مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام با توجه به اینکه میخوام گیمنت بزنم و احتمالا ۶ دستگاه معمولی و ۲ دستکاه قوی که در زیر منظورمو روشنتر میکنم در حال حاضر میخوام بگیرم
وخیلی خیلی برام مهمه صرفه جویی بهینه بشه یعنی بهترین سیستمو با حداقل قیمت بگیرم من الان دستگاه ۱.۵ ت دیدم و ۶ ت دیدم که هردو watch dogs رو اجرا و در آخرین تنظیمات بازی میکنن وفقط فریم دهی در بعضی موقع سیستم ۱.۵ کم میاره (این مورد زیاد برام مهم نیست،یعنی بازی خیلی قوی باشه و بعضی جاها تو بهترین تنظیمات یکم کم، کم بیاره ولی این برام مهم هست که سیستم خیلی باهم مچ باشه و بتونم در آینده ارتقا بدم )
خوب دوستان ممنون میشم منو در انتخاب سیستم راهنمایی کنید به خصوص آقای فرشید که تعریفشو شنیدم...
یه سیستم نسبتا قوی برای بازی های امروز و فردا که بتونم با خیال راحت بازی ها رو اجرا کنم و با فریم دهی خوب (بازی های نسل امروز مثل watch dogs - bf4 و نسل فردا)چند در میاد و چی پیشنهاد میکنیدیه سیستم نسبتا خوب که بتونه تقریبا همه بازی های امروز اجرا و در حالت معمولی بازی کرد چی پیشنهاد میکنید و چند در میاد

بازم میگم ا>>> قیمت و بازی های که با فریم دهی متوسط میشه انچام داد رو بگید فوق العاده ممنون میشم
باتشکر

اگه اینجا پاسخ شما رو بدم ممکنه کل پست پاک بشه، چون مربوط به این تاپیک نیست
لطفا سوال رو به تاپیک سخت افزار منتقل کنید تا پاسخ بدم.

آقا محمد رضا ، شما که خودتون باتجربه هستید و این بازار داغون رو می شناسید ، پس فروش جنس دست دوم ریپک شده نباید براتون عجیب باشه . من با نظر شما در مورد دزدی برخی از نمایندگی ها و وارد کنندگان نامحترم کاملا موافقم . کسانی که کارت 500 دلاری رو بالای دومیلیون تومن دارن عرضه می کنن. ولی حرف آقا فرشید هم در مورد فروش کارتهای دست دوم ماینینگ با عقل جور در میاد . به هر حال کجا بهتر از بازار بی در و پیکر IT ایران که هیچ نظارتی از طرف سازمانهای مسئول بر اون انجام نمیشه.

آخرین ویرایش:
آقا محمد رضا ، شما که خودتون باتجربه هستید و این بازار داغون رو می شناسید ، پس فروش جنس دست دوم ریپک شده نباید براتون عجیب باشه . من با نظر شما در مورد دزدی برخی از نمایندگی ها و وارد کنندگان نامحترم کاملا موافقم . کسانی که کارت 500 دلاری رو بالای دومیلیون تومن دارن عرضه می کنن. ولی حرف آقا فرشید هم در مورد فروش کارتهای دست دوم ماینینگ با عقل جور در میاد . به هر حال کجا بهتر از بازار بی در و پیکر IT ایران که هیچ نظارتی از طرف سازمانهای مسئول بر اون انجام نمیشه.

درسته از این کارا ممکنه بکنن ولی نه روی یه برند خاص! روی هر کارتی و هر برندی میتونن این کار رو بکنن!!!! اون دیگه به خریدار بستگی داره بفهمه یا نفهمه.نمیشه گفت از یه سری یه برند همشون ریپک شده هستند.وگرنه بله بازار سخت افزار بهترین جا برای کلاهبرداریه چون خیلی ها اطلاعات کافی ندارن یا میدن سیستمشون رو مغازه دار ببنده یا از قیمت ریز قطعات درست با خبر نیستن...به هر حال از همون بی درو پیکریه هر چی میکشیم.
به هر حال این بحث تموم شدست و ادامه ندیم بهتره دیگه.برگردیم سره بحث اصلی تاپیک
موفق باشید

آخرین ویرایش:
درسته از این کارا ممکنه بکنن ولی نه روی یه برند خاص! روی هر کارتی و هر برندی میتونن این کار رو بکنن!!!! اون دیگه به خریدار بستگی داره بفهمه یا نفهمه.نمیشه گفت از یه سری یه برند همشون ریپک شده هستند.وگرنه بله بازار سخت افزار بهترین جا برای کلاهبرداریه چون خیلی ها اطلاعات کافی ندارن یا میدن سیستمشون رو مغازه دار ببنده یا از قیمت ریز قطعات درست با خبر نیستن...به هر حال از همون بی درو پیکریه هر چی میکشیم.
به هر حال این بحث تموم شدست و ادامه ندیم بهتره دیگه.برگردیم سره بحث اصلی تاپیک
موفق باشید
من اصلا قصد دخالت بین صحبت های دو دوست عزیزمون رو ندارم اما باید نکاتی روشن بشه اینجا:
محمدرضا جان عزیز فقط اقا فرشید نیست که این حرفو میزنه در واقع دوستان من تو بازار حدود یکماه پیش این موضوع رو بهم خبر دادن در صحبت هایی که داشتیم(بینشون بازار رضایی هم هست پایتخت هم هست) حتی یکی از سایت های معروف فروش سخت افزار این نکته رو اعلام کرده بود.
و فرشید جان این موضوع بنظر میرسه که فقط رو ساپفایر نیست بلکه تو asus و msi هم این داستان ها وجود داشته اما نکته ای که وجود داره اینه که این مورد بیشتر تو ساپفایر دیده شده تا بقیه(در واقع خیلی بیشتر)
پس خریداران باید روی ساپفایر حساس تر باشن مخصوصا تو کارتهای 260 تا280 amd

بابا یکی ما رو از این وضعیت در مورد کارت گرافیک نجات بده لطفا:(( چیکار کنم :
اگر جای من بودید بین این سه تا گزینه چیکار میکردید ( لطفا بودجه 3 میلیونی رو هم در نظر بگیرید بحث کلی پوله ها بعد نظر بدید ممنون میشم) :

1- خرید : 780ti 3g
2- خرید : R9 290X 4g
3- انتظار برای : سری 800 ( که طبق شایعات در Q4 2014 معرفی خواهد شد )

لطفا کنسول خریدن رو پیشنهاد ندید خواهشنا !!! ( من پی سی باز هستم )

ضمنا من این سوال رو تو بخش خرید و ارتقا سخت افزار هم مطرح کردم بعلت اینکه اونجا حاشیه اش کمتره !!! و سریعتر جواب میگیرم

اگر جای من بودید بین این سه تا گزینه چیکار میکردید ( لطفا بودجه 3 میلیونی رو هم در نظر بگیرید بحث کلی پوله ها بعد نظر بدید ممنون میشم) :

ضمنا من این سوال رو تو بخش خرید و ارتقا سخت افزار هم مطرح کردم بعلت اینکه اونجا حاشیه اش کمتره !!! و سریعتر جواب میگیرم

چون زیاد می خوای هزینه کارت کنی و کارته رده بالا هم مد نظزته گزینه 3 !

فرشید جان مشخصات سیستم من اینه
cpu........amd phenom 2 955x4
main...........giga770udt3p
ram.............4gig kingmax 1333
power..........green 530
1-اگه بخوام رم و پاور و کارت گرافیکو ارتقا بدم در آینده main و cpu برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
2-این کارت با پاور فعلی سیتم چجوریاست جواب میده N580GTX Twin Frozr II/OC مارک msi و اگه جواب نمیده پاور چند میخواد؟؟(طرفو راضی کردم 580 میده آخرش کارکردشو)
3-یک کارت sapphire r9 290 هست طرف آخرش 1 تومن میده کارکردشو نظرت چیه؟؟اینو بگیرم و پاور و رم ارتقا بدم خوبه؟؟؟
در ضمن رزولیشن مانیتورم 1600*900 هست:d
ممنون

آخرین ویرایش:

سوالتون رو اونجا پاسخ دادم.

فرشید جان مشخصات سیستم من اینه
cpu........amd phenom 2 955x4
main...........giga770udt3p
ram.............4gig kingmax 1333
power..........green 530
1-اگه بخوام رم و پاور و کارت گرافیکو ارتقا بدم در آینده main و cpu برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
2-این کارت با پاور فعلی سیتم چجوریاست جواب میده N580GTX Twin Frozr II/OC مارک msi و اگه جواب نمیده پاور چند میخواد؟؟(طرفو راضی کردم 580 میده آخرش کارکردشو)
3-یک کارت sapphire r9 290 هست طرف آخرش 1 تومن میده کارکردشو نظرت چیه؟؟اینو بگیرم و پاور و رم ارتقا بدم خوبه؟؟؟
در ضمن رزولیشن مانیتورم 1600*900 هست:d
ممنون

1- پردازنده و مادربرد شما همین الان هم بطور نسبی گلوگاه هستن، ارتقای بیشتر مستلزم یه ارتقای کلی هست.
2- پاور شما به سختی جواب میده، یه 600 وات گرین بخرید بهتره
3- فقط یک تومن؟! من نمی تونم نظر بدم اما خیای سریعتر از 580 هست اگر بدون مشکل باشه

دوست عزیز شایعه شده که 9 سبتامبر سری جدید کارت های انویدیا معرفی میشن ولی نه به اسم GTX 880 , GTX 870 انویدیا میخواد که سری جدید کارت هاشو به جای 800 از عدد 900 استفاده کنه و 19 سبتامبر هم وارد بازار میشن.

گفته شده که GTX 980 GTX 970 روز 19 سبتامبر عرضه میشن.

منبع

سلام!من قصد داشتن کنسول بگیرم ولی نظرم عوض شد و می خوام پی سی بگیرم!حدود2میلیون تومن می تونم هزینه کنم!یه کامپیوتر می خوام که بتونه بازی هایی مثل اساسین یونیتی یا واپ داگز رو راحت و بی لگ اجرا کنه!شما چه سیستمی پیشنهاد میدید؟در ضمن من از کامپیوتر زیاد سر در نمی یارم!ممنون:d

- - -ویرایش - - -

سلام!من قصد داشتن کنسول بگیرم ولی نظرم عوض شد و می خوام پی سی بگیرم!حدود2میلیون تومن می تونم هزینه کنم!یه کامپیوتر می خوام که بتونه بازی هایی مثل اساسین یونیتی یا واپ داگز رو راحت و بی لگ اجرا کنه!شما چه سیستمی پیشنهاد میدید؟در ضمن من از کامپیوتر زیاد سر در نمی یارم!ممنون:d

- - -ویرایش - - -

:d

اینجا تاپیک مربوط به مشاوره کارت گرافیکه . به اینجا مراجعه کنید http://forum.bazicenter.com/thread41/page1968/#post3430150

سلام خدمت دوستان...

من یه سوال داشتم من گرافیک خودم amd 7750 HD 1gb gddr5 هستش و میخواستم کارت گرافیک r7 260x رو بگیرم میخواستم ببینم تفاوت کارت من با r7 260x خیلی زیاد یا خریدش تاثیری تو اجرای بازیها نداره؟
سوال دومم اینکه من پاور سیستمم 430 با خرید کارت گرافیک r7 260 x احتیاج هستش که power رو عوض کنم یا نه کفایت میکنه؟

مشخصات سیستم:
cpu : Amd Fx 4100 3.6ghz
Vga :Amd 7750 Hd 1 Gb gddr5
Ram : 8 gb...2*4 1333
H.D.D :500 gb maxtor ...250 gb segate
power :430 green

سلام خدمت دوستان...

من یه سوال داشتم من گرافیک خودم amd 7750 HD 1gb gddr5 هستش و میخواستم کارت گرافیک r7 260x رو بگیرم میخواستم ببینم تفاوت کارت من با r7 260x خیلی زیاد یا خریدش تاثیری تو اجرای بازیها نداره؟
سوال دومم اینکه من پاور سیستمم 430 با خرید کارت گرافیک r7 260 x احتیاج هستش که power رو عوض کنم یا نه کفایت میکنه؟

مشخصات سیستم:
cpu : Amd Fx 4100 3.6ghz
Vga :Amd 7750 Hd 1 Gb gddr5
Ram : 8 gb...2*4 1333
H.D.D :500 gb maxtor ...250 gb segate
power :430 green

تفاوت بین این دو مدل زیاد نیست و ارزش تعویض کردن هم نداره، باید یه مدل بالاتر انتخاب کنید تا ارتقا دادنش ارزش داشته باشه.

پاور 430 وات هم برای اون مدل لب مرز هست، یه مدل 450 یا 500 وات توصیه میشه.

آقا فرشید به نظرت کارت گرافیکblack edition 6870 واسه سیستم 8400 core 2 dual به قیمت 340تومن مناسبه ؟
کارت خودم 4870 هست
سئوال آخر اگر بخوام کم هزینه کنم یه 270 ati بگیرم روی همین سیستم قدیمی چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or