king of north
کاربر سایت
با اجاره اساتید

نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره پردازنده ی شما و راحت از تمام قدرت گرافیک میتونی استفاده کنی
- - -ویرایش - - -
یه سوال خودمم داشتم
Giga GTX 970 G1 Gaming توی Green X3 جا میشه ؟
خیلی ممنون اقا فرشید از پاسختون به نظرتون r9 270x 2gb خیلی با 4 گیگش فرق داره ؟
خیلی خیلی ممنونم
الان 2 تا سوال دیگه دارم.
لطف میکنی که جواب میدی.
گویا قراره انویدیا هم رم 8 بده به بازار.
آیا ارزش داره اونو بگیرم برا 4K یا نه ؟
و دوم اینکه برا کارتها در حالت SLI مخصوصا اگه 3 تا کارت باشن استفاده از کارتهای رفرنس بهتره یا کاستوم کول ها هم میشن ؟
البته آبی رو میزارم کنار.
ممنونم
با اجاره اساتید
یه سوال خودمم داشتم
Giga GTX 970 G1 Gaming توی Green X3 جا میشه ؟
سلام دوستان.
آیا گرافیک GTX 860m واسه بازی های جدید مناسبه و معادلش رو PC حدودا چه کارت گرافیکی میشه؟
قیمت gtx 780 ti چنه؟
gtx 760 برای برند ASUS از 960 تومن داره تا 1040 تومن (این دومی oc شدس )قیمت gtx 750 یا gtx 760
gtx 760 برای برند ASUS از 960 تومن داره تا 1040 تومن (این دومی oc شدس )
آقا فرشید من یه جا Gtx 980 ASUS دیدم رفرنس بود 2600 میداد به نظرت خوب میداد یا گرونه؟!!
با سلام من یک گرافیک amd7950 دارم الان می خوام ارتقاع دهم اما نمی دونم این رو با یکی دیگه کراس فایر کنم یا یک gtx 980 به خرم به نظر شما صرف 2500 هزارتومان ارزش یک مقدار کاراییی بیشتر نسبت به دوتا 7950 داره یا نه
سلام دوستان می خواستم یه کارت گارفیک نسل هشتمی بهم معرفی کنید که صدا نداشته باشه و به راحتی داغ نکنه مصرف برق و قیمتش هم معقول باشه؟(ترجیحا Nvidia)
در ضمن به نظرتون اگه بخوام کارت گرافیکم رو به عنوان دسته دوم بفرشم چقدر می خرن؟ (AMD Radeon 7770 vram 1gig)
سلام
این مدل PowerColor TurboDuo R9 280X oc مناسب هست یانه؟حدود قیمت رو کسی داره؟ بدون گارانتی دست دوم ارزش خرید داره؟ممنون میشم پاسخ بدید.
کارتتون رو شاید بشه 300 تا 350 قیمت گذاشت
کارت جدید هم بستگی به بودجتون داره، از 700 تومن تا 3 تومن میشه انتخاب کرد، نسل هشتمی هم توی PC نداریم، همیشه PC دو نسل جلوتر از کنسول هست.