قطعات زیر تغییر می کنه:خیلی خیلی ممنونم
پس فعلا کارت صدا رو حذف میکنم چون باید حسابی دربارش پرس و جو کنم. بودجش رو اگه میشه بزنید به جونه سیستم کارت صدا نمیخوام فعلا (شرمنده اضافه کاری شد) :cheesygri
راستی این گرافیکی که الان گفتید (یا اگر عوض کردید چیز دیگری گفتید) میشه بعدا یکی دیگه گرفت کنارش انداخت سیستم 2 تا کارت گرافیک همزمان داشته باشه دیگه؟ سی پی یو چی ساپورت میکنه این قابلیت رو؟ چون میخوام سال بعد که گرافیکای امسال ارزونتر میشه یکی دیگه مثل خودش بگیرم بندازم کنارش سیستم یه نفسی تازه کنه :smile:
راستی رم DDR2 هست یا DDR3?
کیس هم من چون سیستم 24 ساعته روشنه مثل یک سرور یه چیزی باشه که سیستم داغ نکنه.
درضمن برای اینکه ضرر نکنم 150 دیگه هم حاظرم بذارم روش بودجه بشه 750 تومن. (چون سی پی یوش خیلی گرون شد حیفه کنارش بقیه قطعات ضعیف باشن)
درضمن سرعت هارد روی سرعت کامپیوتر تاثیر خیلی زیادی داره؟ یعنی اگر هارد 7000rpm باشه خیلی سرعت سیستم افت میکنه؟
VGA : GTX 260/192
PSU: Green 585B
===
با این تغییرات سیستمت می شه 630تومن حدودا .کیس خوب زیاده مثلا INFINITY گرین خوبه 110تومنه فکر کنم . CASE COOLER MASTER ELITE 310 هم امروز تو سایت لیون دیدم 45تومن بود ،اونم خوبه . یه فن LED دار هم بندازی توش خوب می شه .
حافظه DDRII هست .کیس والا دست خودت میگذارم خریدش رو . توضیح دادم در موردش که چی بخری .
این RPM سرعت خواندن و نوشتن از روی دیسک رو مشخص می کنه چراکه گردش در دقیقه رو مورد بحث قرار می ده و هر چی این سرعت بالاتر باشه زمان دستیابی و خواندن اطلاعات از سطح دیسک کاهش پیدا می کنه(واکشی یا لوود سریعتر اطلاعات ) . بافر هم که تعریف خاص خودش رو داره که واردش نمی شم چون این تاپیک مشاوره است نه آموزش و ضمنا کلاس درس ذخیره و بازیابی هم نیست( ذخیره 1وذخیره 2و ذخیره کارشناسی رو هر سه تاشو 19شدم:biggrin1
آخرین ویرایش: