Mohamadcitrix
کاربر سایت
خب قبلا گفتم مدلهایی مثل M3A32 -MVP Deluxe موجود هست و MSI 790FX-GD70 هم برد پرطرفداری شده و قیمتشون هم در حد 200 تومن هست البته چون High End هستن گرونن و بردای ارزونتر از چیپ ست های پایینتر استفاده می کنن.الان میگی چه مادر بوردی بگیرم؟زیاد گرون نباشه
M3A32 -MVP Deluxe این رو تو تمام بازار رضا گشتم نبود.اکثر بردهایی که گفتی رو ندارن
به جای Q6600 در حال حاضر میتونید XEON 3220 تهیه کنید همون قیمت
تازه با کش ECC
شما بیا دقیق بگو چقدر بودجه داری + قطعاتی که میخوای تا بشه نظر داد.با سلام
من می خواهم یک سیستم با مشخصات زیر جمع کنم
باور کنید دیگه گیج و خسته شده ام از بس تو اینترنت دنبال مقاله و اطلاعات راجع به جمع اوری سیستم گشته ام اخرشم تونسم اینها را جمع بکنم.
از بین مادر برد و کارت گرافیکی کدام را شما بهتر میدانید من هم گیم بازی کنم هم کانالهای انتنی( اچ دی و غیره با کیفیت بالا) را توی کامپیوتر ببینم کاری هم به تلوزیون و دیگر چیزها ندارم لطفا نظرتون را بگید
CPU
Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz
MAINBOARD
ABIT IX48 GT3
ABIT IP35 PROXE
VGA
CLUB-ATI RADEON HD 4870 1GB
SAPPHIRE TOXIC HD 4870 512
ASUS -ATI RADEON EAH4870 1GB
رم 4 گیگ را هم باید از نوع DDR3 یا DDR2بسته به نوع مادر برد انتخاب کنم
مونیتور سامسونگ 22 اینچ مدل T220P
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
حالا چرا 8500 ؟ نمیشه q9400 باشه ؟ :cheesygriسلام.میخوام یه CPU E8500وکارت گرافیکATI Radeon4850بگیرم ولی نمی دونم مادربوردچی بخرم!راهنمایی کنین.RAMهمGskill DDr2 pi blackهستش.
قیمتش هم 120تا150 تومن باشه.
با سلام لطفا قیمت پاورها و کیس های iCute اگر موجود هست درج شود. ممنونم.
بله خیلی کیس خوبیه فقط مشکل اینه که تو مشهد گیر نمیاد. بخوام از لیون بخرم با توجه به اینکه از نظر فیزیکی با بقیه قطعات فرق داره خدا میدونه خورد و خاکشیر برسه دستم اونم با کلی هزینه ارسال.به نظر من از بين اينها بدون شك nzxt apollo از همه يه سرو گردن بالاتره:cheesygri