مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

قیمتاش
main:190
cpu:190
ram:104

اگه قصد خرید AMD دارید:

قیمت مین خوبه.رم هم زیاد گرون نیست(البته بستگی داره چه 1333 ای باشه)ولی CPU رو میشه 160 هم تهیه کرد.

با این حدود هزینه میشه Intel هم برداشت.

ویرایش:البته اگه قصد OC حرفه ای و یا CF ندارید میتونید Biostar 790GX 128M و 4GB DDR2 تهیه کنید که هزینه ها خیلی کمتر میشه.

آخرین ویرایش:
من میخوام ddr3 جمع کنم نه ddr2 به خاطر همین دارم فنوم 2 میگیرم
همونطور که گفتم Phenom II هم با DDR2 و هم با DDR3 کار میکنه ،اما DDR3 هیچ افزایش راندمانی نسبت به DDR2 برای این CPU نداره و خریدش فقط با قیمت برابر با DDR2 توجیه داره.

الان میگی چه مادر بوردی بگیرم؟زیاد گرون نباشه
خب قبلا گفتم مدلهایی مثل M3A32 -MVP Deluxe موجود هست و MSI 790FX-GD70 هم برد پرطرفداری شده و قیمتشون هم در حد 200 تومن هست البته چون High End هستن گرونن و بردای ارزونتر از چیپ ست های پایینتر استفاده می کنن.
یه مشکل برا CPU های Phenom II هم همینه که مادربرد خوب با قیمت مناسب و با جدیدترین تراشه هم واسش براحتی پیدا نمیشه کرد.

M3A32 -MVP Deluxe این رو تو تمام بازار رضا گشتم نبود.اکثر بردهایی که گفتی رو ندارن

این برد ASUS دیگه ارزش نداره(برای بار صدم).مدل MSI هم عالیه.قیمت خوبی هم داره.ولی اگه نمیخواید زیاد هزینه کنید Biostar 790GX 128M با قیمت 105 تومن هم بد نیست.

سلام
اکه ممکنه منو راهنمای کنید من میخوام pc بگیرم اگه ممکنه به من بگید کدوم cpu رو بگیرم
q6600 یا q8200
vga = ati hd 4890
main =asus p5q
Q6600 بهتره.
پردازنده XEON 3220 هم كه آقا كيوان گفتن پردازنده ي خيلي مناسبيه .

با سلام
من می خواهم یک سیستم با مشخصات زیر جمع کنم

باور کنید دیگه گیج و خسته شده ام از بس تو اینترنت دنبال مقاله و اطلاعات راجع به جمع اوری سیستم گشته ام اخرشم تونسم اینها را جمع بکنم.
از بین مادر برد و کارت گرافیکی کدام را شما بهتر میدانید من هم گیم بازی کنم هم کانالهای انتنی( اچ دی و غیره با کیفیت بالا) را توی کامپیوتر ببینم کاری هم به تلوزیون و دیگر چیزها ندارم لطفا نظرتون را بگید

CPU
Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz

MAINBOARD
ABIT IX48 GT3
ABIT IP35 PROXE

VGA
CLUB-ATI RADEON HD 4870 1GB
SAPPHIRE TOXIC HD 4870 512
ASUS -ATI RADEON EAH4870 1GB

رم 4 گیگ را هم باید از نوع DDR3 یا DDR2بسته به نوع مادر برد انتخاب کنم

مونیتور سامسونگ 22 اینچ مدل T220P

با تشکر از راهنمایی شما عزیزان

سلام.میخوام یه CPU E8500وکارت گرافیکATI Radeon4850بگیرم ولی نمی دونم مادربوردچی بخرم!راهنمایی کنین.RAMهمGskill DDr2 pi blackهستش.
قیمتش هم 120تا150 تومن باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or