منظورت از دو برابر افزایش چیه؟با سلام.
به نظر شما اگر بخوام سیستم رو دو برابر افزایش بدم چقدر هزینه می بره.درد سرش زیاده یا نه.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.
سیستم :
گرافیک: 256 nvidia geforce fx 5200
ram: 256 memory size: 256 mb
cpu: 2.40 GHz p4
با سلام.
هزینش چندان مهم نیست فقط راهنمایی کنید که چه جوری میشه سیستم رو به روز کرد و یه مبلغ مشخصی رو هم بدین.با تشکر.
با زير سيصدتومن مي شه ولي چندان كارايي بالا نمي ره چون اولاً مين بورد شما اسلات هاي PCIe1.0 داره.با سلام.
مثلا زیر 300 تومن .هر چقدر کمتر بهتر.اصلا میشه این سیتم رو ارتقاء داد یا باید کلا بی خیال شد؟با تشکر.
اگه منظورت از ارتقاء عوض کردن قطعات روی مین هستش که این مین شما (البته نمیدونم مدل مینت چیه) اصلا جای ارتقاء نداره با توجه به قطعاتی که الان روشه ، داشته باشه هم ارزش ارتقاء نداره.با سلام.
مثلا زیر 300 تومن .هر چقدر کمتر بهتر.اصلا میشه این سیتم رو ارتقاء داد یا باید کلا بی خیال شد؟با تشکر.
با زير سيصدتومن مي شه ولي چندان كارايي بالا نمي ره چون اولاً مين بورد شما اسلات هاي PCIe1.0 داره.
بعد از اون پردازنده چندان قوي نيست و سوكت مين بورد هم از پردازنده هاي جديد پشتيباني نمي كنه و در كل بايد كل سيستمو بفروشي و با بودجه اي كه در اختيار داري بياي و بودجتو بگي تا بهترين پيشنهاد به شما بشه.
خب فن بلبرينگي هست از 1500 تا 3 هزار تومن كه صدايي هم ايجاد نمي كنه.سلام دوستان من یه کولینگ واسه کیسم میخوام قیمت مناسب کیفیت خوب کارکردشم خوب باشه خلاصه میدونید چی میخوام بگم لطفا معرفی کنید
زياد نمي خرن فوق فوقش 100 تومن .با سلام.
به نظر شما اگر بخوام کل سیستم رو بفروشم الان چقدری میخرن؟لطفا یه قیمت تقریبی بدین.
با تشکر.
بودجه کلی شما چقدره ؟من میخواستم یه کیس جدید بگیرم. به نظرتون این قطعات خوب هستن و باهم خوب مچ میشن؟؟؟:
سی پی یو : 9950 چهار هسته ای قیمت : 300 تومن
گرافیک: 4870 *2 قیمت : 650 تومن
رم و مادربرد و پاور اگه میشه یه چیز قوی معرفی کنید
بودجه واسه رم و مادربرد و پاور :حداکثر 500 تومن.
و اینکه از کدوم سایت اینترنتی مطمئن میتونم اینا رو تهیه کنم؟!
ممنون.
خوب اینی که میگی خیلی کلی هستش ، بگو واسه کدوم قسمت میخوای چجوری باشه و....سلام دوستان من یه کولینگ واسه کیسم میخوام قیمت مناسب کیفیت خوب کارکردشم خوب باشه خلاصه میدونید چی میخوام بگم لطفا معرفی کنید
قطعات سیستمت چیه دقیق بگو ؟با سلام.
به نظر شما اگر بخوام کل سیستم رو بفروشم الان چقدری میخرن؟لطفا یه قیمت تقریبی بدین.
با تشکر.
شما بودجه ی کلی+قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه نظر داد.من میخواستم یه کیس جدید بگیرم. به نظرتون این قطعات خوب هستن و باهم خوب مچ میشن؟؟؟:
سی پی یو : 9950 چهار هسته ای قیمت : 300 تومن
گرافیک: 4870 *2 قیمت : 650 تومن
رم و مادربرد و پاور اگه میشه یه چیز قوی معرفی کنید
بودجه واسه رم و مادربرد و پاور :حداکثر 500 تومن.
و اینکه از کدوم سایت اینترنتی مطمئن میتونم اینا رو تهیه کنم؟!
ممنون.