دوست من سلام.سلام دوستان
اگه میشه یه کیس معرفی کنین که فقط واسه بازی CoD4 که باهاش Modern Warfare 2 هم بشه به خوبی بازی کرد. البته سیستم مورد نیاز MW2 هنوز اعلام نشده ولی خوب قابل حدس هستش. اگه میشه قیمت قطعات رو به تفکیک هم ذکر کنین. پولی که میخوام بدم حدودا 300 تومن هستش, باز اگه شما صلاح میدونین که فلان قطعه رو مثلا 30 تومن گرون تر بخرم و فرق میرزه, باز بگین.
چون اول دی ماه میرم سربازی و 2 ماه نیستم و بعدش هم هیچی معلوم نیست, بیشتر هدفم خرید قطعاتیه که بعدا upgradable باشن یعنی مثلا اگه شده 2گیگ رم بخرم بجای 4 گیگ ولی DDR III باشه که بعدا بتونم به سیستم رم اضافه کنم یا مثلا اسلاتی که برای کارت گرافیک داره طوری باشه که با کارت های جدید همخون باشه و بعدا بتونم یکی دو قطعه رو عوض کنم, نه کل سیستم رو. به بیان دیگه, مثلا مادربردی میخوام که از همه نوع CPU های Core 2 Due یا Quad ساپورت کنه (اگه اینتل پیشنهاد میدین).
ترجیح میدم CPU رو Intel و مادربرد رو Gigabyte یا ASUS و کارت گرافیک رو nVidia بگیرم, ولی نظر دیگه ای داشته باشین رو هم مشتاقانه گوش میدم. ضمنا اصلا اهله Overclocking نیستم.
اگه لینک benchmarkای چیزی هم خواستین بدین که سیستم پیشنهادیتون رو بیشتر توضیح بده, حتما لینک بدین چون متون انگلیسی رو میتونم مطالعه کنم.
مونیتورم هم داغونه, 775FT, اگه مونیتور خوب که مثلا تا 1440x900 ساپورت هم بگین ممنون میشم, هرچی غیر از LG و ترجیحا سامسونگ.
سیستم قبلیم هم داغونه, اگه کسی میخواد بگه یا جایی رو میشناسه که خوب میخره, میفروشم, AMD 1333 Thunderbirdه.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
نظر به اینکه شما قصد ارتقاع سیستم رو در آینده دارید باید عرض کنم که با این بودجه نمی شه سیستم قابل ارتقاع به شما پیشنهاد داد . کمااینکه سیستم عادی هم قابل پیشنهاد نیست .
برای مثال مادربردی که DDR3ساپورت کنه بیشتر از 200تومن پولشه و برای خانواده CI7ها هست که اون هم در پایینترین سطح 300تومن پوله سی پی یو می شه .
نسل بعد از CI7هم CI5هست که اون هم سوکتش فرق می کنه اما ارزون تر از I7هست (در حد همین چهار هسته ای های رایج).
در نتیجه پیشنهاد بنده:
طبق گفته آقا فرشید CI5تا یک ماه دیگه در بازار ما موجود هستند . لذا پیشنهاد می کنم شما یک ماه صبر کنید تا هم بودجه افزایش پیدا کنه و هم به امید خدا سی پی یو و سیستم ارزونتری با کارایی مناسب تر از سوکت LGA775خریداری کنید که نیاز به UPGRADEکردن به این زودی ها هم نداشته باشه /
با این بودجه شما هیچ چیزی رو نمی تونید بخرید .به واقع از بین رفتنه پول . سعی کنید در این یک ماه بودجه رو هم افزایش بدید .