مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

هاردای اکسترنال خیلی تنوع مدل ندارن و از 2 3 تا برند معتبر بیشتر نیستن

برای ظرفیت 500 گیگ و یک ترابایت مدلای Seagate Free Agentکه پورت USB دارن مدلای خوبی برای انتخاب هستن.
قیمتشون هم از 85 تا 115 تومن هست.
ممنون از راهنمایی شما
در مورد هارد های اکسترنالی که فایل ها رو رمز گذاری می کنند که قابل دسترسی نباشه یا اینکه انوها رو فشرده می کنند ... جایی خونده بودم .. مدل خاص اون چیه ؟
هارد اکسترنال مدل PASPORT چه مزیتی نسبت به مدل های دیگه داره ؟

سلام هارد اینترنال 1 ترابایت قیمتش چنده و اینکه 1 ترابایت حجم نهایی هاردهای اینترنال هست یا بیشتر هم داره

و اینکه امنیت اطلاعات در اینگونه هاردها چقدره ؟

آخرین ویرایش:
پس من این CPU رو زیادی بالا نوشتم. خواستم بدونم CPU هم رده E7500 از AMD چی هست و قیمتش چه طوریه.؟

این رم ها نمیخواد ارزون بشه.؟
همردش از AMD میتونی X3 720 رو انتخاب کنی که حدود 125 تومن هست

رم های G.Skill رو از کجا میشه خرید؟
از نمایندگی وارد کنندش،برای اطلاعات بیشتر PM بدید.

یکی جواب ما رو درست و حسابی بده جان خودتون
یدونه هارد اینترنال 200 گیگ تا 160 گیگ چه مدلی خوبه؟؟قیمت چنده؟؟
قیمت زیر 50 چی داریم؟؟

هارد اینترنال 160 و 250 گیگ هست،از برندای Seagate وMaxtor یا WD میتونی برداری،فرقی هم با هم ندارن(چون همشون با این ظرفیت کندن)
قیمت 160 گیگ هم حدود 38 تومن هست،کلا خرید هارد دیسک زیر 320 گیگ دیگه منطقی نیست،قیمتش هم حدود 45 تومن هست
ممنون از راهنمایی شما
در مورد هارد های اکسترنالی که فایل ها رو رمز گذاری می کنند که قابل دسترسی نباشه یا اینکه انوها رو فشرده می کنند ... جایی خونده بودم .. مدل خاص اون چیه ؟
هارد اکسترنال مدل PASPORT چه مزیتی نسبت به مدل های دیگه داره ؟
بله،این مدل از هاردهای اکسترنال هم موجوده
اما توی بازار خودمون فقط سری Portable از برند WD رو دیدم که نرم افزار رمزگذاری اطلاعات و پشتیبان گیری رو همراه خودش داره،البته این نرم افزارها رو جدا هم میشه تهیه کرد
سری Passport هم فقط از رده ی 2.5 اینچی ها هست که کوچکترن و کابل برق جدا ندارن.

همردش از AMD میتونی X3 720 رو انتخاب کنی که حدود 125 تومن هست

از نمایندگی وارد کنندش،برای اطلاعات بیشتر PM بدید.

هارد اینترنال 160 و 250 گیگ هست،از برندای Seagate وMaxtor یا WD میتونی برداری،فرقی هم با هم ندارن(چون همشون با این ظرفیت کندن)
قیمت 160 گیگ هم حدود 38 تومن هست،کلا خرید هارد دیسک زیر 320 گیگ دیگه منطقی نیست،قیمتش هم حدود 45 تومن هست

بله،این مدل از هاردهای اکسترنال هم موجوده
اما توی بازار خودمون فقط سری Portable از برند WD رو دیدم که نرم افزار رمزگذاری اطلاعات و پشتیبان گیری رو همراه خودش داره،البته این نرم افزارها رو جدا هم میشه تهیه کرد
سری Passport هم فقط از رده ی 2.5 اینچی ها هست که کوچکترن و کابل برق جدا ندارن.
شرمنده یه بار دیگه سوال میکنم ... اگه درست متوجه شده باشم سری pasport برق جداگانه نمی خواد و با همون کابل یو اس بی کار میکنه و بقیه هارد های اکسترنال به غیر از کابل یو اس بی نیاز به برق داره ؟

یکی جواب ما رو درست و حسابی بده جان خودتون
یدونه هارد اینترنال 200 گیگ تا 160 گیگ چه مدلی خوبه؟؟قیمت چنده؟؟
قیمت زیر 50 چی داریم؟؟
شما اصلا به حرفایی که رد و بدل میشه دقت میکنی ؟! :confused:
اینجا میگی :
اقایون یه هارد 200 تا 100 مدل خوب چنده؟؟چیه؟؟
بعد من گفتم :
خوب هارد رو اینجوری در نظر نمیگیرن ، شما internal میخوای یا external ؟!
بعد دوباره یه جواب عجیب میدی :
یدونه هارد اینترنال میخوام که بندازم بغل این یکی
200 گیگ هم باشه
در ضمن این اکسترنال ها به ایکس باکس وصل میشن؟؟
این دقیقا چه معنی میده ؟! :-"
اگه قصد خرید hdd داری بودجه رو بگو تا بشه نظر داد ، اینجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسی.;)

جناب سوپرا
من یدونه هارد اینترنال 200 گیگ میخوام که بندازم بغل این یکی هاردم الان درست شد؟؟
بعدش هارد که مثل رم نیست که باساشون باید یکی باشه؟؟
قیمت هم هر چی کمتر بهتر

آخرین ویرایش:
الان بهتر شد ، هر چند میشد 2 روز پیش درست شه.:-"
اینترنال 200 نداریم ، الان 160 , 250 , 320 , 500 , 750 , 1tb موجوده (بطور انبوه) ، اختلاف قیمت بین 250 با 500 هم نهایت 10 11 تومنه دیگه بستگی به خودت داره که 10 تومن برات مهم باشه یا نباشه.;)
نه ربطی نداره ، نه حجمش مهمه نه نوع رابطش.;)

سلام کسی میدونه این تکنولوژی چی هست و چه میکنه؟
خب این تکنیک مختص MSI نیست،فقط اسم جدیدی هست که برای (ACC (Advanced Clock Calibration
در نظر گرفته

کار ACC اینه که از طریق گزینه ای در بایوس میشه هسته یا هسته های ی غیر فعال شده ی پردازنده ی دو و سه هسته ای AMD رو فعال کرد،مثلا Phenom X2/X3 بخرید و اون رو بعنوان X4 استفاده کنید!

البته کارکرد درست هسته های غیر فعال شده که اینطوری باز میشن بستگی به شانس خریدار داره،اما بیشتر اوقات جوابگو هست
خیلی از مادربردای AMD این قابلیت رو دارن.

آخرین ویرایش:
دوستان دی وی دی رایتر چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟؟ Sony - Samsung- Liteon - Asus- Pioneer ؟؟؟
(( الان خودم یه 18X سونی دارم و خیلی راضیم ولی میخوام 20X یا بالاتر بگیرم ))

سلام دوستان
یه کیس معرفی کنین با 400-500 ت
برا بازی استفاده نمیشه
برا autocad و کارای عادی
بسیار ممنون
cpu:Q8200
mb p5kpl-1600
ram:2*1gb/800
vga:9600Gt
psu:green 535b
odd:dvd-rw samsung 22x
hdd:500gb/7200rpm/32mb
ورژن های جدید اتوکد خیلی هم عادی نیستن .اینها 490تومنی در میاد . سیستم خوبی هم هست در رنج قیمت خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or