مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دنبال یه کارت خوب تا قیمت حدود یه تومن بودم که به 280 برخورد کردم! اولش دنبال 760 بودم اما با دیدن قیمت SAPPHIRE R9 280X Dual-X نظرم رفت سمتش. با این حال یه نیم نگاهی به 770 هم داشتم.
قیمت SAPPHIRE R9 280X Dual-X رو پرس و جو می کردم حدود یک و صد بود اما GTX 770 حدود یک و سیصد بود... چرا تفاوتش انقدر زیاد شده!؟ البته من صبر می کنم تا پاییز و بعدش یکیش رو می خرم.

شما هر مدلی رو می خرید فعلا از خرید برند سافایر خودداری کنید، بسیاری از مدلهای وارد شده به بازارش دست دوم بودن. برای همین هم قیمتش پایین بوده.
از برند ASUS یا MSI بخرید.

دنبال یه کارت خوب تا قیمت حدود یه تومن بودم که به 280 برخورد کردم! اولش دنبال 760 بودم اما با دیدن قیمت SAPPHIRE R9 280X Dual-X نظرم رفت سمتش. با این حال یه نیم نگاهی به 770 هم داشتم.
قیمت SAPPHIRE R9 280X Dual-X رو پرس و جو می کردم حدود یک و صد بود اما GTX 770 حدود یک و سیصد بود... چرا تفاوتش انقدر زیاد شده!؟ البته من صبر می کنم تا پاییز و بعدش یکیش رو می خرم.

شما که میخواهید صبر کنید تا پاییز منتظر نسل جدید پردازنده های گرافیکی NVIDIA و AMD باشید. 285X و GTX870

شما هر مدلی رو می خرید فعلا از خرید برند سافایر خودداری کنید، بسیاری از مدلهای وارد شده به بازارش دست دوم بودن. برای همین هم قیمتش پایین بوده.
عجب!! شک کرده بودم که چرا قیمتش انقدر تفاوت داره! به هر حال ممنون

شما که میخواهید صبر کنید تا پاییز منتظر نسل جدید پردازنده های گرافیکی NVIDIA و AMD باشید. 285X و GTX870
اره اینم یه حرفی هست... صبر می کنم تا پاییز ببینم این کارتا چطورند... با ورود این کارتها مسلما قیمت کارتها قبلی هم کمتر میشه... امیدوارم بتونم بودجه رو هم بالا ببرم.

ببخشید این حرفتون روی چه مدرکیه؟!....از اون حرفا بود!!!!
علت پایین بودن قیمت هم فکر میکنم به گارانتی یا بی گارانتی بودنش مربوط بشه یا شرکت گارانتی کنندشون.
فعلا ASUS-MSI-GIGA و ... دارن مثل سگ دزدی میکنن کارت 250 دلاری GTX 760 رو میدن 1200! لطفا تبلیغات واسه ی شرکت های وارد کننده نکنین.

- - -ویرایش - - -

عجب!! شک کرده بودم که چرا قیمتش انقدر تفاوت داره! به هر حال ممنون

اره اینم یه حرفی هست... صبر می کنم تا پاییز ببینم این کارتا چطورند... با ورود این کارتها مسلما قیمت کارتها قبلی هم کمتر میشه... امیدوارم بتونم بودجه رو هم بالا ببرم.

نه دادا علت قیمت پایین تر شرکت واردکنندشه.
خیلیهاشون بدون گارانتی هستند.
مایی که 10 ساله سیستم میبندیم,اور میکنیم,سال 2006-7 اینجا مدیر بخش بودیم الاغ نیستیم که یارو بیاد کارت دسته دوم رو بکنه توی پاچمون نفهمیم.یک عدد SAPPHIRE R9 270X هم خریداری شد حدود 1 ماه پیش واسه دوستم هیچ مشکلی نداشت این کارت و اندازه یه GTX 760 تقریبا داره کارایی میده با قیمت 730 تومن.
توی این مملکت از روز اول زورشون به گیمر جماعت میرسیده رو روی کارت گرافیک از خود NVIDIA هم بیشتر سود کردن اینا....

ببخشید این حرفتون روی چه مدرکیه؟!....از اون حرفا بود!!!!
علت پایین بودن قیمت هم فکر میکنم به گارانتی یا بی گارانتی بودنش مربوط بشه یا شرکت گارانتی کنندشون.
فعلا ASUS-MSI-GIGA و ... دارن مثل سگ دزدی میکنن کارت 250 دلاری GTX 760 رو میدن 1200! لطفا تبلیغات واسه ی شرکت های وارد کننده نکنین.

روی مدرکی که مدتی پیش توی بازار افشا شد، برخی همکارا نمونه های تهیه شده از طریق نمایندگی این برند رو بررسی کردن و مشخص شد بیشترشون دست دوم اما ریپک شده هستن و بسیاری از مدلها مرجوع شد. حتی کارتهای دیگه ای هم که از این برند از طرق دیگه اومده بود ارجاع شد

برخی همکارای بازار هم این مطلب رو بطور رسمی اعلام کردن و نسبت به خرید این برند و مدلهای ذکر شده( نه تمام مدلهاش) هشدار دادن. شما در جریان نبودی و حالا اومدی یقه ی ما رو چسبیدی به ما مربوط نیست!

قیمت بالای کارتهای گرافیکی هم در بازار داخلی جدید نیست، اما اون برند خاص مدلهاش از قیمت بازار هم کمتر بودن که با قیمت معقولتری در دسترس بود، به فکر من و شما که نبودن!

یک سوال میارزه بودجه رو تا 1100 افزایش بدم!
و یک دست دوم r9 290 x 4 گیگ یا 770 بگیرم؟؟؟
اون گرافیک چند سال بی هیچ موردی بازی های روز رو های میکشه روی 1600*900

یک سوال میارزه بودجه رو تا 1100 افزایش بدم!
و یک دست دوم r9 290 x 4 گیگ یا 770 بگیرم؟؟؟
اون گرافیک چند سال بی هیچ موردی بازی های روز رو های میکشه روی 1600*900

بله که می ارزه!
البته قدرت 290X خیلی بیشتر هست و دوام عملیاتی اون هم برای بازیها بیشتره و عمر بیشتری واسه گیمینگ داره.

بازیها با رزولوشن شما که سبکتر هم هستن و به این زودیها مشکلی ندارن.

روی مدرکی که مدتی پیش توی بازار افشا شد، برخی همکارا نمونه های تهیه شده از طریق نمایندگی این برند رو بررسی کردن و مشخص شد بیشترشون دست دوم اما ریپک شده هستن و بسیاری از مدلها مرجوع شد. حتی کارتهای دیگه ای هم که از این برند از طرق دیگه اومده بود ارجاع شد

برخی همکارای بازار هم این مطلب رو بطور رسمی اعلام کردن و نسبت به خرید این برند و مدلهای ذکر شده( نه تمام مدلهاش) هشدار دادن. شما در جریان نبودی و حالا اومدی یقه ی ما رو چسبیدی به ما مربوط نیست!

قیمت بالای کارتهای گرافیکی هم در بازار داخلی جدید نیست، اما اون برند خاص مدلهاش از قیمت بازار هم کمتر بودن که با قیمت معقولتری در دسترس بود، به فکر من و شما که نبودن!

ببخشید مدرکتون مدرکی نیست که من بتونم بپذیرم چون هر کی میتونه بیاد هر چی دلش میخواد بگه اونم سورس بازار! حالا این بازار کجاست خدا میدونه! ایران؟ رضا؟پایتخت؟بازار بزرگ تهران lol.من یقه ی کسی رو نچسبیدم ولی تبلیغات یه مشت نمایندگی دزد رو کردن بهم مربوطه نمیپذیرم و بی مردک حرف روی هوا زدن.بچه های اینجا راهنمایی درست میخوان.قیمتش کاملا معقول بود! خیلی هم باز به نظرم دارن گرون میدن هنوز همون SAPPHIRE R9 270X رو که از 170-80$ هم میشه گیرش اورد اونور...منم توی بازار کار کنم و طرف اواژنگ و امثالهم باشم یه شرکتی بیاد با قیمت کمتر کارتی رو عرضه کنه توی ایران هر چرت و پرتی بتونم میچسبونم بهش که دزدی خودم رو توجیه کنم.(البته خیلی جالبه توی نمونه ی 270 اکس برند های دیگه هم تقریبا هم قیمت با برند سافایر هستند و همچینم ارزون نمیده! که بگیم وای چه ارزونه جز یه سری برند ها مثل ایسوز که روی 900 و بالاتر قیمت گذاری کردن که خوب به دلیل گارانتی و بعضی مدلها کولینگ هاش هست)
در ضمن اینجا فرومه و شما صاحابش نیستی که بخوای تعیین کنی چی به کی مربوطه چی نیست.وقتی توی یه محیط پابلیک پست میذاری هر کسی میتونه نظرش رو بگه.من هیچ پا فشاری ندارم که بگم حرف شما درست یا غلطه ولی خوشحال میشم که واسه ی من گمراه و ساده شمایی که خودتون رو کارشناس میدونین یه مدرک درست و حسابی بیارید که این کارتا دست دوم هستند و ریپک شده هستند اونم به طرز مشکوکی که فقط میگین یه سری مدلهاش بوده و معلوم نیست اونا هم چیه و شفاف صحبت نمیکنین.بعد این همکاران گرام در بازار به چه روش فهمیدن کارت ها کار کرده بوده؟! میشه روش کار رو به ما هم توضیح بدن؟! کیلومتر شمارش رو صفر کرده بودن با دیاگ زدن فهمیدن؟lol

آخرین ویرایش:
سلام
بیزحمت یه کارت گرافیک خوب DX11 در حدود قیمت 300 تا 350 بهم معرفی کنید.ممنون

با 350 تومن نمیشه کارت کماسب بازی خریداری کرد، کمترین توصیه هم کارت GTX 650 یا AMD R7 260X کرد که از 400 تومن به بالاست

ببخشید مدرکتون مدرکی نیست که من بتونم بپذیرم چون هر کی میتونه بیاد هر چی دلش میخواد بگه اونم سورس بازار! حالا این بازار کجاست خدا میدونه! ایران؟ رضا؟پایتخت؟بازار بزرگ تهران lol.من یقه ی کسی رو نچسبیدم ولی تبلیغات یه مشت نمایندگی دزد رو کردن بهم مربوطه نمیپذیرم و بی مردک حرف روی هوا زدن.بچه های اینجا راهنمایی درست میخوان.قیمتش کاملا معقول بود! خیلی هم باز به نظرم دارن گرون میدن هنوز همون SAPPHIRE R9 270X رو که از 170-80$ هم میشه گیرش اورد اونور...منم توی بازار کار کنم و طرف اواژنگ و امثالهم باشم یه شرکتی بیاد با قیمت کمتر کارتی رو عرضه کنه توی ایران هر چرت و پرتی بتونم میچسبونم بهش که دزدی خودم رو توجیه کنم.(البته خیلی جالبه توی نمونه ی 270 اکس برند های دیگه هم تقریبا هم قیمت با برند سافایر هستند و همچینم ارزون نمیده! که بگیم وای چه ارزونه جز یه سری برند ها مثل ایسوز که روی 900 و بالاتر قیمت گذاری کردن که خوب به دلیل گارانتی و بعضی مدلها کولینگ هاش هست)
در ضمن اینجا فرومه و شما صاحابش نیستی که بخوای تعیین کنی چی به کی مربوطه چی نیست.وقتی توی یه محیط پابلیک پست میذاری هر کسی میتونه نظرش رو بگه.من هیچ پا فشاری ندارم که بگم حرف شما درست یا غلطه ولی خوشحال میشم که واسه ی من گمراه و ساده شمایی که خودتون رو کارشناس میدونین یه مدرک درست و حسابی بیارید که این کارتا دست دوم هستند و ریپک شده هستند اونم به طرز مشکوکی که فقط میگین یه سری مدلهاش بوده و معلوم نیست اونا هم چیه و شفاف صحبت نمیکنین.بعد این همکاران گرام در بازار به چه روش فهمیدن کارت ها کار کرده بوده؟! میشه روش کار رو به ما هم توضیح بدن؟! کیلومتر شمارش رو صفر کرده بودن با دیاگ زدن فهمیدن؟lol

مشکل شما چیه که دست برنمی داری و اینقدر زننده حرف می زنی؟

اصلا کی اصرار کردم که شما قبول کنی یا نه؟ شما توضیح خواستی و منم گفتم، هیچ ضرورتی به اثبات حرف از اول هم نبود، شما هم نمی تونی نظر بقیه رو عوض کنی، بقیه هم بعنوان کاربر در مورد صحت و عدم صحت صحبتهای من بر اساس سابقه و مهارت تصمیم می گیرن، این موضوع هم اصلا اهمیت پرداختن نداره، نیازی به این توصیه ها نیست! مگر اینکه به نحوی ذینفع باشی یا هدفی رو دنبال کنی.

دوستان این کارت گرافیک 600 تومن میرزه کارکرده بگیرمش
N580GTX Twin Frozr II/OC مارک msi

بله، سرعتی در حد GTX 660 داره و نسبتا قوی هست و برای بازیهای روز با تنظیمات بالا یا متوسط هم مناسب هست.
حالا 550 باهاش طی کنی معقولتر هست!

مشکل شما چیه که دست برنمی داری و اینقدر زننده حرف می زنی؟

اصلا کی اصرار کردم که شما قبول کنی یا نه؟ شما توضیح خواستی و منم گفتم، هیچ ضرورتی به اثبات حرف از اول هم نبود، شما هم نمی تونی نظر بقیه رو عوض کنی، بقیه هم بعنوان کاربر در مورد صحت و عدم صحت صحبتهای من بر اساس سابقه و مهارت تصمیم می گیرن، این موضوع هم اصلا اهمیت پرداختن نداره، نیازی به این توصیه ها نیست! مگر اینکه به نحوی ذینفع باشی یا هدفی رو دنبال کنی.
شما خیلی قشنگ صحبت میکنی لابد که بر میگردی خیلی صریح میگی به کسی مربوط نیست.
من اصراری ندارم که نظر بقیه رو عوض کنم هر کس مقداری اطلاعات داشته باشه و بازاری جماعت و فروشنده هارو بشناسه میفهمه که دنبال هدف و سود مادی هست.هدفی که من دنبال میکنم اینه که اطلاعات درست داده بشه و شایعه پراکنی برای یه سری افراد سود جو و فروشنده نکنه کسی.هدفی که من دارم اینه که بچه های گیمر بتونن با کمترین قیمت بهترین جنس ممکنه رو بخرن و کمتر پول یامفت بدن به یه سری ادم دزد که روز به روز دمشون کلفت تر بشه و فکر کنن ملت خرن و به ریششون بخندن ;) البته افرادی که در مورد سخت افزار اطلاعات دارن اصلا به مشاوره های شما و امثال شما و فروشنده ها احتیاجی ندارن که فکر کنین خبریه و دم از مهارت و ... بزنین واسه ی مبحث به این سادگی.
من این بحث رو ادامه نمیدم و بازم خیلی راحت شایعه های شما راجع به Repack شدن کارتهای سفایر رو رد میکنم حدقال در مورد اون کارتهایی که منو دوستانم خریدیم.شما هم وقتی یه ادعایی میکنی بهتره روی هوا نباشه اگه هدفتون کمک به بچه هاست و خیره.در ضمن من نه فروشندم نه نمیانده فروش برندی هستم نه 1 قرون نفعی میبرم از این فروم و این بحث ها.من یه گیمرم,یکیم که اولین سیستمم رو همکاران بازار که نام میبرید به شدت بهش چپوندن 15 سال پیش... خوب این جماعت رو میشناسم.زمانی که اینجا مشاوره میدادم 7-8 |یش سال خدا میدونه چقدر پیغام خصوصی میومد از طرف همین همکاران که نگم این حرفارو کاسبیشون خراب میشه و پیشنهاد همکاری میدادن... یه کارت BFG 8800GT OC هم از برین تکی که جمع شد با نخفیف تپل گرفتم ولی بازم به کارم ادامه دادم.بگذریم الان دیگه خدارو شکر بچه ها اکثرا اطلاعات کافی پیدا کردن مثل سابق نیست بگن VGA 512 میخوام مثلا.از اون روز به قدری اطلاعات جمع کردم که میرم توی یه مغازه اون قیمتی که من میگم رو طرف بهم میده و نمیتونه اونجا شر و ور ببافه و بخواد جنسشو بفروشه.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
شما خیلی قشنگ صحبت میکنی لابد که بر میگردی خیلی صریح میگی به کسی مربوط نیست.
من اصراری ندارم که نظر بقیه رو عوض کنم هر کس مقداری اطلاعات داشته باشه و بازاری جماعت و فروشنده هارو بشناسه میفهمه که دنبال هدف و سود مادی هست.هدفی که من دنبال میکنم اینه که اطلاعات درست داده بشه و شایعه پراکنی برای یه سری افراد سود جو و فروشنده نکنه کسی.هدفی که من دارم اینه که بچه های گیمر بتونن با کمترین قیمت بهترین جنس ممکنه رو بخرن و کمتر پول یامفت بدن به یه سری ادم دزد که روز به روز دمشون کلفت تر بشه و فکر کنن ملت خرن و به ریششون بخندن ;) البته افرادی که در مورد سخت افزار اطلاعات دارن اصلا به مشاوره های شما و امثال شما و فروشنده ها احتیاجی ندارن که فکر کنین خبریه و دم از مهارت و ... بزنین واسه ی مبحث به این سادگی.
من این بحث رو ادامه نمیدم و بازم خیلی راحت شایعه های شما راجع به Repack شدن کارتهای سفایر رو رد میکنم.
موفق باشید.

من خیلی صریح گفتم که "به ما مربوط نیست" یعنی اینکه به من مربوط نیست! با " به کسی مربوط نیست" تفاوت داره. پستم هنوز هست و می تونید ببینید، شما یا معنی عبارات رو بد گرفتی یا اصلا درست نخوندی!

در مورد فروشنده ها و سود و منفعتشون هم بحث شما آف تاپیک هست، نه اینجا بازارچه هست و نه من فروشندش هستم، هیچ سود و ضرری هم در تحریف اطلاعات متوجه ی من نیست، نمی دونم مشکل شما چیه، با این ادبیات در اجتماع هم مشکل خواهید داشت، چه برسه به انجمن و فروم دنیای مجازی.

در مورد کارتها هم از مدتها پیش خودم مطلبی رو عنوان کرده بودم که فقط دنبال کنندگان تاپیک و کاربران فعال در جریان هستن:
سال پیش AMD تعداد بسیار زیادی از کارتهای رده بالای خودش رو نه به گیمرها ، بلکه به جویندگان طلای دیجیتال یا به اصطلاح Coin Miner ها با قیمتهایی بسیار بالاتر از قیمت MSRP فروخت، بطوری که این مدلها تا ماهها کمیاب و با قیمتهای فضایی موجود بودن

تب بازار bitCoin که با از دست رفتن دارایی برخی ازصرافهای دیجیتال و افت ارزش Bitcoinفروکش کرد، این جویندگان طلای دیجیتال که هر کدوم تعداد زیادی از این کارتها رو روی سیستمشون نصب کرده بودن وادار به فروش و آب کردن کارتهای دست دوم و بدون استفادشون در بازار کرد که طبعا با قیمت پایینتر از مدلهای آکبند و به تعداد زیاد هم به ناگهان به بازار وارد شدن و هیچ بازاری هم بهتر از بازار های دور افتاده و کشورهای در حال توسعه نمیشه برای این مدلها پیدا کرد، بقیه ی داستان هم معلومه

برای یه Coin Miner هم نیازی به خرید کارتهای گرونقیمت با کولینگهای قوی نبوده، در نتیجه از مدلهای معمولی استفاده کرده تا فقط پردازش سنگین و مورد نیازش رو مثل یه سیستم صنعتی جوابگو باشه.

مطلب رو دیگه نمیشد بهتر تشریح کرد.

مطلب زیر رو هم در همون زمان علنی شدن مشکل در این مدلها یکی از سایتهای فروشنده در انجمن خودش عنوان کرده بود:

لینک منبع

فکر نمی کنم با یکم تحقیق قبل از تهاجم، کوچکترین شک و شبهه ای برای کسی باقی بمونه.

آخرین ویرایش:
سلام با توجه به اینکه میخوام گیمنت بزنم و احتمالا ۶ دستگاه معمولی و ۲ دستکاه قوی که در زیر منظورمو روشنتر میکنم در حال حاضر میخوام بگیرم
وخیلی خیلی برام مهمه صرفه جویی بهینه بشه یعنی بهترین سیستمو با حداقل قیمت بگیرم من الان دستگاه ۱.۵ ت دیدم و ۶ ت دیدم که هردو watch dogs رو اجرا و در آخرین تنظیمات بازی میکنن وفقط فریم دهی در بعضی موقع سیستم ۱.۵ کم میاره (این مورد زیاد برام مهم نیست،یعنی بازی خیلی قوی باشه و بعضی جاها تو بهترین تنظیمات یکم کم، کم بیاره ولی این برام مهم هست که سیستم خیلی باهم مچ باشه و بتونم در آینده ارتقا بدم )
خوب دوستان ممنون میشم منو در انتخاب سیستم راهنمایی کنید به خصوص آقای فرشید که تعریفشو شنیدم...
یه سیستم نسبتا قوی برای بازی های امروز و فردا که بتونم با خیال راحت بازی ها رو اجرا کنم و با فریم دهی خوب (بازی های نسل امروز مثل watch dogs - bf4 و نسل فردا)چند در میاد و چی پیشنهاد میکنیدیه سیستم نسبتا خوب که بتونه تقریبا همه بازی های امروز اجرا و در حالت معمولی بازی کرد چی پیشنهاد میکنید و چند در میاد

بازم میگم ا>>> قیمت و بازی های که با فریم دهی متوسط میشه انچام داد رو بگید فوق العاده ممنون میشم
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or