مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آره تا یک سال دیگه جواب میده.اما فکر نکنم نیازی باشه برای اجرای کرایسیس روی بگذارید.به هر حال کارت گرافیک خوبی هست.

من میخوام یه AGP رادئون x800xl ddr3 - 256 mb دست دوم بخرم بردشم sapphire هست سیستمم هم CPU 2,4 INTEL FULLCACH / RAM 1 GB هست میخوام بدونم اولا انتخاب خوبی هست ( طرف میگه 80 تومن میدم کارتو) ؟ نوش چنده ؟ بعد کلا یه توضیح بدین که چه کارتی بخرم بهتره ؟

مرسی

باسلام به همه عضای سایت .....
من به من یه کارتgt 7300 دارم و می خوام به عنوان دست دو بفروشمش و به جاش یه کارت 8600 gt بخرم به نظر شما کار درستی است ؟؟؟؟؟
راستی تو این سایت مدیری نداره که پستهای قدیمی رو پاک کنه... 109 صفحه شده دیگه!!!!

باسلام به همه عضای سایت .....
من به من یه کارتgt 7300 دارم و می خوام به عنوان دست دو بفروشمش و به جاش یه کارت 8600 gt بخرم به نظر شما کار درستی است ؟؟؟؟؟
راستی تو این سایت مدیری نداره که پستهای قدیمی رو پاک کنه... 109 صفحه شده دیگه!!!!

سلام
کار درستی که هست بالاخره می خوای یه کارت متوسط رو به پایین رو بفروشی و بجاش یه کارت به روز بخری. ولی خوب اگه بتونی یه 8800 بخری دیگه کارت درست درست میشه.;)
در ضمن این تایپیک های مشاوره ای تمام صفحاتش مهمه و به نظر من حتی یک صفحه اون هم نباید پاک بشه.اطلاعات خیلی با ارزشی میشه از توی این صفحات پیدا کرد.;)
یا علی مدد

واقعا caysis رو روی high بازی میکنی با 8600gt?
کسی قیمت 8600gt نداره؟
یه مادربرد که sli ساپورت کنه بهم معرفی میکنید؟ خواهشن ورشکستم نکنید. ببخشید که مربوط به ابن تاپیک نیست.

در حال حاضر واسه یه کارت 8600gt شما چه برندی رو پیشنهاد میکند؟
و یه سوال دیگه ! اینکه اگه خواستم بگیرم 256m رو بگیرم یا 512 ؟؟؟
قیمتش رو هم اگه بگید ممنون میشم !
8600gt - 256m (چه برندی) = قیمت ؟؟
8600gt - 512m (همون برند) = قیمت ؟؟
دستتون درد نکنه !

سلام دوستان با 60 . 70 تومان چه کارتی بگیرم ؟
بعدشم یه kingstone dual 1 gig هم می خوام بگیرم
cpu amd +3000 athlon 64bit سی پی یوم هم اینه مشکلی که پیش نمیاد یعنی سی پی یو خوبه یا باید اونم ارتقا بدم (البته به لحاظ سازگاری با کارتی که پیشنهاد می کنید وگرنه نمی خوام سی پی یو بگیرم)
با تشکر

سلام و ممنون دوست عزیز مشکلی که با قطعات پیش نمیاد؟
چه بردی بگیرم و 8600 gt بهتره یا 8600gs
کلا موقع خرید گرافیک چه چیزی رو باید مد نظر قرار داد منظورم حافظه گرافیک هست یا مموری کلاک و از این جور چیزا
ممنون از دوستانی که کمک می کنن

سلام و ممنون دوست عزیز مشکلی که با قطعات پیش نمیاد؟
چه بردی بگیرم و 8600 gt بهتره یا 8600gs
کلا موقع خرید گرافیک چه چیزی رو باید مد نظر قرار داد منظورم حافظه گرافیک هست یا مموری کلاک و از این جور چیزا
ممنون از دوستانی که کمک می کنن

XFX 8600GT بگیر بره...130 تومنه...8600GS هم نداریم.
قطعاتت رو یه بار دیگه بگو,من پست های قبل رو نخوندم:دی

سلام مشکل بودجه دارم وگرنه 8800 می گرفتم
cpu: amd athlon +3000 64bit
ram:kingstone 1 gig dual (2 * 512 )
(دوال بگیرم یا یدونه 1 گیگ بهتره میشه دلیلش رو هم بگید)

با تشکر

همون 8600 رو بگیر...CPU وباقیه قطعاتت نمیدازه از قدرت 8800 یا حتی همین 8600 هم کامل استفاده کنی.
اگر اور میکنی 2 تا 512 اگر نه یه 1 گیگ که شاید بدن بخوای 2 گیگش کنی.فرقی نداره روی سیستم شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or