مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام من میخوام با برنامه ریوا تونر cpu و vga ام رو اور کنم باید چیکار کنم:blushing:
البته riva tuner فقط مربوط به vga میشه توی خود سایت www.guru3d.com مباحث مربوط به
تنظیم فن و اورکلاک هستش و به راحتی راهنماییت میکنه البته یه سریم به فرم هاشون بزنی بد نیست

کمک برای خرید Agp8

با سلام خدمت همه ی دوستان
من میخام کارت گرافیکم رو عوض کنم چون دیگه خیلی قدیمی شده، سیستمم فقط AGP8 رو ساپورت میکنه. پولم اونقدر ندارم که بخوام کل سیستمم رو عوض کنم. حالا خواستم از شما اساتید خودم راهنمایی بخوام که قویترین کارت گرافیکیه AGP8 تو بازار که البته ddr معمولی باشه چیه؟:(
البته اگه میشه که کارت با RAM DDR2 رو سیستمم استفاده کنم لطف کنید بگید
مشخصات سیستمم هم اینه
main: p4p800 dual ddr 400
cpu:2.8
ram:1 G ddr 400
vga:fx5200
با تشکر
احسان

آخرین ویرایش:
بهترین انتخاب GFORCE 7600 GS هست که 512 مگابایتی هست و اینفوشم اینه :

Core Clock :400 MHzMemory Type :512 MB DDR2Memory Interface :128-BitBus Type :AGP 8XRAMDAC :400 MHz (support dual QXGA displays)

TV OUT+DVI هم داره

قیمتش هم حدودا 140000 تومان هست.

البته riva tuner فقط مربوط به vga میشه توی خود سایت www.guru3d.com مباحث مربوط به
تنظیم فن و اورکلاک هستش و به راحتی راهنماییت میکنه البته یه سریم به فرم هاشون بزنی بد نیست

متنش خارجکیه جیگرمن نمیتونم بخونم میشه یکی بهم یاد بده:love: باید چیکار کنم:blushing:

بهترین انتخاب GFORCE 7600 GS هست که 512 مگابایتی هست و اینفوشم اینه :

TV OUT+DVI هم داره

قیمتش هم حدودا 140000 تومان هست.

متشکرم که لطف کردین جوابمو دادین
همونطور که عرض کردم سیستم من ddr معمولیه. نه DDR2.اگه من این کارت رو رو سیستمم بذارم مشکلی ایجاد نمیشه؟

مطمئن نیستم ولی فکر می کنم کار کنه.اگر نشد 6200 هست ولی 256 مگابایتیه

کارت 6200 که فرمودین چقدر قابلیت داره؟ کارتی که دارم حسابی رو اعصابه.میخوام فعلا یکی دو سال جواب بده تا کل سیستممو عوض کنم. بعد از کجا میتونم مطمئن شم که 7600 با سیستمم کار میکنه؟
بازم تشکر

کارت 6200 که فرمودین چقدر قابلیت داره؟ کارتی که دارم حسابی رو اعصابه.میخوام فعلا یکی دو سال جواب بده تا کل سیستممو عوض کنم. بعد از کجا میتونم مطمئن شم که 7600 با سیستمم کار میکنه؟
بازم تشکر

دوست عزیز بستگی داره استفاده از کارت جدیدی که می گیری به چه منظور باشه ...با 6200 باید قید تمام بازیهای خوب امروزی رو بزنی ... و اگه برای صرفا برای بازی های سال های پیش بخوای می تونه جواب بده ... ضمنا من پیشنهاد می کنم 140 تومن بابت 7600 نده !

با سلام

من میخوام یه AGP رادئون x800xl ddr3 - 256 mb دست دوم بخرم بردشم sapphire هست سیستمم هم CPU 2,4 INTEL FULLCACH / RAM 1 GB هست میخوام بدونم اولا انتخاب خوبی هست ( طرف میگه 80 تومن میدم کارتو) ؟ نوش چنده ؟ بعد کلا یه توضیح بدین که چه کارتی بخرم بهتره ؟

مرسی

با تشکر از مطالب مفیدتون
چند تا سوال واسم پیش اومد
من تو سایت NVIDIA یه مقایسه دیدم از کارتای 8800 که کدوم مارک بیشتر فروش داشته که تو یه مدل مشابه، ASUS بیشترین فروش یعنی چیزی حدود 25% (تقریبا دو برابر مقام بعدی ) رو به خودش اختصاص داده
حالا این سوال هست که به خاطر قیمتشه یا کیفیتش؟؟؟ من مدت زیادیه که تو کار بستن سیستم نیستم واسه همین نمیدونم که هنوزم کیفیت ASUS مثله سابق هست یا نه!
سوال بعدیم اینه که در گروه پردازشگرهای QUAD بیشترین کلاک و FSB چنده و همینطور مقدار cache اونها چنده
تو سایت RADEON دیدم که رو مدل آخرش از RAM DDR4 استفاده کرده و همینطور PCI E2 .الان RAM DDR4 تو بازار هست؟ اگه هست باسش چنده؟
در مورد DDR3 هم این سوال رو دارم که آیا DDR3 هایی که 1600 باسشونه رو میشه dual استفاده کرد؟
در ضمن تو سایت ASUS که نگاه میکردم بهترین مدل مادربرد رو Maximus Formula معرفی کرده بود واسه گیم در حالی که Maximus Extreme خیلی بهتره چون dual ddr3 ولی قبلی dual ddr2؟؟؟!!!!
یه سوال دیگه اینکه میشه 8 گیگ رم ddr3 رو dual بست؟
سوال آخرم هم اینه که با استفاده از main هایی که sli هستن میشه دو تا 8800 بست؟
با تشکر
احسان
[FONT=&quot]
جواب سوال های شما به ترتیب:
[/FONT]​
[FONT=&quot]1-شرکت [/FONT]asus [FONT=&quot]جز تولید کننده های بزرگ دنیا هست ولی بدلیل کنترل کیفیت پایین که در این چند سال گذشته داشته دیگه مثل سابق قوی و عالی نیست. در ضمن قیمت کارت های [/FONT]asus [FONT=&quot]در دنیا خیلی ارزان هست از قدیم گفتن هیچ ارزانی بی حکمت و هیچ گرانی بیدلیل نیست.[/FONT]​
[FONT=&quot]اگر دنبال کارت با کیفیت می گردی یه شما[/FONT]BFG [FONT=&quot]پیشنهاد می کنم.[/FONT]​
[FONT=&quot]2- بترتیب قدرت و قیمت:[/FONT]​
INTEL QX6850 @ 3GHz BUS1333 8MB
INTEL QX6800 @2.93GHz BUS1066 8MB
INTEL QX6700 @2.66GHz BUS1066 8MB
INTEL Q6700 @2.66GHz BUS1066 8MB
INTEL Q6600 @2.4GHz BUS1066 8MB
[FONT=&quot]3-بله شرکت [/FONT]ATi [FONT=&quot] دو کارت جدید [/FONT]Radeon 3870 [FONT=&quot] و [/FONT]Radeon 3850 [FONT=&quot] را معرفی کرده که دارای [/FONT]GDDR4 [FONT=&quot] هستند نه [/FONT]DDR4 [FONT=&quot] پس این رم هنوز وجود خارجی نداره.[/FONT]​
[FONT=&quot]4-کلا بستن رم ها به صورت [/FONT]Dual Channel [FONT=&quot] به چیپ مادربورد بر می گرده نه چیز دیگری !!![/FONT]​
[FONT=&quot]پس هر رمی را می توان [/FONT]Dual Channel[FONT=&quot] بست حتی [/FONT]DDR3 bus1600
[FONT=&quot]5-شما باید بودجه خودتون رو ببنی اگر می تونی 600.000 تومان برای [/FONT]Ram DDR3 bus1333 2G[FONT=&quot] بدی می تونی این مادربورد را بگیری ولی اگر کسی یک ذره فکر بکنه می تونه بجای ان [/FONT]4G Ram DDR2 bus800[FONT=&quot] بگیره با قیمت 350.000 تومان که از نظر کارای نه تنها فرقی نداره بلکه میزان رم بیشتری هم برای سیستم خریدی.[/FONT]​
[FONT=&quot]کلا این مادربورد [/FONT]Maximus Formula[FONT=&quot] دارای [/FONT]watercool[FONT=&quot] بروی چیپ مادربورد هست که برای اورکلاک باز ها خیلی مناسب تر به حساب میاد و از نظر کارای هم قوی تر از [/FONT]Maximus Extreme[FONT=&quot] هست.[/FONT]​
[FONT=&quot]6-تمام چیپ های جدید[/FONT]INTEL[FONT=&quot] یعنی[/FONT] 945P -P965 –P35 –X38 –X48 –975X[FONT=&quot]و چیپ [/FONT]NVIDIA [FONT=&quot] یعنی [/FONT]680SLI-650SLI – 650ULTRA – 590SLI -570ULTRA[FONT=&quot] می توانند تا [/FONT]8Gb[FONT=&quot] رم را درحالت [/FONT]Dual Channel [FONT=&quot] ساپورت کنند.[/FONT]​
[FONT=&quot]7-بله می شود.[/FONT]​
[FONT=&quot]از شما خواهش می کنم سوال های خود را در بخش راهنمایی مطرح کنید نه در بخش معرفی محصول!!!![/FONT]​
[FONT=&quot]موفق باشید[/FONT]​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or