خب پس،خودت هم می بینی که مدل CPU ت 8400 هست که فعلا کفایت می کنهسلام:blushing:این مشخصات سیستم هست:cheesygrihttp://upload.iranblog.com/6/1269565049.jpg و اینم گراقیک من http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2846:love:
PH II X4 940درود.
عیدتون مبارک
این مشخصات سیستم منه:
Mainboard: MSI-K9A2CFCPU: AMD Athlon(tm) X2 4200GPU: NVIDIA GeForce 8500 GTRam: 4GIG 800(2*2gig)Power: Golden 500 wمیخوام CPU وگرافیک عوض کنم جاش اینا رو بگیرم
CPU: AMD Phenom II X4 945GPU: ATI 4670به نظر شما این قطعه ها چطوره؟ آخه سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام. از طرفی نمیدونم CPU رو یه مدل پایین تر بگیرم جاش گرافیک رو ببرم بالا یا همین خوبه.
اگه دوستان مدل های دیگه ای به ذهنشون میرسه تا 280 تومن معرفی کنند
این پاوری هم که من دارم فکر کنم با این قطعه ها جدید کم بیاره ولی مطمئن نیستم باز دوستان یه بررسی کنن که اگه ناجوره یه چند تا مدل پاور معرفی کنید که باز بعدا خواستم قطعه عوض کنم به مشکل بر نخورم
نوشته شده توسط galaxy0020![]()
درود.
عیدتون مبارک
این مشخصات سیستم منه:
Mainboard: MSI-K9A2CFCPU: AMD Athlon(tm) X2 4200GPU: NVIDIA GeForce 8500 GTRam: 4GIG 800(2*2gig)Power: Golden 500 wمیخوام CPU وگرافیک عوض کنم جاش اینا رو بگیرم
CPU: AMD Phenom II X4 945GPU: ATI 4670به نظر شما این قطعه ها چطوره؟ آخه سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام. از طرفی نمیدونم CPU رو یه مدل پایین تر بگیرم جاش گرافیک رو ببرم بالا یا همین خوبه.
اگه دوستان مدل های دیگه ای به ذهنشون میرسه تا 280 تومن معرفی کنند
این پاوری هم که من دارم فکر کنم با این قطعه ها جدید کم بیاره ولی مطمئن نیستم باز دوستان یه بررسی کنن که اگه ناجوره یه چند تا مدل پاور معرفی کنید که باز بعدا خواستم قطعه عوض کنم به مشکل بر نخورم
PH II X4 940
HD4770
در بهترین شرایط ...
بهتره بگی چقدر در کل هزینه میکنی ....
عید شما هم مبارکسلام به همه دوستان عیدتون مبارک!
یه کیس واسه بازی میخوام معرفی کنین تا 750 تومن.
میتونم 5850 بگیرم با سایر قطعات خوب؟

من نظرم اینه که شما جمع کنی بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی با 300 کار خاصی نمیتونی بکنی ، البته میتونی با تعویض vga و power یه حالی به این سیستم خسته بدی ولی خوب ارزش داره یکم تحمل کنی جمع کنی و بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی.کلا با پاور و گرافیک و CPU بیشتر از 300 تومان نشه

من نظرم اینه که شما جمع کنی بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی با 300 کار خاصی نمیتونی بکنی ، البته میتونی با تعویض vga و power یه حالی به این سیستم خسته بدی ولی خوب ارزش داره یکم تحمل کنی جمع کنی و بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی.![]()

عزیز هنوز Core i9 معرفی نشده،شما چجوری میخوای بخری؟یه سیستم میخوام قیمتش هم مهم نیست فقط مشخصات زیر را داشته باشه
6gb ram ddr3
cpu core i9
عزیز هنوز Core i9 معرفی نشده،شما چجوری میخوای بخری؟
قویترین پردازنده ی جهان در حال حاضر Core i7 980X هست که شش هسته ای هست.
core i7 920ببخشید چون یه جا در موردش خونده بودم فکر کردم که اومده.حالا یه سیستم بگین از نظر cpu هم خوب باشه حداکثر 3 میلیون.و یکی هم یک میلیونی.