مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

از همگی شما بابت راهنمایی ممنونم:love:
با وضع جیب بنده و بستگی به سیستمی که قراره بردارم به نظر خودم بهتره t1900 رو بردارم که هم برام به صرفه تره و هم به صلاحتره چون با توجه به سیستم بنده و قیمت t1900 که فکر کنم در حدود 210-215 تومن باشه بهتره که همینو بردارم...بازم اگه فکر میکنید که بهتره یه چیز دیگه بردارم لطفا دریغ نکنید.

از همگی شما بابت راهنمایی ممنونم:love:
با وضع جیب بنده و بستگی به سیستمی که قراره بردارم به نظر خودم بهتره t1900 رو بردارم که هم برام به صرفه تره و هم به صلاحتره چون با توجه به سیستم بنده و قیمت t1900 که فکر کنم در حدود 210-215 تومن باشه بهتره که همینو بردارم...بازم اگه فکر میکنید که بهتره یه چیز دیگه بردارم لطفا دریغ نکنید.
ما كه گفتيم LG W2261V اگه حدود بيست تومن بذاريد روي بودجه خب اينو مي توانيد تهيه كنيد.
در هر حال بستگي به خود شما داره و من اگه جاي شما بودم LG W2261V با قيمتي كه من شنيدم بهترين انتخاب و به صرفه ترين گزينه مي باشد و اونو مي گرفتم.

ما كه گفتيم LG W2261V اگه حدود بيست تومن بذاريد روي بودجه خب اينو مي توانيد تهيه كنيد.
در هر حال بستگي به خود شما داره و من اگه جاي شما بودم LG W2261V با قيمتي كه من شنيدم بهترين انتخاب و به صرفه ترين گزينه مي باشد و اونو مي گرفتم.
یعنی t1900 حدوده 230تومنه؟
اگه اینطوری باشه LG W2261V میگیرم...فقط قلمان میگفت این LCD دو نوع با کیفیت و بی کیفیت داره...از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟

اگه اینطوری باشه LG W2261V میگیرم...فقط قلمان میگفت این LCD دو نوع با کیفیت و بی کیفیت داره...از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟
بله حدود 225 تومنه تا 230 تومن هستش.
آره حتماً LG W2261V .
نمي دانم اينو بايد از خودشون بپرسين.

میشه اینجوری گفت تا الان هرکی خریده وتست کرده پنلش AUO بوده که نوع خوبش هست.
توجه:
روش تشخیص نوع پنل یه مانیتور LCD بدون باز کردن پیچهاش!:
1 - مانیتور رو خاموش کنین.
2 - دکمه منو رو فشار بدین و پایین نگه دارین.
3 - در همین حالت مانیتور رو روشن کنین.
4 - دکمه منو رو رها کنین و دوباره فشار بدین.
5 - حالا تو منوی مشاهده شده یه گزینه مخفی فعال شده معمولا به اسم Service Menu
6 - اونجا نوع پنل و اطلاعات دیگه موجوده.
1694177154_04292009_7.jpg

در کل زیاد نگران نباشید همونطور که گفتم احتمالا فقط نوع AUO وارد کشور شده.

به نظرتون کدوم از اینا خریدش بهتره؟
intel e8400 ya phenom 9950? برای بازی میخوام دیگه.جوری باشه که فعلا کم نیارم.من خودم 9950 دوس دارم
قطعا Intel E8400 سریعتر هست و انتخاب بهتر برای بازی، CPU های AMD بجز PhenomII اصولا هیچ مزیتی برای خرید ندارن.
اگر اهل اور کردن هستی میتونی بجای 8400 هم Q6600 رو برداری و راحت از 8400 هم پیشی بگیری.

اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟

تنها چيزي كه مي شه گفت يك انتخاب ايده آل!

MB ASUS P5Q DELUX

قيمت:180

مشخصات:

ASUS True 16-phase Power Design /ASUS EPU-6 Engine /ASUS Express Gate SSD /ASUS Drive Xpert /100% High-quality Japan-made Conductive Polymer Capacitors! (5000hrs VRM, over 5 years operation lifespan)/VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU

اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟
بالاخره مادربرد Intel میخوای یا AMD؟
اگر برای AMD میخوای برد Asus M4A79 Deluxe هم انتخاب خوبیه،بشرط اینکه پیدا بشه.

آخرین ویرایش:
سلام
آقا ما یه q9400 با 4g ram با 4870 میخوایم ببندیم
پاورم silverstone 500w
http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st50ef-plus&area=usa
حقیقتش نمیخوام خرج پاور کنم آیا مشکلی پیش نمیاره؟اور هم نمیکنم
اگه نیاز باشه پاور بخرم یه پاور خوب با قیمت پایین(محاله،هر چی پول بدی همون قدرم آش میخوری)معرفی بفرمایید
بسیار متشکرم

با قیمت جدید فنوم و مادر بورد های ارزان با ساپورت ddr3 فنوم بسیار انتخاب مناسبی هست

خوب این قیمت جدید و مادربردهای ارزان کو؟

ضمنا بعد از 3، 4 روز استفاده از LG W2261V در حد 20 30 ساعت،باید بگم کاملا راضیم فقط مشکل زاویه دید عمودی وجود داره که عملا مشکل همه LCD هاست. تا وقتی پاش نشستی مشکلی نیست؛ مشکل زاویه دید عمودی وقتیه که میخام رو تختم که چند متر اونطرف تر مقابل کامپیوتره دراز بکشم فیلم ببینم. ( کارتون بیشتر اونم ژاپنی مثل Cowboy Bebop یا RahXephon یا Neon Genesis Evangelion یا... هیچ ربطی نداره، هیچی اصلا).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or