مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان 960 چهار گیگ اومد تو بازار؟
به نظرتون تو این شرایطی که دلار به زودی افت پیدا میکنه خرید منطقیه؟

درود
یه کارت تا سقف یه تومن چی پیشنهاد میکنین ؟خودم بین gtx 960 و rx 280 موندم .سه گیگ حافظه rx280 بدجوری وسوسم میکنه اگه میشه یه راهنمایی کنید در ظمن برا بازی تو رزولیشن full hd میخوام.

خب هر دو کارت قوی هستن اما مدل 280X سریعتره، مدل 960 هم قابلیت آینده نگرانه ی DX12 رو داره که 280X بطور کامل نداره.
من خودم توصیه می کنم صبر کنید که 4 گیگی 960 برسه یا اصلا 970 بخرید که خیلی سریعتره.

سلام فرشید جان.

شما بین Titan X و 980 کدوم رو پیشنهاد می کنی؟؟؟ قوی ترین مدل 980 کدوم مدله در بازار موجود باشه؟

1080 بازی می کنم فقط چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که میترسم حافظه 4 گیگی 980 برای بازی های آینده مناسب نباشه و کم بیاره.

پیشنهاد شما چیه؟

سلام فرشید جان.

شما بین Titan X و 980 کدوم رو پیشنهاد می کنی؟؟؟ قوی ترین مدل 980 کدوم مدله در بازار موجود باشه؟

1080 بازی می کنم فقط چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که میترسم حافظه 4 گیگی 980 برای بازی های آینده مناسب نباشه و کم بیاره.

پیشنهاد شما چیه؟

خب معلومه، TITAN X خیلی قویتره اما عوضش قیممتش 4 تومن درمیاد دست کم، در حالی که 980 گرونترین مدلهاش حدود 2500 هست.
قویترین مدلهای 980 یکی مدل GIGA 980 G1 هست و یکی مدل Inno3D Hybrid S که خنک کننده ی مایع هم داره و فرکانسشون بیشتر از بقیس، اما تفاوتشون با مدلهای دیگه بیشتر از 5 درصد نیست.

4 گیگی به این زودیها کم نمیاد و برای 980 زیاد هم هست، مدلای 8 گیگی قرار هست بیان بازار اما ممکنه کمی طول بکشه.

با سلام
میخواستم بدونم بین دو کارت gtx 970 و r 290 کدوم بهتره ؟
میگن 970 مشکل حافظه 3.5 گیگ داره و همین طور با ورود دایرکس 12 کارتهای r9 290 حتی از تایتان x هم قوی تر میشن
حالا بین این مدل نمیدونم کدوم بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید

ضمن اینکه سی پی یومم 3570k هست این سی پی یو برای این کارتها گلوگاه به وجود نمیاره؟
ممنون

با سلام
میخواستم بدونم بین دو کارت gtx 970 و r 290 کدوم بهتره ؟
میگن 970 مشکل حافظه 3.5 گیگ داره و همین طور با ورود دایرکس 12 کارتهای r9 290 حتی از تایتان x هم قوی تر میشن
حالا بین این مدل نمیدونم کدوم بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید

ضمن اینکه سی پی یومم 3570k هست این سی پی یو برای این کارتها گلوگاه به وجود نمیاره؟
ممنون

قطعا 970 انتخاب بهتری هست، هر چند که از نظر راندمان هر دو کارت تقریبا در یک سطح هستن. 970 مصرف خیلی کمتر و DX12 کامل داره .

مشکل حافظه ی کارت 970 هم بی اساس بود و بررسیها نشون داد که تاثیر واقعی در بازیها نداره
با اومدن DX12 تمام کارتهای نسل قبلی و نسل فعلی راندمان بهتری ارائه می دن و بهینه تر عمل می کنن، این ربطی به کارت 290 نداره و تمام مدلها رو در برمی گیره، اگر بنا با افزایش راندمان باشه همون تایتان هم راندمان بهتری تحت DX12 خواهد داد، اما 290 به تایتان نخواهد رسید!!

پردازنده ی شما هم فعلا در 90 درصد موارد گلوگاه نیست.

قطعا 970 انتخاب بهتری هست، هر چند که از نظر راندمان هر دو کارت تقریبا در یک سطح هستن. 970 مصرف خیلی کمتر و DX12 کامل داره .

مشکل حافظه ی کارت 970 هم بی اساس بود و بررسیها نشون داد که تاثیر واقعی در بازیها نداره
با اومدن DX12 تمام کارتهای نسل قبلی و نسل فعلی راندمان بهتری ارائه می دن و بهینه تر عمل می کنن، این ربطی به کارت 290 نداره و تمام مدلها رو در برمی گیره، اگر بنا با افزایش راندمان باشه همون تایتان هم راندمان بهتری تحت DX12 خواهد داد، اما 290 به تایتان نخواهد رسید!!

پردازنده ی شما هم فعلا در 90 درصد موارد گلوگاه نیست.

از راهنمایی خیلی خوبتون ممنونم
فقط ی سوال دیگه اینکه یک کارت گرافیک 7990 گیرم اومده 1.2 به نظرتون ارزش خرید داره در مقایسه با 970 و 290 چطور؟

از راهنمایی خیلی خوبتون ممنونم
فقط ی سوال دیگه اینکه یک کارت گرافیک 7990 گیرم اومده 1.2 به نظرتون ارزش خرید داره در مقایسه با 970 و 290 چطور؟
خب بسیار قدرتمند هست، به شرطی که در بازی کراس فایر رو ساپورت کنه
از 970 و 290 هم سریعتر هست، قیمتی هم که گفتن خیلی خوبه، اگر باصدای فنش حین بازی مشکلی ندارید

خب بسیار قدرتمند هست، به شرطی که در بازی کراس فایر رو ساپورت کنه
از 970 و 290 هم سریعتر هست، قیمتی هم که گفتن خیلی خوبه، اگر باصدای فنش حین بازی مشکلی ندارید

خیلی ممنون ار راهنمایی هاتون
مدلش xfx هست، یعنی صدای فنش خیلی زیاده ؟
ار مانتل یا دایرکس 12 پشتیبانی می کنه ؟
به نظرتون بگیرمش؟
بازم ممنون

خیلی ممنون ار راهنمایی هاتون
مدلش xfx هست، یعنی صدای فنش خیلی زیاده ؟
ار مانتل یا دایرکس 12 پشتیبانی می کنه ؟
به نظرتون بگیرمش؟
بازم ممنون

این مدل فقط مرجع هست و برد و خنک کننده ی اون ساخت AMD هست.
از Mantle که بله، پشتیبانی می کنه اما از DX12 بطور کامل خیر، پشتیبانی نمی کنه .
با این قیمت ارزش خرید داره.

دوستان همگی خته نباشید من دنبال یک گرافیک تو قیمت 500 تا 600 میگردم ممنون میشم راهنمایی کنید

کارت R7 260X یا بهتر کارت R7 265 بهترین انتخابها هستن.

سلام به دوستای عزیز ، بخصوص آقا فرشید که از راهنمایی هاشون خیلی استفاده می کنم

راستش من با قیمت 1.2 دو تا گرافیک آک گیرم اومده یک r9 290x و یکی هم gtx 970 هر دو هم کامل از دایرکس 12 پشتیبانی میکنن ، پاورم هم 885 گرین هست ، ولی بدجور گیر کردم کدوم رو بردارم ، حسابی گیج شدم

ممنون میشم راهنماییم کنید :(

سلام به دوستای عزیز ، بخصوص آقا فرشید که از راهنمایی هاشون خیلی استفاده می کنم

راستش من با قیمت 1.2 دو تا گرافیک آک گیرم اومده یک r9 290x و یکی هم gtx 970 هر دو هم کامل از دایرکس 12 پشتیبانی میکنن ، پاورم هم 885 گرین هست ، ولی بدجور گیر کردم کدوم رو بردارم ، حسابی گیج شدم

ممنون میشم راهنماییم کنید :(

خواهش
راستش کارت R9 290X سریعتره اما پشتیبانی کامل از DX12 نداره
پاور تون هم برای دو تا از این کارتها کافیه

اگر رزولوشن 1920*1080 بازی می کنید که 970 انتخاب خوبیه

خواهش
راستش کارت R9 290X سریعتره اما پشتیبانی کامل از DX12 نداره
پاور تون هم برای دو تا از این کارتها کافیه

اگر رزولوشن 1920*1080 بازی می کنید که 970 انتخاب خوبیه

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون
فقط آقا فرشید رو مشخصات کارت r9 290x هم قسمت دایرکس ساپورت رو زده 12 یعنی کامل نیست؟
MSI Global R9 290X GAMING 4G

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون
فقط آقا فرشید رو مشخصات کارت r9 290x هم قسمت دایرکس ساپورت رو زده 12 یعنی کامل نیست؟
MSI Global R9 290X GAMING 4G

دوست عزیز همیشه برای بررسی دقیق به مقالات معتبر و سایتهای تخصصی مراجعه کنید، سایتهای سازنده معمولا مشخصات رو اغراق آمیز می نویسند.
بجز کارتهای سری 900 از انویدیا هیچ مدل دیگری فعلا دایرکت ایکس 12 رو بصورت کامل پشتیبانی نمی کنند. البته نمیشه این رو فاکتور مهمی محسوب کرد، چون که خصوصیات اصلی DX12 رو تمام کارتهای این چند نسل آخر که DX11 هستند پشتیبانی خواهند کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or