BQD.FISHER
کاربر سایت
چرا 22 اینچ نگرفتی؟ خیلی بهتر بود.سلام دوستان.امروز مانیتور گرفتم.sumsong t1900.حالا دیگه 160 تومن دارم.بهترین گزینه چیه؟
من میگم اونارو ول کن اینارو بچسب :cheesygriقیمت حداکثر تا 700 الی 750 فقط برای مادربورد ، رم و CPU .
CPU ها هم می خوام یکی از آن دو تا مدلی که گفتم ، فقط می خوام بدونم کدومش برای کار های گرافیکی بهتره ؟
و یک سوال دیگه :
یک Intel دو هسته ای با هسته های 3000 برای کار های گرافیکی بهتره یا یک Amd دو هسته ای با هسته های 3000 ؟ فرض بر این که کش های هر دو هم یکی باشه مثلا 4Mb .
تا 160 اینا هستن ، hd4770 , hd4850 و gts250 البته این 4850 یه 10 12 تومنی بالاتره که من بین اینا gts250 رو پیشنهاد میدم.سلام دوستان.امروز مانیتور گرفتم.sumsong t1900.حالا دیگه 160 تومن دارم.بهترین گزینه چیه؟
مبارکه . مانیتور خوبیه در حد خودش . به نظرم اگه توانشو داری GTX 260/192بخر . حدود 25-30تومن باید بگذاری روش اما می ارزه . اگر نداری یکی دو هفته صبر کن و پولاتو جمع کن.سلام دوستان.امروز مانیتور گرفتم.sumsong t1900.حالا دیگه 160 تومن دارم.بهترین گزینه چیه؟
با سلام.
فرق این 2 مدل مادربورد گیگابایت چیه؟
کدومشون بهتره؟
MA770T-UD3
MA770T-UD3P
قیمت هر کدوم؟
ممنون.
مدل UD3P یه سری امکانات بیشتر داره،مثل تغذیه کننده های ولتاژ بیشتر و پشتیبانی از 140W+،ساپورت DDR3 تا 1600(بجای 1200 برای مدل معمولی) و تاییدیه ی EuPبا سلام.
فرق این 2 مدل مادربورد گیگابایت چیه؟
کدومشون بهتره؟
MA770T-UD3
MA770T-UD3P
قیمت هر کدوم؟
ممنون.
باید دنبال فن های برندهای معتبر باشی،مثل Deep Cool,Sigmatek,Thermaltakeسلام دوستان گل. دنبال یه فن 120x120x25 می گردم که 12 ولت DC باشه و مهمترین نکته که 3000 rpm با امکان کنترل دور باشه ( سه یا چهار سیمه ) مثل فن خنک کننده CPU یا پاور. مشکلی که هست، اکثر چیزهای موجود 1000 rpm هستن مثل فن های green. جایی دیدین بفروشه اونی که من میگم؟
تفاوتشون خیلی زیاده،حداقل 40 درصد ،مال دو تا نسل گرافیکی متفاوت هستن،کارت GTS 250 قبلا 9800GTX بود و فقط اسمش به 250 تغییر کرد،ولی تراشه ی G200 کلا قویتر هست و با GTX 280/260 معرفی شد.لطفا به این سوال جواب بدین.
........................
و همچنین:
تفاوت قیمت کارتهای 250 و 260 چقدر هست؟
260 از dx11 پشتیبانی میکنه؟
خرید 250 ارزش داره؟
به مشکل خوردم در حد تیم ملی!!!
پول دادم یکی از دوستام برام از دبی یه کارت گرافیک آورد biostar gt220 که 1024 هست با ddr3 اینم آدرس صفحه سایتشه
http://www.biostar.com.tw/app/en/vga/introduction.php?S_ID=92
نصبش کردم و سیستم اومد بالا بعد درایورش رو نصب کردم (که داخل سایت هم همون ورژن درایور هست) کامل نصب شد و بعد از ریست دیگه بالا نیومد! یعنی میاد اول ویندوز هنگ می کنه یا ریست می شه.
ویندوز رو عوض کردم یعنی روی xp و سون هر دو امتحان کردم راحت نصب می شه و باز هم هنگ می کنه. بعد روی یه سیستم دیگه چک کردم بازم همین مشکل رو داشت.. فکر می کنین چی می تونه باشه؟
mainboard ئشد هم giabyte K8N-ultra9 هستش که این سایتشه
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1868
امکان داره مادربوردم pci-e2 رو ساپورت نمی کنه و اینطوری می شه؟! پس چرا بالا میاد ولی بعد از نصب درایور اینطوری می شه؟
با سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم بدونم با این سیستم در بازی های gta4 وag2 چند فریم روی مانیتور 19 اینچ میشه گرفت؟
cpuhnomII 810
vga:hd4770
ram:4gig ddr2
سوال دومی هم وجود داره که خواهشم میکنم به اینم جواب بدین،تو صفحات قبل بحث زیادی بین دوستان در گرفت که ماحصل اون این بود که مادربرد m4a78t-e باقیمت 165 تومان بهترین مین برای phnom2 درده ای میان قمت است ولی مشکل اینه که هدف از گرفتن phnom2 دادن پول کمتر هست که با این مین167 تومانی این هدف محقق نمشه چراکه یک cpu810 بااین مین حدودا 320 در میاد که بیشتر ازیک مین p45 خوب باq8400 است که کارایی بیشتر ی از این amd داره.حالا تنها راهی که میمونه وجود یه مین خوب زیر 140 تومان است تااین cpu ارزش خرید پیدا کنه.دوستان اگه بتوننم ما روروشن کنن منون میشیم در اخر نظرتون در مورد چیه m4a785td-v evo
بالاخره تصمیمم رو گرفتم ، میخوام این قطعات رو بگیریم . نظر بدید ؟؟
MOtherBoard : Gigabyte EP45T-UD3LR
Cpu : Intel Q9550 2.83Ghz 12mb
Ram : 8G (4*2) Geil bus 1333
که قیمت رفتم گرفتم ، 643 تومان
می خوام یک هارد 160 هم بگیریم که فقط بکنمش یک درایو برای درایو C
قطعات های دیگمم که دارمشون ایناست :
Card Graphic: geforce 8800gts
Power : OCZ 700w
Fan Cpu : OCZ
ویندوز هم می خوام Vista 64 نصب کنم ?
به نظرتون کلا خوبه ؟؟؟
سلام دوستان.
با 700 تومن لطفا یک سخت افزار(فقط کیس و درونش!) رو بهم با
pmبهم معرفی کنید.:biggrin1:
بهترین موقع خریدن این چیزا کی هست؟:confused:
thanks 4 ever!
نقل قول:
نوشته شده توسط javoona
به مشکل خوردم در حد تیم ملی!!!
پول دادم یکی از دوستام برام از دبی یه کارت گرافیک آورد biostar gt220 که 1024 هست با ddr3 اینم آدرس صفحه سایتشه
http://www.biostar.com.tw/app/en/vga...on.php?S_ID=92
نصبش کردم و سیستم اومد بالا بعد درایورش رو نصب کردم (که داخل سایت هم همون ورژن درایور هست) کامل نصب شد و بعد از ریست دیگه بالا نیومد! یعنی میاد اول ویندوز هنگ می کنه یا ریست می شه.
ویندوز رو عوض کردم یعنی روی xp و سون هر دو امتحان کردم راحت نصب می شه و باز هم هنگ می کنه. بعد روی یه سیستم دیگه چک کردم بازم همین مشکل رو داشت.. فکر می کنین چی می تونه باشه؟
mainboard ئشد هم giabyte K8N-ultra9 هستش که این سایتشه
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=1868
امکان داره مادربوردم pci-e2 رو ساپورت نمی کنه و اینطوری می شه؟! پس چرا بالا میاد ولی بعد از نصب درایور اینطوری می شه؟
ربطی به مادربرد نداره،یا کارت خرابه یا مشکل فریم ور بایوس داره،بهرحال با نصب درایور هست که میشه از امکانات تراشه ی گرافیکی استفاده کرد
حالا واقعا همچین کارتی به چه درد میخوره که دادی واست آوردن؟ نه بدرد بازی میخوره و نه حتی HTPC
ممکنه توضیح بدین برای چی این کارت بدرد هیچ چی نمی خوره؟ و آیا به نظر شما من الان باید بیخیال این بشم یعنی هیچ راه درست شدن نداره؟ نمی شه فرم ور شو عوض کرد؟ هیچ کار نمی شه کرد؟ اگه بخوام بخرم با 100 تومن چه کارتی بخرم که حداقل بازی ها رو خوب اجرا کنه؟