مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

[FONT=&quot]سلام.نظرتون در باره این سیستم چیه؟[/FONT]
m.b:giga-ep45t-ud3lr
cpu:core2duo e8400
ram:kingmax 2*2gb ddr3 1333
vga:giga-ati rhd 5750 1gb gddr5
hdd:500 seagat-sata2
power:500 green
case:palm
monitor:lg 2243s

اگر از cpu:core2duo e7500 استفاده کنم تفاوت زیادی با e8400 داره یا نه؟
با توجه به این که فرکانس مسیر e7500 1066هست و فرکاتس مسیر مادر بورد 1333 هست<آیا مشکلی بوجود میاد یا نه؟
سیستم پیشنهادی خودت چن تا مورد داره:
1-بهتره CPU رو چهار هسته ای رداری،مثل Q9400، واسه بازی راندمان بهتری میده و عمر کاری بیشتری هم داره
2-بجای 5750 بهتره GTS 512 یا GTX 260 رو برداری،DX11 بدرد کارتی با قدرت 5750 نمیخوره
3-رم از یه برند معتبرتر مثل G.skill,Pattriot بردار
4-پاور رو 535W Green بردار.

کیس palm هست.اگر لطف کنید به سوال دوم هم پاسخ بدین ممنون میشم.

مادربردی که باس 1333 ساپورت داره،تمام پردازنده های با باس پایینتر رو هم میتونه پشتیبانی کنه.

سلام
مادربرد رو به نظرم می تونی P5Q از برند ASUS برداری . 20تومنی ارزونتره .
اساتيد فضولي منو ببخشند اما P5Q فقط رم DDR2 پشتيباني مي‌كنه.
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k&templete=2
براي استفاده از DDR3 بايد حداقل (البته از برند ASUS) مادربورد P5Q3 رو بگيريد.
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=3Ps8dmpKZqQAt7fS&templete=2

سلام

خب دلیلش اینه که اصولا استفاده از DDR3 برای پلاتفرم P45 هیچ افزایش راندمانی نداره و در کل به هدر دادن بودجه هست،مگر اینکه بعدا بخوای برای ارتقا دادن در نظر داشته باشی که P55 و X58 هم ماجولهای تست شده ی مختص به خودشون رو دارن.

سلام

بله دوست عزیز اما همونطوری که آقا فرشید گفت تاثیری نداره . من هم برای DDR II پیشنهاد این مادربورد رو دادم و اصلا بحث DDRIII مطرح نشد تو صحبت ما که .

در مورد 5750 منم موافقم اگر بتونی GTX 260/216برداری خیلی خوبه . اگرم نه که هیچی . البته بودن DIR 11از نبودش بهتره و کارت 5750 هم بدک نیست فرشید جان . ما منتظر انویدیا هستیم تا کارتهاشو بده بیرون که جونش داره در میاد فعلا:biggrin1: . در مورد مانیتور هم که منتظر samsung xl 2370هستیم . اگرم نه امیدوارم سامسوگن مانیتوری بده بیرون که HDMI داشته باشه با تمام خصوصیات خانواده P2xx00

خب دلیلش اینه که اصولا استفاده از DDR3 برای پلاتفرم P45 هیچ افزایش راندمانی نداره و در کل به هدر دادن بودجه هست،مگر اینکه بعدا بخوای برای ارتقا دادن در نظر داشته باشی که P55 و X58 هم ماجولهای تست شده ی مختص به خودشون رو دارن.

.با توجه به فرمایش شما که رم های ddr3 روی مادر بورد های p45 کارایی لازم رو نداره<من یه مادربورد دیگه انتخاب کردم. آیا مادربورد asus-p7p55-m با سیستمی که نوشه بودم همخونی داره؟

فرشید جان . ما منتظر انویدیا هستیم تا کارتهاشو بده بیرون که جونش داره در میاد فعلا:biggrin1: . در مورد مانیتور هم که منتظر samsung xl 2370هستیم . اگرم نه امیدوارم سامسوگن مانیتوری بده بیرون که HDMI داشته باشه با تمام خصوصیات خانواده P2xx00

کارتای Nvida تا ماه مارس-اواخر سال 88 خورشیدی-پیداشون نمیشه،ولی آخرین اظهار نظرهای مسولان شرکت مذکور حاکی از اینه که تراشه ی Fermi قراره در هر زمینه و مقایسی ممکن نسبت به کارت همردش از ATI سریعتر باشه و در حال حاضر NVIDIA داره درایورهاشو برای تراشه ی جدید بهینه سازی میکنه .

.با توجه به فرمایش شما که رم های ddr3 روی مادر بورد های p45 کارایی لازم رو نداره<من یه مادربورد دیگه انتخاب کردم. آیا مادربورد asus-p7p55-m با سیستمی که نوشه بودم همخونی داره؟
دوست عزیز ،بجای سوالات پی در پی بهتر بود کل بودجت رو میگفتی،مشاوره و انتخاب قطعات رو به ما بسپری

این مادربردی که میگی اصلا برای یه سوکت و نسل دیگه ی CPU هاست،شما همون مدلهایی رو که بهت پیشنهاد میشه انتخاب کن.

ببخشید.بودجه حدود 1000000 تومنه.میخام یه جوری باشه که اگر بعدا خاستم ارتقا بدم با مشکل مواجه نشم و قطعات مورد نیازم توی بازار باشه.نه اینکه دو سال دیگه بخام دوباره یک ملیون تومن بدم یه کامپیوتر دیگه.

کارتای Nvida تا ماه مارس-اواخر سال 88 خورشیدی-پیداشون نمیشه،ولی آخرین اظهار نظرهای مسولان شرکت مذکور حاکی از اینه که تراشه ی Fermi قراره در هر زمینه و مقایسی ممکن نسبت به کارت همردش از ATI سریعتر باشه و در حال حاضر NVIDIA داره درایورهاشو برای تراشه ی جدید بهینه سازی میکنه .
پس تاریخی که تو اون مقاله ویکیپدیا بود درسته . خوب با این حساب امسال از لحاظ فروش ATI برتری کسب کرد . حالا باید منتظر بود و دید تا راندمان ATI در نسل بازی های DIR 11چطور خواهد بود . اگه بتونه اونجا هم خوب خروجی بده فروشش عالی می شه . به عقیده من اگر ATI در این بازی ها خوب ظاهر بشه سال آینده خیلی پر رنگ نیست برای انویدیا چون خیلی ها خریدشون رو انجام دادند و با گرفتن خروجی خوب دیگه هم تعویض نمی کنند (البته باید حواسمون باشه که خیلی ها تازه سال دیگه تصمیم به خرید می کنند و الان اصلا تو باغ خرید نیستند و لذا انویدیا هم خیلی عقب نمی مونه . اما تاQ3سال آتی رو از دست داده .

ببخشید.بودجه حدود 1000000 تومنه.میخام یه جوری باشه که اگر بعدا خاستم ارتقا بدم با مشکل مواجه نشم و قطعات مورد نیازم توی بازار باشه.نه اینکه دو سال دیگه بخام دوباره یک ملیون تومن بدم یه کامپیوتر دیگه.
اگر برای خرید سیستم اولویت رو به بازی میدی،این بهترین کیس پیشنهادی هست:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT
اینا حدود 1140 درمیاد.
هم از نسل جدیده و هم تا دو سال دیگه بجز ارتقای گرافیک ،احتمالا احتیاج به تعویض قطعه ی دیگری نداری.

با سلام.
با حدود قیمت 600-700 یک کیس میخوام که برای بازی و گرافیک مناسب باشه.
(کارت گرافیک nVidia و سی پی یو AMD)
ممنون.
سلام دوست عزیز
من این سیستم رو پیشنهاد می دم:
CPU: AMD-Phenome II X4 955
MB:
GA-MA-770T-UD3
RAM:2*2GB ِِDDR3 Crossir
HDD: Seagate 7200.12 500 GB
VGA:250GTs
POWER:Green GP535
CASE:GREEN Tolip

با یک رایتر می شه حدود 720 تومن.

راندمان 790GX با FX هیچ تفاوتی نداره،اون GPU ی مدل 790GX هم کلا باید Disable بکنیش،بدرد CF و این کارا نمیخوره،چون در مقایسه با کارت شما سرعتی نداره که هیچ ،ممکنه سرعت رو هم کند کنه.

مدل DELUXE هم رو که شناخته شدس،اما امکاناتش ممکنه بکار همه نیاد،امکاناتی مثل اسلاتای بیشتر،فازهای بیشتر و پورتهای بیشتر،اما بنسبت قیمتش فقط بدرد سیستمای خیلی گرونتر میخوره.

حالا به نظرت کدومو بخرم؟

فکر کنم M4A79T Deluxe بهترین انتخاب باشه تو رنج قیمت 210، اینطور نیست؟

من میخوام از سایت خرید کنم، قیمتشو زده 210 تومن، گرون نمیده که ؟

اسمش هم اینطوری نوشته M4A79 Deluxe حرف T رو بعد ار 9 ننوشته، همون مدل هست؟

مدل دیگه ای نیست که؟

اون سایت چند روزه جنسو تحویل میده؟ فکر کنم اینجا همه بدونن کدوم سایتو میگم :cheesygri

حالا به نظرت کدومو بخرم؟

فکر کنم M4A79T Deluxe بهترین انتخاب باشه تو رنج قیمت 210، اینطور نیست؟

من میخوام از سایت خرید کنم، قیمتشو زده 210 تومن، گرون نمیده که ؟

اسمش هم اینطوری نوشته M4A79 Deluxe حرف T رو بعد ار 9 ننوشته، همون مدل هست؟

مدل دیگه ای نیست که؟

اون سایت چند روزه جنسو تحویل میده؟ فکر کنم اینجا همه بدونن کدوم سایتو میگم :cheesygri
شما با مادربرد رنج 110 تومنی شروع کردی،حالا میخوای مادربرد 210 تومنی بگیری،اول تصمیم بگیر میخوای چیکار کنی ،بعد تصمیم بخرید بگیر
برای خرید میتونی از سایتهای معتبر فروش بازدید کنی.

تعمیر یا تغییر سخت افزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام . من تازه عضو این سایت شدم اما جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم . ببخشید اینجا مینویسم چون جدا مشکل دارم .و کمک نیاز دارم . من یک سیستم تری دارم که کارمو راه مینداخته . اخیرا وقتی یک حافظه خارجی حتی سیم ارتباط موبایل به آن وصل میشد خاموش میکرد . گاهی طول میکشید اما به محض شناسایی خاموش میشد . فکر کردم شاید ویروس باشه . چندتا آنتی ویروس نصب کردم و یک سری تورجان و Malvare و غیره پیدا شد . اما اینا رو قبلا هم داشتم و باعث خاموش شدن نمیشد . بعد از مدتی دیگه بدون اتصال به USB هم به محض روشن شدن خاموش میکرد . چندبار که کلید استارتو میزدم بالاخره روشن میموند . فکر کردم پاور مشکل داره اما وقتی در شروع با کلید دل روی تنظیمات بالا میاد خاموش نمیشه . بهم گفتن یا مشکل مادربورد یا پاور. حالا نمیدونم چیکار کنم خصوصا که هاردو بردم به یک سیستم دیگه وصل کنم نمیدونم چرا محل اتصال فیش برق که یک کاتور پلاستیکی داره جرقه زدو حالا موتورش صدای لنگیدن میده و هارد شناسایی نمیشه . با 400-300 میتونم یک سیستم بهتر بگیرم که نخواد اینارو تعمیر کنم؟ مرسی از کمکتون:(

سلام . من تازه عضو این سایت شدم اما جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم . ببخشید اینجا مینویسم چون جدا مشکل دارم .و کمک نیاز دارم . من یک سیستم تری دارم که کارمو راه مینداخته . اخیرا وقتی یک حافظه خارجی حتی سیم ارتباط موبایل به آن وصل میشد خاموش میکرد . گاهی طول میکشید اما به محض شناسایی خاموش میشد . فکر کردم شاید ویروس باشه . چندتا آنتی ویروس نصب کردم و یک سری تورجان و Malvare و غیره پیدا شد . اما اینا رو قبلا هم داشتم و باعث خاموش شدن نمیشد . بعد از مدتی دیگه بدون اتصال به USB هم به محض روشن شدن خاموش میکرد . چندبار که کلید استارتو میزدم بالاخره روشن میموند . فکر کردم پاور مشکل داره اما وقتی در شروع با کلید دل روی تنظیمات بالا میاد خاموش نمیشه . بهم گفتن یا مشکل مادربورد یا پاور. حالا نمیدونم چیکار کنم خصوصا که هاردو بردم به یک سیستم دیگه وصل کنم نمیدونم چرا محل اتصال فیش برق که یک کاتور پلاستیکی داره جرقه زدو حالا موتورش صدای لنگیدن میده و هارد شناسایی نمیشه . با 400-300 میتونم یک سیستم بهتر بگیرم که نخواد اینارو تعمیر کنم؟ مرسی از کمکتون:(
خب صدای لنگیدن برای اینه که هاردت مرخص شده!!

اون سیستم هم فک کنم بیشتر از اونی که براش طراحی شده بود کار شما رو راه انداخت
با 400 تومن هم یه سیستم معمولی میشه جمع کرد که از اونی داشتی خیلی خیلی بهتره حداقل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or