ميگن سي پي يو هاي 8 هسته اي اينتل به ايران اومده،اگه كسي از قيمت و مدل هاشون واگه هم بنچمارك شون رو يه زحمني بكشه وبگه ممنون ميشم

سلام دوستان یک PC داریم به عنوان سرور برای 4 کامپیوتر دیگه روشن هستش. کار زیادی هم ازش نمی کشیم.
یه خورده هم قدیمی هستش.
مین بردش
GIGABYTE
8Ip1000 Pro-G هستش. الان هم یک CPU 2.8 روش نصبه. می خواستم بدونم بالاترین CPU که ساپورت می کنه چند هستش و قیمتش چنده؟
باید ببینین روی جعبه مین برد چی نوشته اونجا نوشته چی ساپورت میکنه.. فکر نکنم 2 هسته ای ساپورت کنه.
دوستان جواب رو پیدا کردم
P4-Prescott 3.4G intel هستش.
باس 800
حالا کسی از دوستان قیمت این مدل سی پی یو خبر داره؟
دوست عزیز من نوشتم فکر نکنم 2 هسته ای ساپورت کنه : یعنی نمیکنه!!!
ضمنا این سی پی یو P4-Prescott 3.4G intel رو هم ساپورت نمیکنه چون سوکت 775 میخواد.
سایت رسمی گیگابایت لیست سی پی یو هایی که این مین برد ساپورت میکنه زده.
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1759#anchor_os
این سیستم رو با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟(لطفا قیمت بازار رو بگین ، قیمت اینترنتی نمیخوام)
VGA XFX- GeForce GTS250 - 1GB
CPU AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz
M.B GA-MA-770T-UD3
RAM 2*2GB ِِDDR3 Crossir
H.D.D SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
DVD-RW Samsung WriteMaster SH-S223

من فقط گرافیکشو میدونم بین 190 تا 195 هزار تومنه.یکی جواب بده لطفا.
با سلام خدمت تمام دوستان ، لطفا در انتخاب یکی از cpu های زیر به من کمک کنید و کار من با نرم افزار های گرافیکی و انمیشن سازی است و کمی هم اگر اطلاعات حرفه ای دارید در اختیارم بذارید.
Intel Q9550 2.84ghz 12mb
AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb
و Ram هم می خوام 8G ببندم به نظرتون چه برندی ببندم و آیا بهتره که 2 تا 4G ببندم یا 4 تا 2G ؟؟؟؟؟
و به نظرتون چه Mother Board ی ببندم . ترجیحا می خوام ASUS یا Gigabyte باشه ؟ لطفا برام مدل شونم بنویسید .
با تشکر ، منتظر نظرها ی شما دوستانم هستم![]()