خب در اینصورت بهترین گزینه ASUS - M3A32-MVP Deluxe هست که بر اساس AMD 790FX/SB 600 کار میکنه.اهان مرسی من 200تومن دارم واسه مادربورد
خب در اینصورت بهترین گزینه ASUS - M3A32-MVP Deluxe هست که بر اساس AMD 790FX/SB 600 کار میکنه.اهان مرسی من 200تومن دارم واسه مادربورد
ما كه گفتيم LG W2261V اگه حدود بيست تومن بذاريد روي بودجه خب اينو مي توانيد تهيه كنيد.از همگی شما بابت راهنمایی ممنونم
با وضع جیب بنده و بستگی به سیستمی که قراره بردارم به نظر خودم بهتره t1900 رو بردارم که هم برام به صرفه تره و هم به صلاحتره چون با توجه به سیستم بنده و قیمت t1900 که فکر کنم در حدود 210-215 تومن باشه بهتره که همینو بردارم...بازم اگه فکر میکنید که بهتره یه چیز دیگه بردارم لطفا دریغ نکنید.
یعنی t1900 حدوده 230تومنه؟ما كه گفتيم LG W2261V اگه حدود بيست تومن بذاريد روي بودجه خب اينو مي توانيد تهيه كنيد.
در هر حال بستگي به خود شما داره و من اگه جاي شما بودم LG W2261V با قيمتي كه من شنيدم بهترين انتخاب و به صرفه ترين گزينه مي باشد و اونو مي گرفتم.
یعنی t1900 حدوده 230تومنه؟
اگه اینطوری باشه LG W2261V میگیرم...فقط قلمان میگفت این LCD دو نوع با کیفیت و بی کیفیت داره...از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟
قطعا Intel E8400 سریعتر هست و انتخاب بهتر برای بازی، CPU های AMD بجز PhenomII اصولا هیچ مزیتی برای خرید ندارن.به نظرتون کدوم از اینا خریدش بهتره؟
intel e8400 ya phenom 9950? برای بازی میخوام دیگه.جوری باشه که فعلا کم نیارم.من خودم 9950 دوس دارم
اهان مرسی من 200تومن دارم واسه مادربورد
اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟
بالاخره مادربرد Intel میخوای یا AMD؟اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟
با قیمت جدید فنوم و مادر بورد های ارزان با ساپورت ddr3 فنوم بسیار انتخاب مناسبی هست