مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام

من Xfx 8800 Gts 320 Mb خريدم خوبه؟

اینجا تاپیکیه که قبل از خرید میان سوال میکنن نه بعدش!
کارت خوبیه ولی نمیخوام دلت رو بشکنم با وجود 8800GT اشتباه کردی خریدی:دی
مبارک باشه

سلام
من یه xfx geforce 8500 gt 512mb خریدم 112 هزار تومان . از این کارت گرافیک اصلا تعریفی نشنیدم در این بحث ها . آیا کارت بدی رو خریداری کردم ؟

میگم چرا اول میخرین بعد میاین میپرسین که روحیتون خراب بشه؟
خوب با 112 تومن میشد 8600GT گیر اورد که 2 تای 8500 قدرت داره:-"
متاسفم

من یه xfx geforce 8500 gt 512mb خریدم 112 هزار تومان . از این کارت گرافیک اصلا تعریفی نشنیدم در این بحث ها . آیا کارت بدی رو خریداری کردم ؟
خوب چون تعریفی نداره.

8500 gt

شاید حق با شما باشه اما طبق اطلاعات من تمام حرف شما از روی چارت های tomhardware هست . اونجا این کارت گرافیک با کارت گرافیک هایی مقایسه شده که خیلی هاشون dirctx 10 رو پشتیبانی نمی کنند . من فکر میکنم اگر عمل کرد این کارت گرافیک در اون چارت ها با ویندوز ویستا و drx 10 بررسی میشد نتیجش خیلی بهتر بود حداقل از سری های 7 که اونجا بالاتر قرار گرفتند . در هر صورت من هنوز این کارت گرافیک رو رو سیستمم نصب نکردم امیدوارم اونطور نباشه که انقدر ازش بد گفته میشه

در ضمن من مادربودری دارم که رمش ddr2 هست فکر میکنم نمیتونه کارت گرافیک ddr3 رو ساپورت کنه درسته ؟ یا اگر هم بشه گرافیک رو روش سوار کرد با ddr2 کار میکنه نه 3 . به هر حال توی اون چارت هم همه گرافیک های بالاتر از 8500 همگی ddr3 هستند .

در ضمن من مادربودری دارم که رمش ddr2 هست فکر میکنم نمیتونه کارت گرافیک ddr3 رو ساپورت کنه درسته ؟ یا اگر هم بشه گرافیک رو روش سوار کرد با ddr2 کار میکنه نه 3 . به هر حال توی اون چارت هم همه گرافیک های بالاتر از 8500 همگی ddr3 هستند .

فکر نکنم ربطی داشته باشد ram ddr2با کارت گرافیک ddr3 ... دوستان اگه می تونن راهنمایی کنن ...من اطلاعاتم زیاد کافی نیست؟

عزیزان شما مگه کارت گرافیک هایی رو روی سیستم هاتون نگذاشتید که ddr3 هستند پس چرا شک می کنید به اینکه یه مادر بورد با رمddr2 این کارگرافیک های dd3 رو ساپورت میکنه یا نه ؟

درسته میگه . چرا فکر نکردیم :biggrin1: البته من هنوز نخریدم ولی فقط اینو میدونم که رم کارت گرافیک مربوط به خودشه و هیچ ارتباطی به اینکه آیا مادربرد ساپورت میکنه ddr3 رو ه ندارد :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or