مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بودجه برای این سه قطعه بین 700 تا 750 تومان می خوام باشه.

پس:
سی پی یو رو که AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb بگیر.
مطمئنا خیلی بهتر از intel هست.

رم ها رو هم میتونی 4 تا corsairDDR3 بخری.

مادربورد رو هم گیگابایت GA-MA-770TA-UD3 بگیر.
مشخصات:
DDR3
AM3
USB3
و ...

این سیستم رو با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟(لطفا قیمت بازار رو بگین ، قیمت اینترنتی نمیخوام)
VGA XFX- GeForce GTS250 - 1GB
CPU AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz
M.B GA-MA-770T-UD3
RAM 2*2GB ِِDDR3 Crossir
H.D.D SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
DVD-RW Samsung WriteMaster SH-S223

قیمت اینترنتی چه صیغه ایه؟ ،ما تا حالا هر چی قیمت دادیم قیمت بازار بوده
اینا جمعا حدود 730 تومن میشن،اگر پاور و کیس رو خودت داشته باشی

بله آمده .
از سری xeon هستند ، یکی از دوستای من برای کار انمیشین سازی یک سیستم سرور بست که حدود 5 میلیون شد که از دو عدد CPU اینتل Xeon استفاده کرد که هر کدام از آنها 8 هسته داره که جمعا میشه 16 تا هسته 2.43 ghz ، واقعا عالیه انشا الله روزی ما ! ;)
نخیر ،نیامده!
پردازنده هایی که شما فکر میکنید 8 هسته ای هستن،سری سروری همون پردازنده های دسکتاپ Core i7 920/975 هستن که در اصل چهار هسته ی فیزیکی با قابلیت Hyper Threading دارن که توی ویندوز 8 هسته ی مجزا رو نشون میده
سری بعدی پردازنده ها هم که قراره بیان -بنام Core i7 980- 6 هسته ای هستن

با سلام خدمت تمام دوستان ، لطفا در انتخاب یکی از cpu های زیر به من کمک کنید و کار من با نرم افزار های گرافیکی و انمیشن سازی است و کمی هم اگر اطلاعات حرفه ای دارید در اختیارم بذارید.

Intel Q9550 2.84ghz 12mb
AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb​

و Ram هم می خوام 8G ببندم به نظرتون چه برندی ببندم و آیا بهتره که 2 تا 4G ببندم یا 4 تا 2G ؟؟؟؟؟

و به نظرتون چه Mother Board ی ببندم . ترجیحا می خوام ASUS یا Gigabyte باشه ؟ لطفا برام مدل شونم بنویسید .

با تشکر ، منتظر نظرها ی شما دوستانم هستم ;)

شما چهار گزینه ای نده،فقط بودجه و زمینه ی کاری سیستم رو بگو که ما طبق اون بهترین انتخاب رو بهت بگیم.

بودجه برای این سه قطعه بین 700 تا 750 تومان می خوام باشه.
CPU:Core i5 860
RAM:G.SKILL 4*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
اینا حدود770 تومن میشن،برای کار طراحی و رندر هم از هر چی که AMD تا حالا ساخته خیلی سریعترن.

این Q9550 ارزون نشد؟ چقدر الان قیمتش؟ آیا خرید CPU دست دوم ریسک داره؟
نه هنوز،الان 260 تومن هست،بهتره 9400 رو با حدود 200 تومن بگیری.

قیمت اینترنتی چه صیغه ایه؟ ،ما تا حالا هر چی قیمت دادیم قیمت بازار بوده
اینا جمعا حدود 730 تومن میشن،اگر پاور و کیس رو خودت داشته باشی

ببخشید.
اصلا قصد جسارت نداشتم.
چون بعضی عزیزان قیمت ها رو از سایتهایی مثل رایان صبا و ... برمیدارن واسه همین با قیمت بازار اختلاف داره.
مثلا همین سیستم رو که شما میگی 730 تومن ، با قیمت های رایان صبا میشه 770 تومان. بگذریم.

پاور و کیس ندارم.
با توجه به اینکه من میخوام سیستم رو اواسط بهمن ماه خریداری کنم:
1- آیا زمان مناسبی هست برای خرید؟(کاهش یا افزایش قیمت ها ، کمیاب شدن قطعات و ...)
2- اگه هارد رو 500 بگیرم 50 تومن از هزینه کم میشه.
حالا یک پاور مناسب هم معرفی کنین.
کیس خیلی مهم هست که مثلا حتما green باشه؟
یک کیس مناسب هم معرفی کنین لطفا.
ممنون.

سلام به دوستان عزیز.من یه سیستم با مشخصات زیر دارم.می‌خواستم ببینم با ۳۰۰تومن پول بهترین کاری که می‌شه برا سیستم کرد چیه؟(مانیتورم از ۱۰۲۴*۱۲۸۰ بیشتر پشتیبانی‌ نمی‌‌کنه.)

cpu:amd phenom x3 triple core design
graphic card: xfx 9600 gso(fatal1ty)768mb.
mother bord:elite group,A780-GM-A.
ram:4gb
power:green 530w

با تشکر.

سلام به دوستان عزیز.من یه سیستم با مشخصات زیر دارم.می‌خواستم ببینم با ۳۰۰تومن پول بهترین کاری که می‌شه برا سیستم کرد چیه؟(مانیتورم از ۱۰۲۴*۱۲۸۰ بیشتر پشتیبانی‌ نمی‌‌کنه.)

با تشکر.
سلام دوست عزیز

به نظرم بهترین کار اینه که این بودجه رو صرف خرید یک LCD22 اینچ بکنید، چون با تعویض کارت گرافیک یا پردازنده پرفورمنس چندانی عاید شما نخواهد شد و همین کارت گرافیک فعلی شما در رزولوشن ذکر شده به راحتی پاسخگویی بازی های روز هست.

ببخشید.
اصلا قصد جسارت نداشتم.
چون بعضی عزیزان قیمت ها رو از سایتهایی مثل رایان صبا و ... برمیدارن واسه همین با قیمت بازار اختلاف داره.
مثلا همین سیستم رو که شما میگی 730 تومن ، با قیمت های رایان صبا میشه 770 تومان. بگذریم.

پاور و کیس ندارم.
با توجه به اینکه من میخوام سیستم رو اواسط بهمن ماه خریداری کنم:
1- آیا زمان مناسبی هست برای خرید؟(کاهش یا افزایش قیمت ها ، کمیاب شدن قطعات و ...)
2- اگه هارد رو 500 بگیرم 50 تومن از هزینه کم میشه.
حالا یک پاور مناسب هم معرفی کنین.
کیس خیلی مهم هست که مثلا حتما green باشه؟
یک کیس مناسب هم معرفی کنین لطفا.
ممنون.
1-نمیشه پیش بینی کرد،ولی بهمن ماه معمولا قیمتها راکده اما اسفندماه بعلت بالا رفتن تقاضا قطعات کمیابو گرون میشن

2-بله
پاور مناسب واسه این سیستم میشه GREEN 585W یا حداقل 535W رو معرفی کرد.
کیس هم مهمه که از یه برند معتبر و با استاندارهای تهویه ی مناسب باشه ،از نظر فن و صدا هم مشکلی نداشته باشه مثل Green Toniqe یا Infinity

با تشکر.
اگر بهترین کار واسه بازی منظورت هست که باید کارت گرافیک و مانیتور رو عوض کنی،مثلا یه GTX 260 بگیری که حدود 200 تومن هست و یه مانیتور 2070، اگر هر دو تا رو با هم عوض نکنی فایده نداره،بقیه ی قطعات فعلا در حد قابل قبولی هستن،البته اگر پاورت قدیمی هست هم احتمالا باید یه 535 جدید بگیری.

سلام دوستان.امروز مانیتور گرفتم.sumsong t1900.حالا دیگه 160 تومن دارم.بهترین گزینه چیه؟
چرا 22 اینچ نگرفتی؟ خیلی بهتر بود.
به نظر من حلا فلا پولتو نگه دار چون سیستم خوبی داری منم گرافیکم همینه فقط 1gb dd3 هست همه بازیا رو رو 22 اینچ باش راحت اوردم ... بزار بعدا ( خرداد) یه gtx 260 بنداز حالشو ببر .:p

قیمت حداکثر تا 700 الی 750 فقط برای مادربورد ، رم و CPU .
CPU ها هم می خوام یکی از آن دو تا مدلی که گفتم ، فقط می خوام بدونم کدومش برای کار های گرافیکی بهتره ؟

و یک سوال دیگه :
یک Intel دو هسته ای با هسته های 3000 برای کار های گرافیکی بهتره یا یک Amd دو هسته ای با هسته های 3000 ؟ فرض بر این که کش های هر دو هم یکی باشه مثلا 4Mb .
من میگم اونارو ول کن اینارو بچسب :cheesygri
تا 700 من این سه قطعه رو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i7 860
RAM : TG 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e deluxe or giga p55a-ud4p

حدودا 770 775 تومن در میاد میتونی main رو از giga هم در نظر بگیری یه 20 25 تومنی حدودا کم میشه.;)
در مورد سوال آخر هم اینجوری نمیشه نظر داد بنچاشونو ببین خودت متوجه میشی.
سلام دوستان.امروز مانیتور گرفتم.sumsong t1900.حالا دیگه 160 تومن دارم.بهترین گزینه چیه؟
تا 160 اینا هستن ، hd4770 , hd4850 و gts250 البته این 4850 یه 10 12 تومنی بالاتره که من بین اینا gts250 رو پیشنهاد میدم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان گل. دنبال یه فن 120x120x25 می گردم که 12 ولت DC باشه و مهمترین نکته که 3000 rpm با امکان کنترل دور باشه ( سه یا چهار سیمه ) مثل فن خنک کننده CPU یا پاور. مشکلی که هست، اکثر چیزهای موجود 1000 rpm هستن مثل فن های green. جایی دیدین بفروشه اونی که من میگم؟

مبارکه . مانیتور خوبیه در حد خودش . به نظرم اگه توانشو داری GTX 260/192بخر . حدود 25-30تومن باید بگذاری روش اما می ارزه . اگر نداری یکی دو هفته صبر کن و پولاتو جمع کن.

پیام اخلاقی:
دوستان توجه کردید گاهی وقت ها به خاطر 20تومن انتخاب های خیلی بهتر رو رها می کنیم در صورتی که در طی یک هفته به راحتی 20تومن پول بی زبون رو خرج کارای گذرا می کنیم؟نمی ارزه 1هفته پول جمع کنیم و کالای بهتری بخریم؟ :biggrin1:

با سلام.
فرق این 2 مدل مادربورد گیگابایت چیه؟
کدومشون بهتره؟
MA770T-UD3
MA770T-UD3P
قیمت هر کدوم؟
ممنون.

لطفا به این سوال جواب بدین.
........................
و همچنین:
تفاوت قیمت کارتهای 250 و 260 چقدر هست؟
260 از dx11 پشتیبانی میکنه؟
خرید 250 ارزش داره؟

به مشکل خوردم در حد تیم ملی!!!
پول دادم یکی از دوستام برام از دبی یه کارت گرافیک آورد biostar gt220 که 1024 هست با ddr3 اینم آدرس صفحه سایتشه
http://www.biostar.com.tw/app/en/vga/introduction.php?S_ID=92

نصبش کردم و سیستم اومد بالا بعد درایورش رو نصب کردم (که داخل سایت هم همون ورژن درایور هست) کامل نصب شد و بعد از ریست دیگه بالا نیومد! یعنی میاد اول ویندوز هنگ می کنه یا ریست می شه.
ویندوز رو عوض کردم یعنی روی xp و سون هر دو امتحان کردم راحت نصب می شه و باز هم هنگ می کنه. بعد روی یه سیستم دیگه چک کردم بازم همین مشکل رو داشت.. فکر می کنین چی می تونه باشه؟
mainboard ئشد هم giabyte K8N-ultra9 هستش که این سایتشه
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1868
امکان داره مادربوردم pci-e2 رو ساپورت نمی کنه و اینطوری می شه؟! پس چرا بالا میاد ولی بعد از نصب درایور اینطوری می شه؟

با سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم بدونم با این سیستم در بازی های gta4 وag2 چند فریم روی مانیتور 19 اینچ میشه گرفت؟
cpu:phnomII 810
vga:hd4770
ram:4gig ddr2
سوال دومی هم وجود داره که خواهشم میکنم به اینم جواب بدین،تو صفحات قبل بحث زیادی بین دوستان در گرفت که ماحصل اون این بود که مادربرد m4a78t-e باقیمت 165 تومان بهترین مین برای phnom2 درده ای میان قمت است ولی مشکل اینه که هدف از گرفتن phnom2 دادن پول کمتر هست که با این مین167 تومانی این هدف محقق نمشه چراکه یک cpu810 بااین مین حدودا 320 در میاد که بیشتر ازیک مین p45 خوب باq8400 است که کارایی بیشتر ی از این amd داره.حالا تنها راهی که میمونه وجود یه مین خوب زیر 140 تومان است تااین cpu ارزش خرید پیدا کنه.دوستان اگه بتوننم ما روروشن کنن منون میشیم در اخر نظرتون در مورد چیه m4a785td-v evo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or