مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این سیستمی که گفتم چه جوری به در نمیخوره آخه تو سایت خود مادربرد نوشته ساپورت میکنه
اینcpu رو من رو سیستم خودم با mb=p5kpl یه cpu=core 2 quad , vga=5850 انداختام یعنی mb=ma770t-u3p نمیتونهcpu -PIIرو ساپورت کنهCPU:AMD Phenom II X4 945
M.B:Gigabyte MA770T-UD3P
RAM:Elixir 4Gb 1333 (2x2Gb)
VGA:XFX 5850 1Gb
HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb
DVD RW:Liteon 24X
Power:Green GP 535A
Case:Green Domestic

عزیزم من که نگفتم ساپورت نداره،اتفاقا بیشتر فروشنده ها برای کم شدن جمع قیمتها همین مادربرد رو با Phenom II میفروشن،منظورم اینه که راندمانش خیلی جالب نیست،چیپ ست 790 بهترین گزینست.
سلام

به نظرتون کدوم یک از مادر بردهای زیر برای بازی کردن و اور کردن کارت گرافیک 5850 مناسب تره؟

(فقط اور کارت گرافیک مد نظرم هست)

MSI 770-C45

ASROCK M3A790GXH

Gigabyte MA770T-UD3P

اور کردن کارت گرافیک که ربطی به مادربرد نداره دوست عزیز،اگر اور کردن CPU منظورت هست که خب MSI 790GX-G65 گزینه ی بهتریه،مدل 770 گیگا رو هم من پیشنهاد نمیدم،هم بایوسش خیلی بدرد اورکلاک نمیخوره و هم از لحاظ سخت افزاری قدرتش رو نداره.

اور کردن کارت گرافیک که ربطی به مادربرد نداره دوست عزیز،اگر اور کردن CPU منظورت هست که خب MSI 790GX-G65 گزینه ی بهتریه،مدل 770 گیگا رو هم من پیشنهاد نمیدم،هم بایوسش خیلی بدرد اورکلاک نمیخوره و هم از لحاظ سخت افزاری قدرتش رو نداره.
سلام فرشید جان
ولی فکر می کنم کمی بد قضاوت می کنید. چون این مین بورد Gigabyte MA770T-UD3P خوراک اورکلاکه! از طرفی هم قطعات مورد استفاده در این مین بورد خیلی مرغوبتره و از طرفی هم مین بورد MSI 770-C45 توی اورکلاک کم میاره و اصولا به نسبت سایر مادربوردها داغتر هست.

سلام فرشید جان
ولی فکر می کنم کمی بد قضاوت می کنید. چون این مین بورد Gigabyte MA770T-UD3P خوراک اورکلاکه! از طرفی هم قطعات مورد استفاده در این مین بورد خیلی مرغوبتره و از طرفی هم مین بورد MSI 770-C45 توی اورکلاک کم میاره و اصولا به نسبت سایر مادربوردها داغتر هست.
این رو میدونم که این مادربرد نسبت به همرده های خودش نتایج خیلی بهتری در اورکلاک نشون داده و راندمانش هم خیلی با مادربردهای 790GX/FX تفاوتی نداره ،اما چیزی که در آزمایشات ابتدایی مشخص نشده مشکلات تصادفی و غیر مترقبه ای هست که خریدارای متعددی هنگام استفاده از اون بهش برخورد کردن،من هم دارم بازخورد استفاده ی چند ماهه ی اونا از این مادربرد رو منتقل می کنم،از کار نکردن و قطع شدن پورتای USB گرفته تا بوت نشدنهای تصادفی در FSB های بالاتر از 260 مگاهرتز
من هنوز هم بایوسهای جدید رو به خریدارا توصیه می کنم و پیگیری می کنم که ببینم مشکلشون حل میشه یا نه،اما متاسفانه تا بحال تمام مشکلات رفع نشده

در مورد مادربردهای 790 گیگا و ASUS,MSI هم تا بحال مشکلی گزارش نشده که من قاعدتا اون مدلها رو پیشنهاد میدم،چون از پایه و با در نظر گرفتن پردازنده های جدیدتر طراحی سخت افزاری و امکانات بایوس بهتری دارن

حالا اونایی که مشکلاتی رو که به من گزارش شده قبول ندارن بازم میتونن از اون مدل گیگا استفاده بکنن.
در ضمن من مدل MSI 790GX-G65 رو پیشنهاد دادم و نه MSI 770-C45 .

ممنون بابت راهنمایی
من 500 با مانیتور و کیس و .... منظورمه
یه سیستم پایین تر هم معرفی کنید
نظرتون در مورد cpu amd چیه؟ممنون
خواهش
خوب اینجوری خیلی سخت شد.
در کل میشه این :

CPU : intel e5300 or e5200
RAM : kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-se or p5kpl-am
VGA : sapphire hd4670 512mb
HDD : seagate 250gb 8mb
ODD : samusng 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green md-121
MONITOR : samsung 1633sn

حدودا 540 545 تومن در میاد میتونی odd رو از سیستما حذف کنی و فقط یدونه واسه سرور در نظر بگیری ، یه 26 27 تومنی حدودا کم میشه ، دیگه کمتر از این بخوای در نظر بگیری گیم نت نمیشه میشه کافی نت.;)
نظرتون راجع به اینا چیه ؟
LG - 21.5" - W2261VP

CREATIVE - SBS A500
در چه موردی کیفیت یا قیمت ؟!
در کل تا 250 شما بهتر از اون مانیتور نمیتونی در نظر بگیری.;)

آخرین ویرایش:
خواهش
خوب اینجوری خیلی سخت شد.
در کل میشه این :

CPU : intel e5300 or e5200
RAM : kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-se or p5kpl-am
VGA : sapphire hd4670 512mb
HDD : seagate 250gb 8mb
ODD : samusng 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green md-121
MONITOR : samsung 1633sn

حدودا 540 545 تومن در میاد میتونی odd رو از سیستما حذف کنی و فقط یدونه واسه سرور در نظر بگیری ، یه 26 27 تومنی حدودا کم میشه ، دیگه کمتر از این بخوای در نظر بگیری گیم نت نمیشه میشه کافی نت.;)
در چه موردی کیفیت یا قیمت ؟!
در کل تا 250 شما بهتر از اون مانیتور نمیتونی در نظر بگیری.;)
رامین جان صرفه نظر از HDMI ، به نظرم از سری P2XX00 سامسونگ سر نیست .

ممنون از راهنماییت

ولی در محدوده ی قیمت 110 تومن میخوام مادربردو، و از اون 3 مدلی که گفتم

یا اگه مدل بهتری شما سراغ دارین تو این رنج قیمت بگین که ddr 3 ساپورت کنه و برای 5850

مناسب باشه و برا ارتقا در آینده هم مناسب باشه لحاظ cpu و کارت گرافیک

دقت کن گفتم تا 250 ، از اون سری تا 250 مدل خاصی که بشه با 2261vp مقایسه کرد نداریم.;)
شرمنده رامین جان . چشم ما کور شده دیگه . ما باید بریم خونه سالمندان . :cool::biggrin1:.
من قیمتی رو که نوشتی رو ندیدم اما P23500 حدود 260تومنه و مورد خوبیه . البته سامسونگ اگه یه HDMI هم قرار می داد جونش در نمیومد :biggrin1: . مانیتور فول اچ دی بدون HDMI آخه یعنی چی . کابل اچ دی ام آی رو که وصل می کنی تازه می فهمی تصویر یعنی چی . یه کابل دادم رفیقم برده خونه تست کنه تا ببینه اگه در خروجی تغییر پیدا می شه بره یه دونه بخره(اخه حدود 20تومنی قیمت داره دیگه) . برده هنوز پس نیاورده . می گه عجب چیزیه:biggrin1:.labtop رو وصل کرده به TV و داره PES 2010بازی می کنه.

ممنون از راهنماییت

ولی در محدوده ی قیمت 110 تومن میخوام مادربردو، و از اون 3 مدلی که گفتم

یا اگه مدل بهتری شما سراغ دارین تو این رنج قیمت بگین که ddr 3 ساپورت کنه و برای 5850

مناسب باشه و برا ارتقا در آینده هم مناسب باشه لحاظ cpu و کارت گرافیک

شما که قیمتش رو فقط Fix کردی روی 110 تومن ،خب چجوری باید یه مدل دیگه رو پیشنهاد داد،مشکل پردازنده های AMD یکی همین انتخاب مادربرد خوب هست که مثل مادربردای اینتل قوی،همرده و قابل اطمینان 100 درصد نیستن.

من مدل دیگه ای با این قیمت بنظرم نمیاد پیشنهاد بدم،یه سری مدلای ASUS هم خوب بود که الان موجود نیست توی بازار.

یه پرینتر می خواستم تا 300 تومن که 4 کاره باشه :
پرینتر + اسکنر + کپی + فکس
ممنون می شم بهترین مدل رو تا این قیمت معرفی کنید
میتونی مدل HP Laserjet m1522n رو با حدود 310 تومن بخری

شما که قیمتش رو فقط Fix کردی روی 110 تومن ،خب چجوری باید یه مدل دیگه رو پیشنهاد داد،مشکل پردازنده های AMD یکی همین انتخاب مادربرد خوب هست که مثل مادربردای اینتل قوی،همرده و قابل اطمینان 100 درصد نیستن.

من مدل دیگه ای با این قیمت بنظرم نمیاد پیشنهاد بدم،یه سری مدلای ASUS هم خوب بود که الان موجود نیست توی بازار.

تا 150 هم میتونم هزینه کنم براش،

حالا طبق اون مشخصاتی که گفتم مادر برد معرفی کنید.

چون میخوام پولمو برا بقیه قطعات سیو کنم به خاطر همین میخوام برا مادربرر کم هزینه

کنم

سلام
میخواستم بدونم به سایت گیگابایت چقدر میشه اعتماد کرد مادربرد من Main Giga 945PL~S3 ورژن 2 هستش داخل سایت نوشته که سری Core™ 2 Quad را ساپورت میکنه میخوام سی پی یو را عوض کنم نمی دونم آیا واقعا بدون هیچ مشکلی این مدل Cpu را ساپورت میکنه یا نه
اینم لینکش
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2431

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or