مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان یه کارت گرافیک میخواستم که بتونه بازی ها رو با همون روزلیشن معمولی خود بازی روان اجرا کنه و کند نشه .
در بهترین بازی از نظر گرافیکی که تا الان اومده .
اگر قیمیتش خیلی بالا در میاد یعنی بیشتر 600 تومن .
مثلاً یه کارت گرافیک برای اجرای روان بازی جی تی آی وی 2 .
ممنون .
راستی این کارت گرافیک Dual DCII OC - GTX 780TI رو سیستم عموم هست ولی اون فقط فیلم تماشا میکنه و اصلاً اهل بازی نیست میخواستم ببینم اگر بازی ها رو جواب میده روان با کارت گرافیک 540 خودم عوضش کنم ؟

کارت Dual DCII OC نداریم، شاید منظورت ASUS GTX 780Ti DCUII OC هست که خب سریعترین کارت تک هسته ای دنیا هست و مخصوص بازیهای سنگین!
کارت 540 یا شاید هم GT 450 یه کارت ضعیف هست و برای بازی توصیه نمیشه، اما برای دیدن فیلم مناسبه

با 600 تومن هم بهترین کارتی که میشه خرید GTX 750Ti یا R7 260X هست که کارتهای رده پایین محسوب میشن. کارتهای رده میانی و خوب حدود یک میلیون و بیشتر قیمت دارند.

سلام دوستان
سوالی در مورد کارت گرافیک داشتم و شما نظرتون رو گفتید .. ممنونم
الان سوال دیگه ایی دارم اینه که این کارت گرافیک geforce gt640
از شرکت asus کابل 6 پین جداگانه برای برق مصرفی میخواهد یا نه..؟؟؟ یا از خود pci e مصرف میکنه؟
اینم لینک کارت گرافیک

asus geforce gt 640
ASUS - GeForce GT 640 - 2GB ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

خیر، این مدل به کانکتور برق مجزا نیاز نداره.
کارت حدنصاب قدرت لازم برای اجرای حداقلی بازیهای سنگین روز رو بدست نمیاره و نتیجتا توصیه هم نمیشه
کمترین توصیه GTX 650/650Ti/Boost یا GTX 750Ti یا R7 260X هست.

از داش ابوذر و داش فرشید خیلی ممنون .
خوب داش فرشید اینی که من نوشتم و اینی که شما نوشتی خیلی فرق دارن ؟
از کجا فرقشون رو میشه فهمید ؟ که برم چک کنم ببینم همینه که شما میگی هست یا نه ؟
در مورد سی پی یو هم یه سوال داشتم میخواستم ببینم چه سی پی یویی بگیرم که با این کارت گرافیک بخوره یعنی در کنارش راحت بازی ها رو جواب بده و زیاد گرون پام در نیاد ؟
چون سی پی یو من اینه و مطمئناً خیلی ضعیف : 2.60
رم هم 2 گیگ هست کفایت میکنه یا نه ؟
اگر جای درستی نپرسیدم ببخشید ، تایپکش رو بدید تا اونجا بپرسم و لطف کنید جواب بدید ممنون .
کلاً میخوام بازی هایی که تا الان اومدن یا حالا فوقش تا یه چند ماه آینده میان مثل اساسین جدید ... اینا رو جوابگو باشه .

در مورد سی پی یو هم یه سوال داشتم میخواستم ببینم چه سی پی یویی بگیرم که با این کارت گرافیک بخوره یعنی در کنارش راحت بازی ها رو جواب بده و زیاد گرون پام در نیاد ؟
اگر جای درستی نپرسیدم ببخشید ، تایپکش رو بدید تا اونجا بپرسم و لطف کنید جواب بدید ممنون .
کلاً میخوام بازی هایی که تا الان اومدن یا حالا فوقش تا یه چند ماه آینده میان مثل اساسین جدید ... اینا رو جوابگو باشه .
کلا باید کیس عموتو بیاری واسه خودت .. شوخیییی اساتید جوابتو میدن ولی دو گیگ رم الانشمکمه

رم حداقل 2x4 باید بگیری

بجز گرافیک بقیش رو برو اینجا بپرس :d

سلام دوستان یه کارت گرافیک میخواستم که بتونه بازی ها رو با همون روزلیشن معمولی خود بازی روان اجرا کنه و کند نشه .
در بهترین بازی از نظر گرافیکی که تا الان اومده .
اگر قیمیتش خیلی بالا در میاد یعنی بیشتر 600 تومن .
مثلاً یه کارت گرافیک برای اجرای روان بازی جی تی آی وی 2 .
ممنون .
راستی این کارت گرافیک Dual DCII OC - GTX 780TI رو سیستم عموم هست ولی اون فقط فیلم تماشا میکنه و اصلاً اهل بازی نیست میخواستم ببینم اگر بازی ها رو جواب میده روان با کارت گرافیک 540 خودم عوضش کنم ؟

عموت کارت 2-3 میلیونی می‌ذاره رو سیستم واسه فیلم تماشا کردن؟ فرزندخونده نمی‌خواد؟ :d

سلام خدمت همه دوستان و کارشناسان محترم سایت . من میخواستم یه گرافیگ تو رنج 900 الی 1.200 بگیرم نظر شما چی هستش و اینکه تو این قیمت کارت گرافیگ ها میتونن بازی های نسل هشتم را کاملا ساپورت کنند. نظر خودمGIGABYTE - GeForce GTX 760 - 2GB- DDR5 هستش

سلام خدمت همه دوستان و کارشناسان محترم سایت . من میخواستم یه گرافیگ تو رنج 900 الی 1.200 بگیرم نظر شما چی هستش و اینکه تو این قیمت کارت گرافیگ ها میتونن بازی های نسل هشتم را کاملا ساپورت کنند. نظر خودمGIGABYTE - GeForce GTX 760 - 2GB- DDR5 هستش
تا 1200 بهترین کارت MSI R9 280 OC Twin Frozr IV Gaming که 1180 هست ولی ! بهتر از این خوبه که 100 تومن بودجتو افزایش بدی و 280xرو برداری ... تا 1 تومن 760 پیشنهاد میشه

درود بر شما، چون آخرای نسل هستیم پیشنهاد میدم برای اینکه ضرر نکنید کارت دست دوم بگیرید، با 850 900 تومن میتونید r9 280x رو در انواع مدل هاش بخرید،

سلام
تا 550 تومن چی وردارم که تا 3 سال نخواد گرافیکو عوض کرد!؟؟؟
نظر خودم روی r7 260x 2gig هست!
شما چی رو پیشنهاد میدید؟
بقیه سیستم هم اینه :)
asus h81mc
i3 4150
ram 4 1600 crosair
power هم نگرفتم شما اونم بگید چی بگیرم؟؟؟
کلا این سیستم بازی های روز رو روی چه رزولیشینی و چه فریمی میده؟
مرسی؟

سلام
تا 550 تومن چی وردارم که تا 3 سال نخواد گرافیکو عوض کرد!؟؟؟
نظر خودم روی r7 260x 2gig هست!
شما چی رو پیشنهاد میدید؟
بقیه سیستم هم اینه :)
asus h81mc
i3 4150
ram 4 1600 crosair
power هم نگرفتم شما اونم بگید چی بگیرم؟؟؟
کلا این سیستم بازی های روز رو روی چه رزولیشینی و چه فریمی میده؟
مرسی؟

تا 550 همین 260x خوبه و انتخاب بهتر میشه 750 TI که گرونتره و قویتر البته نه زیاد ... اگه 3 ساله پیش این کارتا بودو می گرفتی نمی خواست تا الان عوض کنی! برای الان هم متوسط اجرا می کنن ( 720p با تنظیماته مدیوم فریمه قابله بازی رو میدن فعلا برای گیم های روز ) چه برسه به 3 ساله بعد ... پاور هم حداقل یه 450 واته ریل نیازه

دنبال یه کارت خوب تا قیمت حدود یه تومن بودم که به 280 برخورد کردم! اولش دنبال 760 بودم اما با دیدن قیمت SAPPHIRE R9 280X Dual-X نظرم رفت سمتش. با این حال یه نیم نگاهی به 770 هم داشتم.
قیمت SAPPHIRE R9 280X Dual-X رو پرس و جو می کردم حدود یک و صد بود اما GTX 770 حدود یک و سیصد بود... چرا تفاوتش انقدر زیاد شده!؟ البته من صبر می کنم تا پاییز و بعدش یکیش رو می خرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or