amirtycoon2000
کاربر سایت
Geforce 6200 256MB در بازار بگردی پیدا می کنی.ممکنه جواب منم بدید؟
Geforce 6200 256MB در بازار بگردی پیدا می کنی.ممکنه جواب منم بدید؟
کارت BFG 8800GTX OC و OC2 داره.این آدرس رو برای سوال کردن امین به من داد !!! ( پس اگه جای مناسبی نیست ، به من گیر ندین)
قیمت 8800GTX رو میخواستم ( BFGش هست ؟ )
Over Clock میشه ؟
پ.ن : من هیچ گونه اطلاعاتی در این باره ندارم ولی چون میخوام بعد از عید به امید خدا یه ابر کامپیوتر بخرم ، سوال میکنم![]()
يعني با اين حساب از 8800gt هم قوي تر هست ؟
BFG 8600GT OC 256MB کارت قوی هست و با بودجه شما انتخاب منطقی هست.من یک سوال در یک تاپیک دیگه پرسیده بودم که یک کارت گرافیک معرفی کنید که تا حداکثر 150 باشه و بتونه crysis , gears of war , bioshock رو بدونه مشکل اجرا کنه که شما گفتی 250 تومنی بخر ولی من تا حداکثر 150 بیشتر ندارم شما یه 150 تومنی معرفی کن ....
این کارت تمام بازی های موجود بازار رو عالی اجرا می کنه ولی بازی crysis رو در حالت medium تو رزولشن 1024*768 می تونی اجرا کنی. نگران اجرا بازی ها نباش همه بازی هایی مثل call of duty و bioshock و gears of war راحت اجرا می کند.مطمئنی Bfg 8600gt Oc 256mb همه بازی جدیدا رو اجرا می کنه ؟
قیمته دقیقش رو نداری ؟
سوالم به گرافیک ربطی نداره ولی خوب مجبورم بپرسم . با 1 گیگ رم و همچین گرافیکی همه بازیها میاد یا نه رم بیشتری نیاز دارم ؟ اگر رم متناسب هم با همچین کارتی دارید مدل دقیقش رو بگید
مبارکهمن دیروز کارت 8600gt xfx خریدم به قیمت 126 تومن ... و البته یه رم یه گیگ که مجموعا رم بشه دو گیگ ...
اولین بازی ی که نصب کردم گیرز اف وار بود ... می خواستم ببینم چنین کارتی بازیهایی این چنین رو تو چه رزولشنی می تونی اجرا کنه ...چون بازی گیرز آف وار رو تو حالت 1024 اجرا می کرد و البته خوب هم اجرا می کرد ولی تو بعضی صحنه های شلوغ کمی تیک می زد ... می خواستم ببینم طبیعیه یا اشکال از کارته ؟؟