دوست عزيز من قصد توهين نداشتم.شما انگار يكم بد به همه چيز نگاه ميكني.والا من 2 سال هست كه مهندسي كامپيوتر رو از يكي از دانشگاه هاي معتبر گرفتم ولي با ديدن اساتيد مجرب خودم نميتونم جسارت كنم بگم به خودم مهندس يا كار شناس
شما رو صدا ميكنيم همون فني سخت افزار
اين همه توضيح دادم كه جواب كامل بگيرم وگرنه نه قصد سياه كردن صفحه رو داشتم نه آزار چشم خواننده رو
به هر حال با وجود اينكه ميدونم شما وظيفه اي در مقابل سوالات دوستان نداريد باز هم از شما متشكرم آقاي فني سخت افزار :smile:
بابا منم شوخی کردم،فهمیدم منظورتو عزیز! منم مثل شما دو سال از زمان فراغت از تحصیلم گذشته،هم رشته هم هستیم! دیگه بهتر از این؟
بهرحال بهترین قطعات رو بهتون پیشنهاد دادم،بازم اگر جایی سوال یا ابهامی هست درخدمتم،
خب. من تقریبا همه ی موارد رو سبک سنگین کردم
بین CPU های I7 860 و 920 مونده بودم که دست آخر گفتم 920 بگیرم (به خاطر اینکه بعدا توی ارتقا مشکلی نباشه. اگه دیدگاهم اشتباه بوده بهم بگید چون خل شدم سر این CPU انتخاب کردن!)
بنابراین مادربورد میمونه که سری P6 رو انتخاب کردم و از بین اونا هم بین P6T و P6T SE موندم کدوم رو انتخاب کنم از لحاظ قیمت! (قضیه ی این P7T ها رو هم نفهمیدم دقیقا چیه...کدوم بهتره به هرروی؟)
ضمن اینکه میخوام 6GB رم ببندم فقط اگه امکانش هست یه چیزی که دیگه تا 150 بیشتر نیاد بالا.
ممنون از توجه اساتید!
هان راستی
قیمت اینا چجوره؟
Gigabyte Radeon HD 5850
ضمن اینکه یه قیمت پاور بر اساس این سیستم چجوریه؟ یعنی 1000 یا 1200 باشه و چند قیمته؟
باتشکر...
بنظر من هم 920 با وجود سرعت یکسان با 860 انتخاب بهتریه،بجز حافظه ی 3 کاناله که عرض باند بیشتری رو فرآهم میکنه،فقط قیمت مادربردهاش بالاتره که در صورت نداشتن محدودیت بودجه انتخاب ارجح هست.
مادربرد هم P6T انتخاب بهتریه نسبت به P6T-SE هست،P7P هم مختص پردازنده های Core i5/i7 هست،نه Core i7 920
رم 6 گیگ هم فقط با 920 کار میکنه،برای 860 باید پک های 4 یا 8 گیگ رو خریداری کنی.
پاور هم یه مدل 750 هم کفایت میکنه،البته 885 وات دیگه زیادش هم هست،که از 170 تومن به بالا هستند
دوستان کدوم برند کارت گرافیک ATI HD 5970 بهتر و مطمئن تر هست Sapphire /XFX یا...
از هر برندی باشن سر سوزنی با هم تفاوت ندارن،چون تمام کارتای این مدل رو تا الان خود AMD سفارش داده و تولید کرده
البته من هیچ وقت دو هسته ای های ATI رو پیشنهاد نمیدم،راندمانشون به خاطر CF داخلی نسبت به یه تک هسته ای مثل 5870 ،الزاما دو برابر یا حتی 80 درصد هم بالاتر نیست و صدای فن زیادی هم تولید می کنن.
با سلام.من قصد ارتقا سيستم دارم كه مي خوام كلا" سيستمم را چون خيلي قديمي هست عوض كنم.دليل اين را هم كه مي خوام سيستمم را ارتقا بدم اينه كه من عاشق بازي هاي فيفا شركت easport هستم و چون سيستمم ديگه از سال 2008 با اومدن بازي euro2008 اين بازي را با بدترين كيفيت و لرزش تصوير و همين طور به صدا افتادن سي پي يو اجرا كرد لذا من از اونوقت تا حالا حسرت بازي فوتبال فيفا 2009 و فيفا 2010 به دلم مونده كه مي خوام سيستمم را كلا" عوض كنم.لطفا" من را راهنمايي كنيد كه آيا من مي تونم با مبلغ حدود 300 هزار تومان يه سيستمي ببندم كه حداقل براي فيفا بازي كردن تا 5 سال ديگه نياز به ارتقا نداشته باشه؟سيستم من در حال حاضر اينه:پاور:ATX 350XARAM:256MBCPU:1.7GIG INTEL CELERONHARD:40GIGVGA:128MB GFORCEMOTHERBOARD:AGP8Xمن چون هاردم 40 گيگ هست كه هر درايوش 6 گيگ را اشغال كرده و براي نصب بازي فيفا 2010 حداقل 12گيگ هارد نياز هست پس بايد هاردي ببندم كه تا 5 سال ديگه كه به مرور بازي هاي فيفا در سال هاي آينده براي نصب هارد بيشتري نياز دارن بشه نصب كرد.من سيستم مورد نظرم اينه البته مدل هاي قطعات را نمي دونم كه اگه راهنمايي كنيد ممنون مي شم:پاور را نمي دونم بايد حتما" عوض بشه يا نه؟RAM:4GIGCPU:INTEL CORE2HARD:نمي دونم چند باشه كه تا 5 سال ديگه بشه روش فيفا نصب كرد؟VGA:1GIGMOTHERBOARD:نمي دونم چه مدلي؟لطفا" راهنمايي كنيد كه من با اين مبلغي كه مدنظرم هست بهترين سيستم كه تا 5سال ديگه براي فيفا بازي كردن نياز به ارتقاي مجدد نداشته باشه چه سيستمي هست؟ممنون مي شم پاسخ دهيد.
ببین! قید تمام اون قطعات قبلی رو بزن ،حتی کیس و پاور! هیچ کدوم دیگه بدرد نمیخورن
با 300 تومن هم یه سیستم معمولی واسه کار اداری هم نمیشه جمع کرد،چه برسه به سیستم بازی(هر چند که بازیهای سری فیفا تا الان اصلا سنگین نبودن ،اما آیندش معلوم نیست
سریعترین سیستم حال حاضر هم تا 3 سال دیگه Stock میشه،شما با 300 تومن هزینه میخوای تا 5 سال دیگه بهت جواب بده؟!
CPU:INTEL E2200
RAM:2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:ATI 4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN BLACK
اینا حدود 450 تومن میشن و بنظر من کمترین چیزی هست که مناسب شماست.