مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان یه مطلبی رو به اطلاعتون میرسونم که شاید چندان مرتبط نباشه ولی مهمه که بدونین:
فروشگاه اینترنتی تکین ( منظور لوح نقره ای تکین نیست ها ) به آدرس سایت sitebazi.com که در حال حاضر تغییر شکل پیدا کرده،تقریبا از مهر ماه 88 تا الان کلاه بسیاری رو در کل ایران برداشته، مشتریها به شماره حساب سایت پول حواله کردن ولی چیزی براشون ارسال نشده، شماره تماسی هم در سایت موجود نبوده. آی دی های یاهو که در سایت به عنوان پشتیبانی معرفی شدن همچنان فعال هستن! و افراد معترض رو سر می دوونن و مطرح میکنن که مشکل از اداره پست هست ، یا اینکه مدتیه با وزارت ارشاد مشکل دارن و ... خلاصه خوب سرکار میگذارن . البته قبلا این فروشگاه مجازی مدتها درست کار میکرد! زمانیکه اسم سایتشون takincdcovers.com و hitakin.com بود. تنها اسمی که ازین سایت شیاد به دست اومده " هومن فکری " هستش و بعضی دیگر هم " ناهید نصرتی " رو بعنوان صاحب حسابی که پول به اون واریز کردن گزارش نموده اند. به هر حال اینجور کلاهبرداریها خیلی رایج شده. بهتره از سایت هایی خرید کنین که عضو ایران مارکت سنتر هستن و پول جنس و کالاشون رو موقع تحویل مامور پست دریافت میکنه. اینجوری حداقل یه چیزی به دستتون می رسه!
جاش اینجا نیست رفیق اما ممنون بابت خبرت . کلا در کشور ما فعلا بهترین روش همون پرداخت زمان تحویله .
بچه ها میخوام یه کیس دیگه بخرم تا 300 تومن هم بیشتر نمیتونم بدم ، یکی یه سیستم خوب بهم پیشنهاد میده؟؟؟؟؟
بعد سی پی یو amd بهتره یا intel ؟
300برای کل کیس؟ کمه
cpu:e5300
ram:2*1gb/800
mb: p5kpl-1600
vga:9600gt
hdd:500gb/7200rpm/32mb
odd:samsung 22x(dvd-rw)
psu:green 430A

350تومنی می شه .دیگه این کفشه . خداوکیلی نوشتن این سیستم ها سختیش بیشتره از سیستم های High end . مادربرد ارزونتر هم پیدا می کنی . اما اگه می خوای سیستمی داشته باشی که به کارت بیاد تا یه حدی ، بعید می دونم بتونی زیر 340تومن خرج کنی . مگر اینکه هارد یا رایتر رو دشته باشی .

مرسی ، حالا یه کارش میکنم :biggrin1:
برند رم چی و چه مدلی باشه بهتره به نظرت ؟؟؟؟
راستی نگفتی سی پی یو ایتل بهتره ببندم یا amd ؟؟؟؟
سیستمو واسه بازی میخوام ، ولی بیشتر از 300 - 350 نمیتونم پول بدم...........

سیلیکون مرغوب به نظرم فقط Zerotherm Zt-100 که اگه تو بازار گیرت بیاد یکی از بهترین هاست . قیمتش هم حدود 10 تومنه . یکمی باید وقت بذاری تا پیداش کنی . چون جدیدآ که رفتم کمیاب شده بود

اگه مارک بهتر هست لطفا بگین، واسه PS3 میخوام.

مرسی ، حالا یه کارش میکنم :biggrin1:
برند رم چی و چه مدلی باشه بهتره به نظرت ؟؟؟؟
راستی نگفتی سی پی یو ایتل بهتره ببندم یا amd ؟؟؟؟
سیستمو واسه بازی میخوام ، ولی بیشتر از 300 - 350 نمیتونم پول بدم...........
اینی که گفتم در حد بودجه شما خوبه . شما باید اندازه قیمتش ازش توقع داشته باشی دیگه . این سیستم کلش شده 350تومن یه سیستم هست که کارت گرافیکش به تنهایی 500تومنه . خوب معلومه که خیلی فرق دارند . اما در حد خودش خوبه . رم رو هم شما ببین برند ارزون چی گیرت میاد:
patriot-kingmax-g.skill اینها خوبند . یکی دو صفحه عقب تر رو بخونی دوستان لطف کردن و برند های خیلی خوب رو نام بردند .

اون عزیزی که خمیر سیلیکون خواسته بود هم باید بگم خمیری که به شما معرفی شده خمیر خوبیه .

اگه مارک بهتر هست لطفا بگین، واسه PS3 میخوام.
سلام دوستان این سیستم رو بخوام باید چقدر خرج کنم؟لطفا هم نو و هم دسته دوم رو بگید.....

cpu intel corei7ومادربرد.
گرافیک nvidia9800gtیا512یا1gigیا بالا تر!!!
رم 4gigیا8gig

این سیلیکون دیگه چیه؟

اینی که گفتم در حد بودجه شما خوبه . شما باید اندازه قیمتش ازش توقع داشته باشی دیگه . این سیستم کلش شده 350تومن یه سیستم هست که کارت گرافیکش به تنهایی 500تومنه . خوب معلومه که خیلی فرق دارند . اما در حد خودش خوبه . رم رو هم شما ببین برند ارزون چی گیرت میاد:
patriot-kingmax-g.skill اینها خوبند . یکی دو صفحه عقب تر رو بخونی دوستان لطف کردن و برند های خیلی خوب رو نام بردند .

اون عزیزی که خمیر سیلیکون خواسته بود هم باید بگم خمیری که به شما معرفی شده خمیر خوبیه .
خیلی حال دادی ، به عنوان آخرین خواهش یه cpu amd هم رده اینی که گفتی هم معرفی کن ، چون فک کنم amd ببندم بهتر باشه :confused:

دوستان INTEL CORE I5 750 بهتره یا سری QUAD؟؟
قیمت این بالایی چنده؟
ممنون.
core i5 بهتر عمل می کنه . این مدلش هم حدود 230تومنه و باید مادربردت با سوکت این سازگار باشه و نوع حافظه ات هم DDR3باشه .
خیلی حال دادی ، به عنوان آخرین خواهش یه cpu amd هم رده اینی که گفتی هم معرفی کن ، چون فک کنم amd ببندم بهتر باشه :confused:
والا Amd رو زیاد وارد نیستم به مادربردهاش . اگر Amd می خوای صبر کن تا بچه های دیگه نظر بدن .
لطفا جواب بدین.
رفیق اینی که گفتی یعنی چی؟
کدوم I7؟ بعدش I7 از رم DDr3 به صورت سه کاناله خوب پشتیبانی می کنه نه دو کاناله . گرافیکی هم که نوشتی به لعنت خدا نمی ارزه .
شما بودجه بگو تا ما برات بنویسیم سیستم رو . مشخص کن که با چه بودجه ای چه قطعاتی رو می خوای بخری .
سیسلکون یعنی چی ؟ یعنی چی؟ من منظورت رو شاید بد فهمیدیم . اما اگه خمیر سیلیکون می خوای همونی که دوستمون بهت معرفی کرد خوبه .

سلام دوستان این سیستم رو بخوام باید چقدر خرج کنم؟لطفا هم نو و هم دسته دوم رو بگید.....

cpu intel corei7ومادربرد.
گرافیک nvidia9800gtیا512یا1gigیا بالا تر!!!
رم 4gigیا8gig

این سیلیکون دیگه چیه؟
لطفا جواب بدین.

اگر میخوای سیستمی بخری که این قطعات اصلیش باشه،باید حدود یک میلیون هزینه کنی،شما بهتره بگی چقد میخوای خرج کنی تا ما بگیم گه میتونی اون سیستم رو برداری یا نه!

دوستان INTEL CORE I5 750 بهتره یا سری QUAD؟؟
قیمت این بالایی چنده؟
ممنون.
خب Core i7 750 بهتره،ولی مادربرد و رم جداگانه میخواد
CPU:CORE i7 750 230T
RAM:G.SKILL DDR3 4GB 1333 120T
M/B:ASUS P7P55D 210T

یعنی این گرافیکی که گفتم به اون cpuنمیخوره؟
دوستان این سیستمی که تو امضام هست هارد مخصوصم میخواد؟؟هارد من 160gigهست.(ولی خودم حساب میکنم تو درایورام میشه 140gig!!!)

Last edited by a moderator:

دوستان این سیستمی که تو امضام هست هارد مخصوصم میخواد؟؟هارد من 160gigهست.(ولی خودم حساب میکنم تو درایورام میشه 140gig!!!)

اون گرافیکی که گفتی به این سیستم میخوره،اما از بقیه ی قطعات خیلی ضعیفتره

برای چندمین بار از شما میخوایم که فقط هزینت رو بگی و انتخاب قطعات رو به ما بسپاری

هارد مخصوص هم نمیخواد،اما هاردای جدیدتر با ظرفیت بالاتر ،سرعت بیشتری هم نسبت به اون قدیمیا دارن و بنابراین توی سرعت کلی سیستم هم تاثیر میزاره،

لیست پیشنهادی رو هم اون ور بهت pm دادم! که سیستم خودت رو هم گفته بودی میخوای بدی بره.

من گفتم نمی خوره؟ می خوره اما مثله این میمونه که بری هاوارد ببندی به پیکان 48 .:biggrin1:. به نظرت جور می شه؟ سی پی یو هیولا بعد گرافیکش این؟هارد رو هم ساتا 2 مطرح می کنیم برات .
شما لطف کن بودجه بگو . بگو می خوای مبلغ .... برای قطعات .... و .... و .... خرج کنی .به صورت جاخالی مطرح کردم که دقیق بگیری مطلب رو:biggrin1:

بچه هابه نظرتون این سیستم چه طوره چقدمیتونه درمقابل بازی ها مقاومت کنه وکل سیستم چنددرمیاد
Cpu:phenom 2ll x4 945
M/b:Dfi 790x
Ram:CSX ddr2 1066 4gig
VGA:XFX hd 4870
HDD:western digital 500gig
اگه نظری هم دارین بگین

بچه هابه نظرتون این سیستم چه طوره چقدمیتونه درمقابل بازی ها مقاومت کنه وکل سیستم چنددرمیاد
Cpu:phenom 2ll x4 945
M/b:Dfi 790x
Ram:CSX ddr2 1066 4gig
VGA:XFX hd 4870
HDD:western digital 500gig
اگه نظری هم دارین بگین
سیستم خوبیه،اما گرافیکش به نسبت ضعیفه.
برای کارت گرافیک دست کم 4890 یا 5850 رو بردار که سرعت بهتری دارن.

قیمت کلی سیستم هم اگر فقط همین قطعاتی رو که گفتی در نظر بگیریم،حدود 740 تومن درمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or