برای یک کیس گرافیک Low profile فقط جواب میده.
قویترین گرافیک با این مشخصات چی هست.
خودم R7-240 رو پیدا کردم از این قوی تر هم هست ؟
------------------------------
ضمنا این گرافیک از گرافیک onboard سیستم های اینتل و ای ام دی تا چه حد قوی تر هست ؟
تا 700 تومن چه کارتی خوبه ؟ نسل هشت رو ultra هم نبود نبود ولی رو high باشه ... رزولوشن هم مهم نیس واسم ... فقط روان اجرا کردن و فریم بالا مد نظرم هست!... cpu هم میخوام یه intel core i5 بندازم بغلش و یه رم 8 گیگ ( 4*2) ... و اینکه مادربردم هم P8H61 LX3 R2.0
فقط حواست باشه CPUـی که میخوای بگیری با مادربورت سازگاری داشته باشه، تک و توک تو بازار هست هنوز فکر کنمتا 700 تومن چه کارتی خوبه ؟ نسل هشت رو ultra هم نبود نبود ولی رو high باشه ... رزولوشن هم مهم نیس واسم ... فقط روان اجرا کردن و فریم بالا مد نظرم هست!... cpu هم میخوام یه intel core i5 بندازم بغلش و یه رم 8 گیگ ( 4*2) ... و اینکه مادربردم هم P8H61 LX3 R2.0
آقا چند تا سوال داشتم بدوضعی واسم مهمه جوابشو حرفه ایها بدن
1)من کارت گرافیک 7950 سافایر دارم اما چون این کارت قدرت اورکلاک بالاییو داره منم وسوسه میشم مجبور میشم اورکلاکش کنم تا 20 30 درصد قدرت گرافیک بالا میره اما در عوض صدای فن و دمای کارت شدیدا بالا میره که بدجوری تو ذوقم میزنه مجبورم این کارتو بفروشم الان این کارتو چند میتونم بفروشم حدود 2 سالیه که کارتو دارم؟
2) من یه کارتیو میخام که قدرتش بالا باشه در عوض وقتی بازی میکنم مثل بازیهای سنگین کرایسیس و واتز داگز کارت گرافیکم مثل ساعت کار کنه و صدای عادی فن بیاد نه آزار دهنده تا حدود 2.3 میلیون تومن هر کارتی پیشنهاد میکنین فقط صدای فنش کمتر باشه
کارت 7950 رو شاید بشه حدود 700 یا 800 قیمت گذاشت، ولی کارت خیلی خوبیه و حیفه که بفروشید
کارت GTX 780 یا R9 290X که سریعترین مدل هستن رو میشه زیر 2 تومن پیدا کرد، فقط مدل غیر رفرنس رو خریداری کنید.
فرشاد جان میگم من میخوام یه کارت GTX 770 ایسوس بخرم .الان شما به این بنده خدا گفتی که فقط مدل غیر رفرنس رو خریداری کنید .
الان برای GTX 770 هم چنین چیزی هست (اطلاعات کمه تو کارت گرافیک)
بعد من که میخوام این نسل جدید رو بازی کنم .کارت GTX 770 ایسوس چند تا مدل داره و من کدومو بخرم
با تشکر
دوستان این X 265 وارد بازار ایران نشده هنوز ؟
اقا این کارت با سیاست گذاری این وارد کننده ها نمیادش...چرا هم قیمت اون 750 TI گینوارد نمیگیری؟ 550 تومنه...دوستان این X 265 وارد بازار ایران نشده هنوز ؟
ميخوام GTX 670 بگيرم... يه رم 8 با يه Core i5 خوب ... و يه پاور 1000 ... مادربوردم هم ميكشه ... نوب هم نيستم... فقط اگه پيشنهاد ديگه داريد اعلام موجوديت كنيد... شايد 770 GTX نظرم رو عوض كرد ولي كلا اين چيزايي كه گفتم به جز پاور ميشه 1,900 ... ارزش داره ؟
سلام این مشخصات سیستم منه Mb : asus p8p67Cpu: corei5 2400Gpu : evga 560Ram: 4 gig ddr3 1600Power :600w silverstoneمی خوام سیستممو برای گیم یکم بالا بکشمالبته خیلی وقته دیگه زیاد بازی نمی کنم ، به نظرتون چه تغییری بدم رو قطعات ، علت اینکه اینجا گفتم اینه که به نظرم مهمترین تغییری که باید بدم کارت گرافیکه، متاسفانه پول زیادی نمیتونم خرج کنم ، گرافیک خودمو چند میتونم بفروشم و بهترین انتخابی که می تونم داشته باشم برای تعویض گرافیک با بودجه کم چیه ؟ممنون