مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

میشه بگی چه فرقی داره

این قیمتی که گفتم چطوره یارو گرون نمیده
فرق در این هست که کارت های شرکت BFG دارای:
1- اورکلاک شده
2-دارای فن عالی و استفاده از بهترین مموری در کارت
3-دستچین شده
4-گارانتی مدام العمر

قیمت BFG به نسبت ویژگی هایی که دارد عالی هست.

سلام کسی قمیت 7300gt داره 512

مال شرکت xfx

مال هست یا نه یکی دیگه بگیرم

یجا پرسیدم گفت 110 تومان

قیمتش خوبه

20 بذار روش 8600GT بگیر;)
به هیچ عنوان 7300 نگیر...حالا اصرار داری Leadtek 7300GT DDR3 بگیر 80 تومن ایناست و از XFX اینا قویتره...چون رم ها DDR3 هستند;)

همون 8600 رو بگیر...CPU وباقیه قطعاتت نمیدازه از قدرت 8800 یا حتی همین 8600 هم کامل استفاده کنی.
اگر اور میکنی 2 تا 512 اگر نه یه 1 گیگ که شاید بدن بخوای 2 گیگش کنی.فرقی نداره روی سیستم شما
ممنون دوست عزیز
این 8600 چند مگ مموری داره
بعدشم سی پی یو که کم نمیاره ؟
به این سوالم هم لطفا جواب بدین که تو خرید کارت چه چیزی رو باید ملاک قرار بدیم ؟ مموری حافظه؟ یا سرعت کلاک ؟ یا .....
ممنون دوست عزیز ضمنا من شهرستان هستم اگه اینجا پیدا نشد جایی رو سراغ ندارین که با همین قیمت بفرستن
با تشکر

ممنون دوست عزیز
این 8600 چند مگ مموری داره
بعدشم سی پی یو که کم نمیاره ؟
به این سوالم هم لطفا جواب بدین که تو خرید کارت چه چیزی رو باید ملاک قرار بدیم ؟ مموری حافظه؟ یا سرعت کلاک ؟ یا .....
ممنون دوست عزیز ضمنا من شهرستان هستم اگه اینجا پیدا نشد جایی رو سراغ ندارین که با همین قیمت بفرستن
با تشکر

خواهش میکنم.
8600 256 مگ داره//
CPU توی بازی هایی که به CPU و dual core وابسته باشن کم میاره و گلوگاه میشه...
نه مموری نه سرعت حافظه...اول از همه GPU مثلا همین 8600-8800 اینا مهمه...البته این به این معنی نیست که مثلا یه 8400 از یه 7600 قویتره...باید بنچمارک بخونی...مموری هم تا حدی مهمه...البته بیشتر از حجمش اینکه DDR3 باشه...
نه متاسفانه

سلام .
من يه كارت ASUS 8600 SILENT 512 داشتم كه بدليل ايراد بردم گارانتي و بعداز 7 روز گفتن بيا پولت رو پس بگير نه كارتت درست ميشه نه از اين مدل موجو داريم .
حالا
ظاهرا سري 8600 خوب در نيومده ( چه GT چه GTS/سايلنت يا فن دار/512 يا 256 )
حالا ميخوام بدونم نظر شما تا سقف قيمت 250 تومن چه كارتي هست كه از همه نظر خوب باشه
ضمنا نظرتون در مورد اين دوتا مدل چيه :
ATI Asus EAX 1950 CROSSFIRE HP 512
ATI Asus EAX 1950 XTX HTVDP 512
قيمت اين دوتا مدل توي سايت RAYANEH.COM بين 220 تا 230 تومن هست ولي توي سايت RAYANSABA.COM بين 470 تا 480
حالا كدوم قيمت درسته البته توي رايان صبا نوشته بود كه DUALL هست ولي توي رايانه اين DUAL رو نداشت

سلام .
من يه كارت ASUS 8600 SILENT 512 داشتم كه بدليل ايراد بردم گارانتي و بعداز 7 روز گفتن بيا پولت رو پس بگير نه كارتت درست ميشه نه از اين مدل موجو داريم .
حالا
ظاهرا سري 8600 خوب در نيومده ( چه GT چه GTS/سايلنت يا فن دار/512 يا 256 )
حالا ميخوام بدونم نظر شما تا سقف قيمت 250 تومن چه كارتي هست كه از همه نظر خوب باشه
ضمنا نظرتون در مورد اين دوتا مدل چيه :
ATI Asus EAX 1950 CROSSFIRE HP 512
ATI Asus EAX 1950 XTX HTVDP 512
قيمت اين دوتا مدل توي سايت RAYANEH.COM بين 220 تا 230 تومن هست ولي توي سايت RAYANSABA.COM بين 470 تا 480
حالا كدوم قيمت درسته البته توي رايان صبا نوشته بود كه DUALL هست ولي توي رايانه اين DUAL رو نداشت

30toman bezar roosh engar 350 toman gozashti roosh ye doone 8800 gt bekhar barat be andazeye ye doone 8800gtx kar mikone yani 4 baabare 8600 gts !!!!!!!​

--------------------------------------------------------------------------------

کارت های 8800GT تو مشخصات زده از Pci-Express 2.0 پشتیبانی می کنه. حالا سوال اینجاست تو مادربردهای معمولی هم همون پرفرمینس رو میده یا نه ، این همه Bench که هست یعنی با مادربرد Pci-Express 2.0 تست شده؟
لطفا دقیق بررسی و پاسخ بدید.
و اگه ممکنه قیمتش رو هم بگید و اینکه تو بازار یافت میشه یا نه؟ ممنون

--------------------------------------------------------------------------------

کارت های 8800GT تو مشخصات زده از Pci-Express 2.0 پشتیبانی می کنه. حالا سوال اینجاست تو مادربردهای معمولی هم همون پرفرمینس رو میده یا نه ، این همه Bench که هست یعنی با مادربرد Pci-Express 2.0 تست شده؟
لطفا دقیق بررسی و پاسخ بدید.
و اگه ممکنه قیمتش رو هم بگید و اینکه تو بازار یافت میشه یا نه؟ ممنون
کارت های 8800GT هم روی شکاف PCIe 2.0 کار می کنند هم شکاف PCIe 1.0 .
بیشتر تست هایی که شما می بینید با مادربرد های PCIe 1.0 انجام شده است و کارایی 8800GT در مادربرد های PCIe 2.0 فرقی نمی کند.
این کارت روی مادربرد Intel X38 هم تست شده و هیچ فرقی از نظر کارایی نداشته است.
کارت 8800GT دارای پهنای باند57GB/sec می باشد در حالی شکاف PCIe 1.0 تا پهنای باند 110GB/sec ساپورت می کنند.
قیمت این کارت در بازار بین 300 تا 350 هست.
در حال حاظر این کارت در بازار نایاب است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or