مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نظر دوستان در مورد مونیتورهای جدید سامسونگ که با فناوری PLS تولید شدن چیه؟
خود کمپانی که حسابی روش مانور داده.
به طور خاص، مدلای S24D395 و S24D595.
فرشیدخان خودتون تجربه کار باهاشون یا فیدبکی ازشون رو دارید؟

MB:asus formula vi
vga:GTX 970
CPU;4790K
RAm:16GB

خب در اینصورت خرید مانیتور گیمینگ VE248Q یا هر مدل گیمینگ مشابه با فرکانس 120 یا 144 برای شما سودمند خواهد بود و تجربه ی بهتری از بازیها خواهید داشت.

خوبه؟؟اون سیستمی که گفتید الان اینایی که خط زدم دارم.شما یک مادربرد خب بگو پردازنده من amd هست باید با مادربرد جور در بیاد درسته"؟؟؟؟شما یک مادربرد خب بگو که pci 3 و am3+ داشته باش داداش ممنون
CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:MSI H97M
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

دوست عزیز، خب از اول کامل و شمرده می گفتی که مجبور نشیم چند بار موضوع رو تغییر بدیم!

اگر پردازنده ی شما 9370 باشه که گفتید توی برخی بازیها از پردازنده ی 4160 ضعیفتر عمل می کنه، برای مادربرد هم انتخابها برای سوکت AM3+ زیاد نیست. مدلی مثل MSI 970A-G43 رو با قیمت زیر 300 تومن می تونی برداری، هیچ مدلی هم PCI 3.0 نیست و تازه فایده ای هم نداره، چون توی راندمان کارتهای گرافیکی فعلی تاثیری نداره.

نظر دوستان در مورد مونیتورهای جدید سامسونگ که با فناوری PLS تولید شدن چیه؟
خود کمپانی که حسابی روش مانور داده.
به طور خاص، مدلای S24D395 و S24D595.
فرشیدخان خودتون تجربه کار باهاشون یا فیدبکی ازشون رو دارید؟

مانیتورهای با کیفیتی هستن، کیفیت رنگ بالایی دارن، زاویه ی دید خوبی دارن، خودم تجربه ی محدود و کوتاهی داشتم و ازشون خوشم اومده، حتی بیشتر از IPS های برندهای دیگه قبولشون دارم.
فقط سرعت پاسخگویی بالایی مثل پنل های TN ندارن و ممکنه توی بازیها موقع حرکت حالتهای Ghosting و شبح آبجکتها و حالت بلوری شدن محیط به چشم بیاد.

فرشید جان review های Barracuda seagate 2tb رو دیدم:
Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb***47;s 3.5***34; Internal Hard Drive Bare Drive - Newegg.com
همشون میگن هارد بعد 1-2 سال دیگه کار نکرده خراب شده... سیگیت چند وقتیه اوضاعش خرابه اینها
با این اوضاع سبز 2 ترابایت وسترن بگیرم؟

شما هر کدوم رو بگیری خوبه، این مدل هارد 2 ترابایتی هم هنوز 2 سال نشده که اومده، احتمالا فیدبکها برای مدلهای قدیمی تر هست،
در مورد هارد مکانیکی هم ریسک خرابی همیشه هست، چیزی نیست که بشه کلا حذفش کرد یا کلا بخاطرش هارد نخرید، برند وسترن هم باشه کم و بیش همینه،

دوست عزیز، خب از اول کامل و شمرده می گفتی که مجبور نشیم چند بار موضوع رو تغییر بدیم!

اگر پردازنده ی شما 9370 باشه که گفتید توی برخی بازیها از پردازنده ی 4160 ضعیفتر عمل می کنه، برای مادربرد هم انتخابها برای سوکت AM3+ زیاد نیست. مدلی مثل MSI 970A-G43 رو با قیمت زیر 300 تومن می تونی برداری، هیچ مدلی هم PCI 3.0 نیست و تازه فایده ای هم نداره، چون توی راندمان کارتهای گرافیکی فعلی تاثیری نداره.

داداش شما چه سی پی یو رو پیشنهاد میدید؟؟؟

با اجازه فرشید جان من پاسخ میدم
دوست عزیز با توجه به کارت گرافیک انتخابیتون همونطور که آقا فرشید گفتن بهتره دیگه پایین تر از مدل i5 4690 انتخاب نکنید تا در آینده مشکلی ایجاد نشه .
اگر بالاترهم که بردارید خیلی بهتره مدلهایی مثل i7 4790 یا i7 4790k .که باز به بودجه بستگی داره

مانیتورهای با کیفیتی هستن، کیفیت رنگ بالایی دارن، زاویه ی دید خوبی دارن، خودم تجربه ی محدود و کوتاهی داشتم و ازشون خوشم اومده، حتی بیشتر از IPS های برندهای دیگه قبولشون دارم.
فقط سرعت پاسخگویی بالایی مثل پنل های TN ندارن و ممکنه توی بازیها موقع حرکت حالتهای Ghosting و شبح آبجکتها و حالت بلوری شدن محیط به چشم بیاد.
فرصت شد تو بازی تست کنید؟

با اجازه فرشید جان من پاسخ میدم
دوست عزیز با توجه به کارت گرافیک انتخابیتون همونطور که آقا فرشید گفتن بهتره دیگه پایین تر از مدل i5 4690 انتخاب نکنید تا در آینده مشکلی ایجاد نشه .
اگر بالاترهم که بردارید خیلی بهتره مدلهایی مثل i7 4790 یا i7 4790k .که باز به بودجه بستگی داره

داداش این سیستم تا چند سال عمر میکنه؟؟بازی هارو روز رو چطور میگیره؟؟

گرافیک : zotac gtx 970 4gb

سی پی یو : intel i5 4690

رم : GSkill RipjawsX 2×4GB

مادربرد : ga-p85-d3t

پاور :green gp650-uk gold

[h=2][/h]​

آخرین ویرایش:

همون پست اول گفته شد، شما سوال تکراری می پرسید:

CPU:INTEL Core I5 4690

سلام
خسته نباشید
یک کیس تا حداکثر 2.600 می خواستم

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA: GTX 960 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 2900 میشن، هرگز کمتر از اینا رو برندارید.

فرصت شد تو بازی تست کنید؟

خیر، توی بازی تست نکردم و همونطور که گفتم سرعت پاسخگویی بالایی ندارن .

دوستان سیستم تا چند سال عمر میکنه؟؟بازی هارو روز رو چطور میگیره؟؟

دوستان ضمن تبريك سال نو
ميخواستم بدونم تفاوت ميان مدل هاي مختلف 970 از برند zotac چيه ؟
من تو چندتا سايت ديدم كه ٤ يا ٥ مدل داره كه مقداري هم تفاوت قيمت دارن
970 gtx
970 gtx oc
970 amp extreme edition
970 amp omega edition
970 amp omega core edition
كدوم از بقيه بهتره و توصيه ميشه ؟
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان سیستم تا چند سال عمر میکنه؟؟بازی هارو روز رو چطور میگیره؟؟

این سیستم فعلا که برای اجرای گیم ها رو high و 1080 خوبه. تا چند سال که خب مشخص نیست الان ولی تا یکی دو سال دیگرو با تنظیمات بالا نباید مشکلی داشته باشه. بعدا شاید نیاز به تغییر کارت باشه. البته همه این آینده نگریا ممکنه با اومدنه نرم افزارای جدید مثله dx12 و شاید چیزهای دیگه تغییر کنه.
دوستان ضمن تبريك سال نو
ميخواستم بدونم تفاوت ميان مدل هاي مختلف 970 از برند zotac چيه ؟
من تو چندتا سايت ديدم كه ٤ يا ٥ مدل داره كه مقداري هم تفاوت قيمت دارن
970 gtx
970 gtx oc
970 amp extreme edition
970 amp omega edition
970 amp omega core edition
كدوم از بقيه بهتره و توصيه ميشه ؟
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
تفاوتشون تو خنک کننده ها و فرکانسشونه که از ضعیفترین تا قویترین حدود 10 درصد تو سرعتشونه.
خب گرونترینش بهتر از بقیست ! همون omega core edition بهتره از بقیه

این سیستم فعلا که برای اجرای گیم ها رو high و 1080 خوبه. تا چند سال که خب مشخص نیست الان ولی تا یکی دو سال دیگرو با تنظیمات بالا نباید مشکلی داشته باشه. بعدا شاید نیاز به تغییر کارت باشه. البته همه این آینده نگریا ممکنه با اومدنه نرم افزارای جدید مثله dx12 و شاید چیزهای دیگه تغییر کنه.

تفاوتشون تو خنک کننده ها و فرکانسشونه که از ضعیفترین تا قویترین حدود 10 درصد تو سرعتشونه.
خب گرونترینش بهتر از بقیست ! همون omega core edition بهتره از بقیه

خب این کارت dx 12 هست . به نگطتون مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا تو بازی ویتچر 3 ؟؟

چه مشکلی !؟ منظورتونو متوجه نشدم. در کل ولی هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت.

شما خودتون zotac دارید؟؟دماش بالا نمیره بیش از حد؟؟؟
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Zotac GTX 970 OC 4GB GDDR5
این مدل چه فرقی با این داره؟؟؟
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Zotac GTX 970 4GB GDDR5
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or