مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ممنون از لطفت ... این سوال رو برای این پرسیده بودم که یکی تو تاپیک مربوط به این بازی گفته بود بازی رو در همون رزولشن 1024 به راحتی اجرا کرده بود ...
راستی یه مشکل تو این بازی گیرز آف وار دارم که بعد نیم ساعت بازی یه ارور می ده و خود به خود میاد بیرون ...کسی می دونه دلیلش چیه؟
والا یه چیزی که هست اینه که این عبارت "به راحتی" واسه هر کسی یه مفهوم متفاوت داره :biggrin1:

اگه اِرور Wargame.exe رو میده، اون اشکال از خود بازیه. باید بری اینجا: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gears_of_war.shtml
و فایل Gears of War WARENGINE - HAMACHI FIX رو دانلود کنی. ایشالا درست میشه!

تو رو خدا هر کسی می تونه به من کمک کنه ...جدا از بازی گیرز اف وار هر بازی ای که نصب می کنم راحت اجرا می شه ولی هنوز چند دقیقه نگذشته از بازی خود به خود میاد بیرون ...
تو بازی گیرز آف وار که بعد از نیم ساعت ارور می ده ...و اصلا باید کامپیوتر رو ریست کنم .
تو یه بازی دیگه که معمولی هم هست بعد ده دقیقه بازی میاد بیرون و صفحه دسکتاپ نمایان می شه ولی دوباره با کلیک روی بازی می شه رفت بازی کرد ولی ده دقیقه بعد همون آش و همون کاسه .
تو بازی استرانگلهلد هم به یه دقیقه نرسیده میاد بیرون درست مثل بازی دومی ...
...
کارتم همونطور که گفتم 8600 هست ...مادربورد هم p5pl2 هستش ... اشکال از چیه ... خود کارت یا مادربورد یا اصلا کارت درست نصب نشده ...
لطفا کمکم کنید ...ممنون می شم.

من هم این مشکل برام پیش اومده یکی از این حالت ها باید باشه
یا بازی خوب نصب نشده . که فکر نکنم این باشه
یا اشکال سخت افزاری یا داغ کردن کارت گرافیک یا قطع ی دیگه
نگاه کن ببین فن به اندازهی کافی بستی یا فن کارت گرافیکت از کار نیوفتاده

تو رو خدا هر کسی می تونه به من کمک کنه ...جدا از بازی گیرز اف وار هر بازی ای که نصب می کنم راحت اجرا می شه ولی هنوز چند دقیقه نگذشته از بازی خود به خود میاد بیرون ...
تو بازی گیرز آف وار که بعد از نیم ساعت ارور می ده ...و اصلا باید کامپیوتر رو ریست کنم .
تو یه بازی دیگه که معمولی هم هست بعد ده دقیقه بازی میاد بیرون و صفحه دسکتاپ نمایان می شه ولی دوباره با کلیک روی بازی می شه رفت بازی کرد ولی ده دقیقه بعد همون آش و همون کاسه .
تو بازی استرانگلهلد هم به یه دقیقه نرسیده میاد بیرون درست مثل بازی دومی ...
...
کارتم همونطور که گفتم 8600 هست ...مادربورد هم p5pl2 هستش ... اشکال از چیه ... خود کارت یا مادربورد یا اصلا کارت درست نصب نشده ...
لطفا کمکم کنید ...ممنون می شم.
دوست عزیز شما درایور کارتتو چک کن اخرین درایورشو نصب کن کارت شما به راحتی بازیهای رو که گفتی اجرا میکنه و چون گفتی که نو خریدی به احتمال خیلی زیاد مشکل نرم افزاری داری نه سخت افزاری اگه نشد یه ویندوز عوض کن

از لطف همه دوستان ممنون ... شاید یه سو تفاهم واسه کارت پیش اومده باشه و مشکلی نداشته باشه ...همونطور که حمید گفته مشکلم تو بازی گیرز آف وار همون اروره هست ولی
از طرفی هم فکر کنم بازی استرانگلهلد هم ایراد داشته باشه چون روی لودش گیر می کنه و گرنه راحت بالا میاد ...بازی thife هم بعد اینکه یه بار نصب کردم درست شد ... احتمالا با نصب دو سه تا بازی دیگه معلوم می شه که مشکل از کجاس ...بازم از لطف همه تون ممنون ...اگه کسی هم می دونه مشکل بازی استرانگلهلد چه جوری رفع می شه ممنون می شم بگه .

از طرفی هم فکر کنم بازی استرانگلهلد هم ایراد داشته باشه چون روی لودش گیر می کنه و گرنه راحت بالا میاد
اگه روی لودش گیر میکنه، بعیده اشکال از کارت گرافیکت باشه. لود اول خود بازی (یعنی وقتی بازی میخواد بیاد بالا) گیر میکنه و میپره بیرون؟ یا اینکه موقع لود مرحله ها گیر میکنه؟

اگه روی لودش گیر میکنه، بعیده اشکال از کارت گرافیکت باشه. لود اول خود بازی (یعنی وقتی بازی میخواد بیاد بالا) گیر میکنه و میپره بیرون؟ یا اینکه موقع لود مرحله ها گیر میکنه؟

نه ...همون اول بازی ...فکر کنم خیلی ها این مشکل رو داشتند ... روی new game که می زنه همون لود اول گیر می کنه و بعد تصویر سیاه می شه .

Bfg 8600gt Oc 256mb از کارت 8600gt xfx خریدم به قیمت 126 تومن بهتره ؟ و میتونه gears of war و بازیهای مشابه رو بهتر اجرا کنه ؟
کیفیت یک کارت گرافیک حرف اول رو می زنه.
BFG 8600GT OC 256MB یکی از قوی ترین کارت های سری 8600 می باشد که اورکلاک شده و دمای فوق العاده پایین آن امکان اورکلاک بالای را فراهم می کند.
این کارت دارای فن جدید و عالی شرکت BFG هست که کارت گرافیک رو 17 درجه خنک تر از بقیه کارت های 8600 نگه می دارد.
کارت BFG 8600GT OC چون اورکلاک شده از کارت xfx قوی تر هست و بازی ها رو بهتر اجرا می کنه.

Pci-e&pci-e 2.0

دوستان سلام:

مي خواستم درباره Pci-e,pci-e2.0 و اينكه چه كارت هايي از اين پورت پشتيباني ميكنند (سري 8 Nvidia) راهنماييم كنيد .ضمنا" مادر برد من Asus P5b است.مي خواستم ببينم از كدوم پورت حمايت ميكنه؟

دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه که از کجا می تونم به سیستم کامپیوترم دسترسی پیدا کنم ... مثلا گرافیکم چیه و رمم چنده و سی پی یوم چیه ....ممنون می شم .

دوستان سلام:

مي خواستم درباره Pci-e,pci-e2.0 و اينكه چه كارت هايي از اين پورت پشتيباني ميكنند (سري 8 Nvidia) راهنماييم كنيد .ضمنا" مادر برد من Asus P5b است.مي خواستم ببينم از كدوم پورت حمايت ميكنه؟

فقط 2 کارت:
Geforce 8800GT and GTS (G92)
مال شما از pci e 1.1...البته فعلا بین PCIe 1.1 و 2 هیچ تفاوتی وجود نداره...این 8800 ها هم به راحتی روی مین های فعلی نصب میشن.

دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه که از کجا می تونم به سیستم کامپیوترم دسترسی پیدا کنم ... مثلا گرافیکم چیه و رمم چنده و سی پی یوم چیه ....ممنون می شم .

ممنون می شم یکی زود بهم بگه از کدوم قسمت کامپیوتر به مشخصات اصلی پی می بریم.

ممنون می شم یکی زود بهم بگه از کدوم قسمت کامپیوتر به مشخصات اصلی پی می بریم.
دوست عزیز شما در همون ابتدا که سیستم روشن میکنی و قبل بوت شدن میتونی کلید pause بزنی تا مشخصاتی مثل cpu,ram,hard,... ببینی داخل ویندوزم با کلیک راست روی My computer/properties میشه ram,cpu و اگه اطلاعات بیشتر میخوای وارد device manager بشو البته راه های دیگه ای هم هست اما همینا فکر کنم کافیه

سلام
نظرتون درباره گرافيك inno 3d 8800 gt چيه
با 300 تومن چي گرافيك ژيشنهاد ميكنين ؟
کارت گرافیک inno3d برند با کیفیتی نیست.
کارت گرافیک BFG 8800GT OC 512MB و BFG 8800GT OC2 512MB بهترین کارت گرافیک هست که اورکلاک شده و کیفیت بالایی دارد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این کارت یه لینک زیر بروید:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6419&page=8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or