مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در ضمن من مادربودری دارم که رمش ddr2 هست فکر میکنم نمیتونه کارت گرافیک ddr3 رو ساپورت کنه درسته ؟ یا اگر هم بشه گرافیک رو روش سوار کرد با ddr2 کار میکنه نه 3 . به هر حال توی اون چارت هم همه گرافیک های بالاتر از 8500 همگی ddr3 هستند .
نه هیچ ربطی به مادربرد نداره مثلا HD 2600 از ati هم ddr3 داره هم ddr4

شاید حق با شما باشه اما طبق اطلاعات من تمام حرف شما از روی چارت های tomhardware هست . اونجا این کارت گرافیک با کارت گرافیک هایی مقایسه شده که خیلی هاشون dirctx 10 رو پشتیبانی نمی کنند . من فکر میکنم اگر عمل کرد این کارت گرافیک در اون چارت ها با ویندوز ویستا و drx 10 بررسی میشد نتیجش خیلی بهتر بود حداقل از سری های 7 که اونجا بالاتر قرار گرفتند . در هر صورت من هنوز این کارت گرافیک رو رو سیستمم نصب نکردم امیدوارم اونطور نباشه که انقدر ازش بد گفته میشه
خوب توی DX10 حداقل کارتی که واسه بازی پیشنهاد میشه 8800GTS هست پس یعنی دور DX10 رو از 8400 تا 8800GTS جدیدا هم GT باید خط بکشی بطور کلی این مدل نه تو DX10 خوبه و نه تو DX9.

آخرین ویرایش:
راستی دوستان امروز یه 768 مگ دیدم :eek: اونم ULTRA :shocked: برد Matrix . چند بخرمش ؟ 500 تومن میرزه ؟ . البته 30تا40 تومن هم تخفیف میده
خوب ULTRA 768MB هستش این که تعجب نداره.

عرض کنم که محتاج کمک شما هستم ... گاهی اوقات تصمیم می گیرم یه کارت 8800 جی تی یا جی تی اس رو بگیرم ولی وقتی می بینم که علاوه بر 330 تومنی که باید بدم باید مادربوردمو هم عوض کنم و ایضا رمم رو به دو گیگ افزایش دهم و چه بهتر یه ال سی دی هم روش بگیرم و البته یه کیس خوشگل هم روش ...!!!! باور کنید پشیمون می شم ...چیزی حدود 800 تا 900 تومنی می شه ... که شاید برای یک سال و نیمم هم جواب نده !
...
می خواستم بدونم اگه من یه کارت 8600 جی تی 150 تومنی که با یه رم یک گیگ اضافه که در مجوع 180 تومن می شه به سیستمم ببندم می تونم حداقل برای یه سال از انجام بازیها لذت ببرم ...
و البته می خواستم بدونم به مادربوردم که 945 پی ال هست کاملا سازگار هست یا نه ...ممنون می شم اگه کسی کامل جوابم رو بده.

عرض کنم که محتاج کمک شما هستم ... گاهی اوقات تصمیم می گیرم یه کارت 8800 جی تی یا جی تی اس رو بگیرم ولی وقتی می بینم که علاوه بر 330 تومنی که باید بدم باید مادربوردمو هم عوض کنم و ایضا رمم رو به دو گیگ افزایش دهم و چه بهتر یه ال سی دی هم روش بگیرم و البته یه کیس خوشگل هم روش ...!!!! باور کنید پشیمون می شم ...چیزی حدود 800 تا 900 تومنی می شه ... که شاید برای یک سال و نیمم هم جواب نده !
...
می خواستم بدونم اگه من یه کارت 8600 جی تی 150 تومنی که با یه رم یک گیگ اضافه که در مجوع 180 تومن می شه به سیستمم ببندم می تونم حداقل برای یه سال از انجام بازیها لذت ببرم ...
و البته می خواستم بدونم به مادربوردم که 945 پی ال هست کاملا سازگار هست یا نه ...ممنون می شم اگه کسی کامل جوابم رو بده.
كارت 8600GT براي يك سال جواب ميده.
مادر بورد شما تمام كارت هاي PCI X را ساپورت مي كنه و حتي مي توني BFG 8800 GTS 320 OC هم روش نصب كني.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or