و با حدود 780 تومن 270x رو برداری بهتره. باز بهتر از اینا با 850 میشه gtx 760 گرفت که کمی قویترهنظرتون در مورد کارت گرافیک ASUS - ATI RADEON - R9 270 - 2GB DC2 TOP با قیمت حدود 700 و خورده ای چیه؟
فروشنده معنی گلوگاه رو نمیدونسته!دوستان یه سوالی دارم گلوگاه یعنی چی؟
من این سیستم رو تازه تهیه کردم
core i3 4150
vga asus gtx750ti 2gb oc
power corsair450
hdd seagate 500gb
ram 4gb 1600
mb h81m-c
منتها فروشنده ای بهم گفت این کانفیگ اشتباه هست و تو بازیهای سنگین ایجاد گلوگاه میکنه
منظوره شما از بازی های سنگین چیه؟کلا کانفیگش مناسبه پس؟فروشنده معنی گلوگاه رو نمیدونسته!
گلوگاه یعنی یک قطعه به صورت محسوسی ضعیف تر از بقیه قطعات باشه و جلوی رسیدن بازده صد درصدی بقیه رو بگیره. ولی این سیستم گلوگاهی نداره و همه قطعات تو یه سطح هستند. کل سیستم برای بازی های سنگین ضعیفه که معنی این گلوگاه نیست.
کلا بازی های جدید اکثرا نیاز به سخت افزار قوی دارن برای اجرای اون تو رزولوشن 1080 و تنظیمات بالا و فریم خوب. با این سیستمم نمیشه اینجوری اجرا کرد بازی هارو. مگر بازی های سبک مثل cod aw . برای اجرای اون گیم ها هم باید از رزولوشن تنظیمات کم بشه تا فریم قابله قبول بده برای بازی.منظوره شما از بازی های سنگین چیه؟کلا کانفیگش مناسبه پس؟
در چه حد ضعیفه برای بازی های سنگین؟