سلام با توجه به اینکه میخوام گیمنت بزنم و احتمالا ۶ دستگاه معمولی و ۲ دستکاه قوی که در زیر منظورمو روشنتر میکنم در حال حاضر میخوام بگیرم
وخیلی خیلی برام مهمه صرفه جویی بهینه بشه یعنی بهترین سیستمو با حداقل قیمت بگیرم من الان دستگاه ۱.۵ ت دیدم و ۶ ت دیدم که هردو watch dogs رو اجرا و در آخرین تنظیمات بازی میکنن وفقط فریم دهی در بعضی موقع سیستم ۱.۵ کم میاره (این مورد زیاد برام مهم نیست،یعنی بازی خیلی قوی باشه و بعضی جاها تو بهترین تنظیمات یکم کم، کم بیاره ولی این برام مهم هست که سیستم خیلی باهم مچ باشه و بتونم در آینده ارتقا بدم )
خوب دوستان ممنون میشم منو در انتخاب سیستم راهنمایی کنید به خصوص آقای فرشید که تعریفشو شنیدم...یه سیستم نسبتا قوی برای بازی های امروز و فردا که بتونم با خیال راحت بازی ها رو اجرا کنم و با فریم دهی خوب (بازی های نسل امروز مثل watch dogs - bf4 و نسل فردا)چند در میاد و چی پیشنهاد میکنیدیه سیستم نسبتا خوب که بتونه تقریبا همه بازی های امروز اجرا و در حالت معمولی بازی کرد چی پیشنهاد میکنید و چند در میاد
بازم میگم ا>>> قیمت و بازی های که با فریم دهی متوسط میشه انچام داد رو بگید فوق العاده ممنون میشمباتشکر
اگه اینجا پاسخ شما رو بدم ممکنه کل پست پاک بشه، چون مربوط به این تاپیک نیست
لطفا سوال رو به تاپیک سخت افزار منتقل کنید تا پاسخ بدم.