Se7en12532
کاربر سایت
اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟
تنها چيزي كه مي شه گفت يك انتخاب ايده آل!
MB ASUS P5Q DELUX
ASUS True 16-phase Power Design /ASUS EPU-6 Engine /ASUS Express Gate SSD /ASUS Drive Xpert /100% High-quality Japan-made Conductive Polymer Capacitors! (5000hrs VRM, over 5 years operation lifespan)/VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU
قيمت:180
مشخصات:
با قیمت جدید فنوم و مادر بورد های ارزان با ساپورت ddr3 فنوم بسیار انتخاب مناسبی هست
كسي نيست جواب من را بدهدبا 430 تومان يك كامپيوتر پيشنهاد بديد همراه با مانيتور
من هم كاملا با حرف دوستمون موافقم چون lcd فقط در رزولوشن استاندارد خودش كيفيت داره كه مونيتور 22 اينچ هم كمتر از 4870و gtx260 رازيش نميكنه:biggrin1:اخطار مهم به تمام دوستانی که قصد دارن از CRT به LCD نقل وضعیت کنن:
اگه اهل بازی هستین با اون رزالوشن های بالای مانیتورهای LCD درمقابل CRT مثلا در مورد همین 2261 که 1920x1080 هست آنچنان زوری به سیستمتون میاد که فریم ریت و سرعت بازی هایی که قبلا راحت تو مانیتور CRT هفده اینچتون بازی میکردین پایین میاد و اساسی ضدحال میخورین! پس به فکر آپگرید حداقل گرافیکتون هم باید باشین که متعاقبا پاور خوب میخواد و متعاقبا برای اینکه سی پی یو تون حالت bottleneck ایجاد نکنه ( سرعت گرافیکتون رو محدود نکنه) باید یه فکری به حال اون بکنین اگرم بخواین CPU فعلیتون رو هم اورکلاک کنین مادربرد رو باید حرفه ایش کنین .... خلاصه خرج پشت خرج
CPU:5200 INTELلطفا كمك كنيد با 530 الي 450 تومان چي جمع كنم
دوست عزيز اگه توجه كنيد اون دوست ما بين دو پردازنده AMD و اينتل دو دل بودند شما AMD پيشنهاد دادين من هم اينتل.آقا یه مقدار دقت کنید ایشون AMD میخواستند نه Intel
CPU:5200 INTEL
RAM:2*1GB PATRIOT
M/B:P5K-LM 1600
VGA:8400GS 256MB
HDD:320 GB MAXTOR
DVD-RW:LITEON 22X SATA
CASE:GREEN BLACK
POWER:430W GREEN
MONITOR:SAMSUNG 1632
اینا حدود 540 تومن میشن.
اگه اشتباه نكنم سوكت LGA775 باشه؟سلام بچه ها ما یک سوال دارم ممنون می شم سریع هم جوابمو بدین من یک مین بورد مدل:
ECS 945PL-A V3.0
دارم میخوام بدونم آخرین مدل CPU که میتونم روش بندازم چنده؟CPU خودم Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz
روی جعبه خودش زده Dual Core Supports ولی یک دو سه جایی رفتم گفتن ساپورت نمیکنه!
اگه ساپورت میکنه چه مدلی و قیمت؟
و این که تو بازار گیر مییاد؟
در ضمن اگه این نشد یک مین و CPU دور ور 180 تومن که با بعقیه قطعاتم سازگار باشه معرفی کنید فوری ممنون.
VGA:9500 GT DDR3
RAM:2 GB DDR2
سلام بچه ها ما یک سوال دارم ممنون می شم سریع هم جوابمو بدین من یک مین بورد مدل:
ECS 945PL-A V3.0
دارم میخوام بدونم آخرین مدل CPU که میتونم روش بندازم چنده؟CPU خودم Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz
روی جعبه خودش زده Dual Core Supports ولی یک دو سه جایی رفتم گفتن ساپورت نمیکنه!
اگه ساپورت میکنه چه مدلی و قیمت؟
و این که تو بازار گیر مییاد؟
در ضمن اگه این نشد یک مین و CPU دور ور 180 تومن که با بعقیه قطعاتم سازگار باشه معرفی کنید فوری ممنون.
VGA:9500 GT DDR3
RAM:2 GB DDR2
دوست عزيز اگه توجه كنيد اون دوست ما بين دو پردازنده AMD و اينتل دو دل بودند شما AMD پيشنهاد دادين من هم اينتل.
به عقب برگردين و به پست اون دوست توجه كنيد.
بعد از همه ي اينها ما با هم ديگه دوستيم و نبايد اين رفتارها انجام بشه و كسي تحقير بشه.
شايد فكر كنيد كه من حق شما يا سايرين را خورده ام ولي دست من نيست من كه با پارتي بازي و موارد ديگه كاربر فعال نشدم من تايپيك زدم و مديران سايت منو كاربر فعال كردن .
پس كمي مراعات كنيد ما به جاي اينكه پشت هم باشيم داريم همديگرو ناراحت مي كني و اشتباهاتي رو كه صورت مي گيره را سريع و بدون در نظر گرفتن چيزي رو مي كنيم.
البته من هم يكبار اين اشتباهو انجام دادم و از اين بابت از همگي معذرت مي خوام و پشيمانم.
در هر حال بهتره كه با هم دوست باشيم و به هم كمك كنيم.