برای گیم های روز و آینده نزدیک اگر بخواهید بقوله خودت راحت و رو اخرین کیفیت بازی کنید بودجتون رو باید حداقل دو برابر کنید ولی با حدود 1100 میتونی asus r9 280x 3gb رو بگیری که فعلا برای اجرای گیم ها رو 1080 و تنضیماته بالا مناسبهمنظورم ازنسل هشتمی اینه که بتونه بازی های جدید رو براحتی روی اخرین کیفیت اجرا کنه بودجه من هم 1 میلیون هست.
اگر برای بازی کردن میگید که کلا لپ تاپ بدرد بازی نمیخوره و این gpu هم برای اجرای بازی های سبک مناسبهسلام دوستان
گرافیک gtx 850m gddr5 چطوره ؟
یا شاید gtx 860m gddr5 ؟ که البته فرق زیادی ندارن
ممنون
2 میلیون :-oبرای گیم های روز و آینده نزدیک اگر بخواهید بقوله خودت راحت و رو اخرین کیفیت بازی کنید بودجتون رو باید حداقل دو برابر کنید ولی با حدود 1100 میتونی asus r9 280x 3gb رو بگیری که فعلا برای اجرای گیم ها رو 1080 و تنضیماته بالا مناسبه
حالا چرا تعجب میکنی !؟ الان کارتی که جوابگوی همه ی گیم های امسال و ساله بعد باشه مثلا یه gtx 980 هست با قیمت بالای 2500, ولی معقولترش gtx 970 هست که کمی ضعیفتره و حدود 1700 هست... تازه titan z هم هست که برای اطلاع میگم که بالای ده میلیونه الان2 میلیون :-o
میشه لطف اسم همچین کارت گرافیکی رو ذکر کنید؟![]()
فعلا که price performence gtx 970 خیلی خوبه و از 980 خیلی بهتره و در ضمن titan z بدرد بازی نمیخوره و درسته که از همه گرون تری ولی قوی ترین نیست و فعلا 295x2 amd از اونم قوی تره ولی بازم این بدرد بازی نمیخوره (کلا سمت کارتای دو هسته ای برا گیم نرید ) :dحالا چرا تعجب میکنی !؟ الان کارتی که جوابگوی همه ی گیم های امسال و ساله بعد باشه مثلا یه gtx 980 هست با قیمت بالای 2500, ولی معقولترش gtx 970 هست که کمی ضعیفتره و حدود 1700 هست... تازه titan z هم هست که برای اطلاع میگم که بالای ده میلیونه الان
قوی ترین کارتی که میشه روی دو تا PCI بست دو تا 980ـه.فعلا که price performence gtx 970 خیلی خوبه و از 980 خیلی بهتره و در ضمن titan z بدرد بازی نمیخوره و درسته که از همه گرون تری ولی قوی ترین نیست و فعلا 295x2 amd از اونم قوی تره ولی بازم این بدرد بازی نمیخوره (کلا سمت کارتای دو هسته ای برا گیم نرید ) :d
مگه من حرفی از sli زدم اصلا؟؟ sli یعنی دوتا کارت ولی titaz z و 295x2 یه کارته دو هسته ای هستند !!قوی ترین کارتی که میشه روی دو تا SLI بست دو تا 980ـه.
چیزی از سخت افزار نمیدونی نظر ندهقوی ترین کارتی که میشه روی دو تا SLI بست دو تا 980ـه.
یه چیزی برا خودش نوشت بعید میدونم بدونه چی گفته :d کارتهای دوهسته ایی هم از روی برد sli میشن و بطور کل single gpu برای گیمرها توصیه میشه چون نیازی نیست مدام دنبال درایو باشنمگه من حرفی از sli زدم اصلا؟؟ sli یعنی دوتا کارت ولی titaz z و 295x2 یه کارته دو هسته ای هستند !!
منم منظورم PCI بود، اشتباهی نوشتم SLIمگه من حرفی از sli زدم اصلا؟؟ sli یعنی دوتا کارت ولی titaz z و 295x2 یه کارته دو هسته ای هستند !!
اره یادمه به gm204 میگفتی high end :-* این سوتی ازت گرفتم تا دنبال پستهای من نیوفتی بخوای ازم سوتی بگیری .منم منظورم PCI بود، اشتباهی نوشتم SLI
پ.ن:
خیلی زور داره طرف دیگه نهایت اطلاعات سخت افزارید چهار تا عدده بیاد بگه چیزی بارت نیستبچه من بخوام توضیح بدم تا آخر عمرت باید تو گوگل بگردی که بفهمی چی گفتم:-*
اخه داش فرشید خود این بابا دربه در دنبال پستهای منه ازم سوتی بگیره فقط خواستم یه نمونه نشون بدم . مگرنه کسی با اسپمر بزرگ سایت کاری ندارهدوستان تبادل نظراتتون دوستانه تر باشه، کسی اگر سهوا اشتباه کرد دلیلی نداره که بهش حمله کنیم! رعایت کنید لطفا!