مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

تفاوت بین این دو مدل زیاد نیست و ارزش تعویض کردن هم نداره، باید یه مدل بالاتر انتخاب کنید تا ارتقا دادنش ارزش داشته باشه.

پاور 430 وات هم برای اون مدل لب مرز هست، یه مدل 450 یا 500 وات توصیه میشه.

ممنون دوست عزیز ...

من مدل ASUS R9270 X 2GB GDDR5 رو با یه power700 green سفارش دادم میخواستم ببینم نسبت به کارت گرافیک خودم چقدر تفاوت داره وآیا خرید خوبی بوده برای اجرای گیم های جدید...

سلام. این مشخصات کارت گرافیک زیر مربوط به کارت گرافیک GeForce GTX 760 است یا مدل دیگه ؟ اگر هست ممنون میشم نظرتون رو در مورد قدرت این کارت عرض کنید.
GiGa R7 - 760 oc , 2GiG , DDR5

آقا فرشید به نظرت کارت گرافیکblack edition 6870 واسه سیستم 8400 core 2 dual به قیمت 340تومن مناسبه ؟
کارت خودم 4870 هست
سئوال آخر اگر بخوام کم هزینه کنم یه 270 ati بگیرم روی همین سیستم قدیمی چی؟

خود کارت که خیلی سریعتر هست اما اون پردازنده توی بازیها کم میاره و ممکنه ترمز کارت گرافیک رو هم بگیره.
با این سیستم هر کارتی بخرید راندمانش مناسب نخواهد بود

ممنون دوست عزیز ...

من مدل ASUS R9270 X 2GB GDDR5 رو با یه power700 green سفارش دادم میخواستم ببینم نسبت به کارت گرافیک خودم چقدر تفاوت داره وآیا خرید خوبی بوده برای اجرای گیم های جدید...

خب این خیلی بهتره، حداقل 50 درصد نسبت به کارت قبلی افزایش راندمان خواهید داشت.

سلام. این مشخصات کارت گرافیک زیر مربوط به کارت گرافیک GeForce GTX 760 است یا مدل دیگه ؟ اگر هست ممنون میشم نظرتون رو در مورد قدرت این کارت عرض کنید.
GiGa R7 - 760 oc , 2GiG , DDR5

خب همچین مدلی نداریم و مدل R7 مربوط به کارتهای گرافیکی AMD هست و نه NVIDIA Geforce ، یه جای مدل اشتباه نوشته شده.

خود کارت که خیلی سریعتر هست اما اون پردازنده توی بازیها کم میاره و ممکنه ترمز کارت گرافیک رو هم بگیره.
با این سیستم هر کارتی بخرید راندمانش مناسب نخواهد بود

خب این خیلی بهتره، حداقل 50 درصد نسبت به کارت قبلی افزایش راندمان خواهید داشت.

خب همچین مدلی نداریم و مدل R7 مربوط به کارتهای گرافیکی AMD هست و نه NVIDIA Geforce ، یه جای مدل اشتباه نوشته شده.

سلام دوست عزیز..ممنون از پاسخگوییتون...
فرشید جان من با خرید این کارت گرافیک کلا تمام بازیها رو تونستم رو اولترا اجرا کنم با Antialis 4x ولی یه داستانی هست اونم اینکه قبل تغییر کارتم من تو همه ی بازیها بعد از چند دقیقه بازی افت فریم بدی داشتم مثل (BF4) ...شکم به Cpu بود که با خمیر سیلیکون و خرید فن جدید مشکل اون حل شد ولی الان بازهم تو هر بازی یهو افت فریم دارم میخواستم بدونم این پاور 700 کفاف این کارت گرافیک و سیستم رو میده این مشکل افت فریم از پاور نیست که کم میاره چون دوتا 6 پین داره کارت رو تغذیه میکنه ...من دوتا هارد هم دارم که یکی 250 قدیمی و یکی 500 الان فقط شک به هارد و پاور دارم چون حتی رم هام هم سالمه و تازه اونها رو عوض کردم ....

سلام دوست عزیز..ممنون از پاسخگوییتون...
فرشید جان من با خرید این کارت گرافیک کلا تمام بازیها رو تونستم رو اولترا اجرا کنم با Antialis 4x ولی یه داستانی هست اونم اینکه قبل تغییر کارتم من تو همه ی بازیها بعد از چند دقیقه بازی افت فریم بدی داشتم مثل (BF4) ...شکم به Cpu بود که با خمیر سیلیکون و خرید فن جدید مشکل اون حل شد ولی الان بازهم تو هر بازی یهو افت فریم دارم میخواستم بدونم این پاور 700 کفاف این کارت گرافیک و سیستم رو میده این مشکل افت فریم از پاور نیست که کم میاره چون دوتا 6 پین داره کارت رو تغذیه میکنه ...من دوتا هارد هم دارم که یکی 250 قدیمی و یکی 500 الان فقط شک به هارد و پاور دارم چون حتی رم هام هم سالمه و تازه اونها رو عوض کردم ....

خب مبارکه!
پاورت نه تنها کفایت می کنه بلکه زیادم هست!
مشکل شما بیش از همه از پردازنده ی ضعیفت هست که دیگه اون رو باید به همراه مادربرد در سری بعدی که خواستی ارتقا بدی عوض کنی و پلاتفرم اینتل بخری.

البته بستگی داره این افت فریمی که می گی کدوم بازی و کجاها باشه، چون هیچ تضمینی نیست که حتی این کارت هم بتونه تمام بازیها رو روی 4XAA بدون افت فریم اجرا کنه!

خب مبارکه!
پاورت نه تنها کفایت می کنه بلکه زیادم هست!
مشکل شما بیش از همه از پردازنده ی ضعیفت هست که دیگه اون رو باید به همراه مادربرد در سری بعدی که خواستی ارتقا بدی عوض کنی و پلاتفرم اینتل بخری.

البته بستگی داره این افت فریمی که می گی کدوم بازی و کجاها باشه، چون هیچ تضمینی نیست که حتی این کارت هم بتونه تمام بازیها رو روی 4XAA بدون افت فریم اجرا کنه!

فرشید جان ممنون از پاسخگوییت..ببخشید که سوالام زیاد شد دوست عزیز...

من حتی تو فیفا 14 هم با این سیستم دچار مشکلم من یبار همچین اتفاقی برام افتاد که بعد یه مدت بازی یدفعه افت فریم داشت که بعد تغییر مادربورد حل شد مشکلم... نمیدونم مشکل از چیه چون همه ی قطعات نو هستش قبل از خرید رم ها و گرافیک همین مشکل رو داشتم و الان هم همین مشکل بقوت خودش بافیه ...فرشید جان اگر لطف کنی راهنماییم کنی ممنون میشم چون این افت فریم تو همه ی بازیهاست حتی با بالا بردن رم و کارت گرافیک از هم بین نمیره حتی بازیهایی که سیستم بالایی هم نمیخواد این مشکل رو دارم...

فرشید جان ممنون از پاسخگوییت..ببخشید که سوالام زیاد شد دوست عزیز...

من حتی تو فیفا 14 هم با این سیستم دچار مشکلم من یبار همچین اتفاقی برام افتاد که بعد یه مدت بازی یدفعه افت فریم داشت که بعد تغییر مادربورد حل شد مشکلم... نمیدونم مشکل از چیه چون همه ی قطعات نو هستش قبل از خرید رم ها و گرافیک همین مشکل رو داشتم و الان هم همین مشکل بقوت خودش بافیه ...فرشید جان اگر لطف کنی راهنماییم کنی ممنون میشم چون این افت فریم تو همه ی بازیهاست حتی با بالا بردن رم و کارت گرافیک از هم بین نمیره حتی بازیهایی که سیستم بالایی هم نمیخواد این مشکل رو دارم...

بجز ضعف پردازنده یا مشکل حرارتی نمیشه مورد خاص دیگه ای رو بعنوان احتمال عنوان کردريال سیستم شما باید از نزدیک توسط کارشناس بررسی بشه تا علتش مشخص بشه.

کارت گرافیک 660 geforce چطوره؟ بهتر از 760 ؟
بهترین گرافیک در حد 1 میلیون تا 1 میلیون و 200 هزار تومن چیه؟

همونطور که آقا فرشید گفتن تا یک میلیون، 760 بهترین انتخابه . R9 280X هم با یک و دویست احتمالا بتونید پیدا کنید. از برند msi یا Asus . قیمت جهانی کارتهای GTX 770 هم مقداری کاهش پیدا کرده . اگر این کاهش قیمت به ایران برسه بهترین انتخاب در محدوده کمتر از یک و سیصد خواهد بود.

کارت گرافیک 660 geforce چطوره؟ بهتر از 760 ؟
بهترین گرافیک در حد 1 میلیون تا 1 میلیون و 200 هزار تومن چیه؟

به نظر شما 660 می تونه از 760 قویتر باشه؟!
همون مدل 760 که گفتم بهترین انتخاب هست و بالاتر هم کارتهای R9 280X و GTX 770

دوستان من میخوام 770 بخرم، میخواستم بدونم هد 560 Ti رو ازم چند بر میدارن حدودا که پول بزارم روش 770 بخرم؟

مدل کارت این هست: MSI GTX 560 Ti HAWK

حدود 500 یا 550 تومن می تونید کارتتون رو قیمتگذاری کنید.

برای یک کیس گرافیک Low profile فقط جواب میده.
قویترین گرافیک با این مشخصات چی هست.
خودم R7-240 رو پیدا کردم از این قوی تر هم هست ؟

------------------------------
ضمنا این گرافیک از گرافیک onboard سیستم های اینتل و ای ام دی تا چه حد قوی تر هست ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or