مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان جواب رو پیدا کردم

P4-Prescott 3.4G intel هستش.
باس 800
حالا کسی از دوستان قیمت این مدل سی پی یو خبر داره؟

دوست عزیز من نوشتم فکر نکنم 2 هسته ای ساپورت کنه : یعنی نمیکنه!!!
ضمنا این سی پی یو P4-Prescott 3.4G intel رو هم ساپورت نمیکنه چون سوکت 775 میخواد.

دوست عزیز من نوشتم فکر نکنم 2 هسته ای ساپورت کنه : یعنی نمیکنه!!!
ضمنا این سی پی یو P4-Prescott 3.4G intel رو هم ساپورت نمیکنه چون سوکت 775 میخواد.

سایت رسمی گیگابایت لیست سی پی یو هایی که این مین برد ساپورت میکنه زده.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1759#anchor_os

این سیستم رو با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟(لطفا قیمت بازار رو بگین ، قیمت اینترنتی نمیخوام)
VGA XFX- GeForce GTS250 - 1GB
CPU AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz
M.B GA-MA-770T-UD3
RAM 2*2GB ِِDDR3 Crossir
H.D.D SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
DVD-RW Samsung WriteMaster SH-S223

یکی جواب بده لطفا.

لطفا جواب بدید !!!

با سلام خدمت تمام دوستان ، لطفا در انتخاب یکی از cpu های زیر به من کمک کنید و کار من با نرم افزار های گرافیکی و انمیشن سازی است و کمی هم اگر اطلاعات حرفه ای دارید در اختیارم بذارید.

Intel Q9550 2.84ghz 12mb
AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb

و Ram هم می خوام 8G ببندم به نظرتون چه برندی ببندم و آیا بهتره که 2 تا 4G ببندم یا 4 تا 2G ؟؟؟؟؟

و به نظرتون چه Mother Board ی ببندم . ترجیحا می خوام ASUS یا Gigabyte باشه ؟ لطفا برام مدل شونم بنویسید .

با تشکر ، منتظر نظرها ی شما دوستانم هستم ;)

با سلام خدمت تمام دوستان ، لطفا در انتخاب یکی از cpu های زیر به من کمک کنید و کار من با نرم افزار های گرافیکی و انمیشن سازی است و کمی هم اگر اطلاعات حرفه ای دارید در اختیارم بذارید.

Intel Q9550 2.84ghz 12mb
AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb

و Ram هم می خوام 8G ببندم به نظرتون چه برندی ببندم و آیا بهتره که 2 تا 4G ببندم یا 4 تا 2G ؟؟؟؟؟

و به نظرتون چه Mother Board ی ببندم . ترجیحا می خوام ASUS یا Gigabyte باشه ؟ لطفا برام مدل شونم بنویسید .

فکر کنم AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb خیلی بهتر از Intel Q9550 2.84ghz 12mb باشه.
رمهای corsair , geil واقعا عالی هستن.

در ضمن شما بودجه رو باید مشخص کنی.

بودجه برای این سه قطعه بین 700 تا 750 تومان می خوام باشه.

پس:
سی پی یو رو که AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb بگیر.
مطمئنا خیلی بهتر از intel هست.

رم ها رو هم میتونی 4 تا corsairDDR3 بخری.

مادربورد رو هم گیگابایت GA-MA-770TA-UD3 بگیر.
مشخصات:
DDR3
AM3
USB3
و ...

این سیستم رو با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟(لطفا قیمت بازار رو بگین ، قیمت اینترنتی نمیخوام)
VGA XFX- GeForce GTS250 - 1GB
CPU AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz
M.B GA-MA-770T-UD3
RAM 2*2GB ِِDDR3 Crossir
H.D.D SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
DVD-RW Samsung WriteMaster SH-S223

قیمت اینترنتی چه صیغه ایه؟ ،ما تا حالا هر چی قیمت دادیم قیمت بازار بوده
اینا جمعا حدود 730 تومن میشن،اگر پاور و کیس رو خودت داشته باشی

بله آمده .
از سری xeon هستند ، یکی از دوستای من برای کار انمیشین سازی یک سیستم سرور بست که حدود 5 میلیون شد که از دو عدد CPU اینتل Xeon استفاده کرد که هر کدام از آنها 8 هسته داره که جمعا میشه 16 تا هسته 2.43 ghz ، واقعا عالیه انشا الله روزی ما ! ;)
نخیر ،نیامده!
پردازنده هایی که شما فکر میکنید 8 هسته ای هستن،سری سروری همون پردازنده های دسکتاپ Core i7 920/975 هستن که در اصل چهار هسته ی فیزیکی با قابلیت Hyper Threading دارن که توی ویندوز 8 هسته ی مجزا رو نشون میده
سری بعدی پردازنده ها هم که قراره بیان -بنام Core i7 980- 6 هسته ای هستن

Intel Q9550 2.84ghz 12mb
AMD Phenom X4 965 3.4ghz 8mb​

شما چهار گزینه ای نده،فقط بودجه و زمینه ی کاری سیستم رو بگو که ما طبق اون بهترین انتخاب رو بهت بگیم.

بودجه برای این سه قطعه بین 700 تا 750 تومان می خوام باشه.
CPU:Core i5 860
RAM:G.SKILL 4*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
اینا حدود770 تومن میشن،برای کار طراحی و رندر هم از هر چی که AMD تا حالا ساخته خیلی سریعترن.

این Q9550 ارزون نشد؟ چقدر الان قیمتش؟ آیا خرید CPU دست دوم ریسک داره؟
نه هنوز،الان 260 تومن هست،بهتره 9400 رو با حدود 200 تومن بگیری.

قیمت اینترنتی چه صیغه ایه؟ ،ما تا حالا هر چی قیمت دادیم قیمت بازار بوده
اینا جمعا حدود 730 تومن میشن،اگر پاور و کیس رو خودت داشته باشی

ببخشید.
اصلا قصد جسارت نداشتم.
چون بعضی عزیزان قیمت ها رو از سایتهایی مثل رایان صبا و ... برمیدارن واسه همین با قیمت بازار اختلاف داره.
مثلا همین سیستم رو که شما میگی 730 تومن ، با قیمت های رایان صبا میشه 770 تومان. بگذریم.

پاور و کیس ندارم.
با توجه به اینکه من میخوام سیستم رو اواسط بهمن ماه خریداری کنم:
1- آیا زمان مناسبی هست برای خرید؟(کاهش یا افزایش قیمت ها ، کمیاب شدن قطعات و ...)
2- اگه هارد رو 500 بگیرم 50 تومن از هزینه کم میشه.
حالا یک پاور مناسب هم معرفی کنین.
کیس خیلی مهم هست که مثلا حتما green باشه؟
یک کیس مناسب هم معرفی کنین لطفا.
ممنون.

سلام به دوستان عزیز.من یه سیستم با مشخصات زیر دارم.می‌خواستم ببینم با ۳۰۰تومن پول بهترین کاری که می‌شه برا سیستم کرد چیه؟(مانیتورم از ۱۰۲۴*۱۲۸۰ بیشتر پشتیبانی‌ نمی‌‌کنه.)

cpu:amd phenom x3 triple core design
graphic card: xfx 9600 gso(fatal1ty)768mb.
mother bord:elite group,A780-GM-A.
ram:4gb
power:green 530w

با تشکر.

سلام به دوستان عزیز.من یه سیستم با مشخصات زیر دارم.می‌خواستم ببینم با ۳۰۰تومن پول بهترین کاری که می‌شه برا سیستم کرد چیه؟(مانیتورم از ۱۰۲۴*۱۲۸۰ بیشتر پشتیبانی‌ نمی‌‌کنه.)

با تشکر.
سلام دوست عزیز

به نظرم بهترین کار اینه که این بودجه رو صرف خرید یک LCD22 اینچ بکنید، چون با تعویض کارت گرافیک یا پردازنده پرفورمنس چندانی عاید شما نخواهد شد و همین کارت گرافیک فعلی شما در رزولوشن ذکر شده به راحتی پاسخگویی بازی های روز هست.

ببخشید.
اصلا قصد جسارت نداشتم.
چون بعضی عزیزان قیمت ها رو از سایتهایی مثل رایان صبا و ... برمیدارن واسه همین با قیمت بازار اختلاف داره.
مثلا همین سیستم رو که شما میگی 730 تومن ، با قیمت های رایان صبا میشه 770 تومان. بگذریم.

پاور و کیس ندارم.
با توجه به اینکه من میخوام سیستم رو اواسط بهمن ماه خریداری کنم:
1- آیا زمان مناسبی هست برای خرید؟(کاهش یا افزایش قیمت ها ، کمیاب شدن قطعات و ...)
2- اگه هارد رو 500 بگیرم 50 تومن از هزینه کم میشه.
حالا یک پاور مناسب هم معرفی کنین.
کیس خیلی مهم هست که مثلا حتما green باشه؟
یک کیس مناسب هم معرفی کنین لطفا.
ممنون.
1-نمیشه پیش بینی کرد،ولی بهمن ماه معمولا قیمتها راکده اما اسفندماه بعلت بالا رفتن تقاضا قطعات کمیابو گرون میشن

2-بله
پاور مناسب واسه این سیستم میشه GREEN 585W یا حداقل 535W رو معرفی کرد.
کیس هم مهمه که از یه برند معتبر و با استاندارهای تهویه ی مناسب باشه ،از نظر فن و صدا هم مشکلی نداشته باشه مثل Green Toniqe یا Infinity

با تشکر.
اگر بهترین کار واسه بازی منظورت هست که باید کارت گرافیک و مانیتور رو عوض کنی،مثلا یه GTX 260 بگیری که حدود 200 تومن هست و یه مانیتور 2070، اگر هر دو تا رو با هم عوض نکنی فایده نداره،بقیه ی قطعات فعلا در حد قابل قبولی هستن،البته اگر پاورت قدیمی هست هم احتمالا باید یه 535 جدید بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or