مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟
بالاخره مادربرد Intel میخوای یا AMD؟
اگر برای AMD میخوای برد Asus M4A79 Deluxe هم انتخاب خوبیه،بشرط اینکه پیدا بشه.

آخرین ویرایش:
سلام
آقا ما یه q9400 با 4g ram با 4870 میخوایم ببندیم
پاورم silverstone 500w
http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st50ef-plus&area=usa
حقیقتش نمیخوام خرج پاور کنم آیا مشکلی پیش نمیاره؟اور هم نمیکنم
اگه نیاز باشه پاور بخرم یه پاور خوب با قیمت پایین(محاله،هر چی پول بدی همون قدرم آش میخوری)معرفی بفرمایید
بسیار متشکرم

با قیمت جدید فنوم و مادر بورد های ارزان با ساپورت ddr3 فنوم بسیار انتخاب مناسبی هست

خوب این قیمت جدید و مادربردهای ارزان کو؟

ضمنا بعد از 3، 4 روز استفاده از LG W2261V در حد 20 30 ساعت،باید بگم کاملا راضیم فقط مشکل زاویه دید عمودی وجود داره که عملا مشکل همه LCD هاست. تا وقتی پاش نشستی مشکلی نیست؛ مشکل زاویه دید عمودی وقتیه که میخام رو تختم که چند متر اونطرف تر مقابل کامپیوتره دراز بکشم فیلم ببینم. ( کارتون بیشتر اونم ژاپنی مثل Cowboy Bebop یا RahXephon یا Neon Genesis Evangelion یا... هیچ ربطی نداره، هیچی اصلا).

بزارید دقیق بگم پس بهتون.من میخوام یه مادربورد ای ام دی تا 200 تومن معرفی کنید که هم فنوم 1 رو پشتیبانی کنه هم 2.سی پی یوهای فنوم 2 به بازار ایران اومده؟

اهل اور نیستم . مادر بورد هم گیگابایت یا اسوس میخوام نه مارک دیگه. به جز ASUS - M3A32-MVP Deluxe دیگه چی خوبه؟

چه ربطی داره عزیز.مگه DFI فقط برای OC ساخته شده!!!!اصلا چه دلیلی داره ASUS و یا GIGABYTE رو همیشه انتخاب کرد....
در ضمن M3A32-MVP Deluxe دیگه ارزش خرید نداره.

تنها چيزي كه مي شه گفت يك انتخاب ايده آل!

MB ASUS P5Q DELUX

قيمت:180

مشخصات:

ASUS True 16-phase Power Design /ASUS EPU-6 Engine /ASUS Express Gate SSD /ASUS Drive Xpert /100% High-quality Japan-made Conductive Polymer Capacitors! (5000hrs VRM, over 5 years operation lifespan)/VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU

آقا یه مقدار دقت کنید ایشون AMD میخواستند نه Intel

:laughing:

با قیمت جدید فنوم و مادر بورد های ارزان با ساپورت ddr3 فنوم بسیار انتخاب مناسبی هست

به سلام آقا K1 گل.خوبی؟مگه جدیدا AM3 Mobo آوردید؟

اخطار مهم به تمام دوستانی که قصد دارن از CRT به LCD نقل وضعیت کنن:

اگه اهل بازی هستین با اون رزالوشن های بالای مانیتورهای LCD درمقابل CRT مثلا در مورد همین 2261 که 1920x1080 هست آنچنان زوری به سیستمتون میاد که فریم ریت و سرعت بازی هایی که قبلا راحت تو مانیتور CRT هفده اینچتون بازی میکردین پایین میاد و اساسی ضدحال میخورین! پس به فکر آپگرید حداقل گرافیکتون هم باید باشین که متعاقبا پاور خوب میخواد و متعاقبا برای اینکه سی پی یو تون حالت bottleneck ایجاد نکنه ( سرعت گرافیکتون رو محدود نکنه) باید یه فکری به حال اون بکنین اگرم بخواین CPU فعلیتون رو هم اورکلاک کنین مادربرد رو باید حرفه ایش کنین .... خلاصه خرج پشت خرج:((

سلام.
قیمت CORsair Dominator 3*1 1333
بدون در نظر گرفتن OC بین asus p6t deluxe oc palm و giga ex58 extreme کدوم نظر شماست؟
UT X58-T3eH8 DFI
و BIOSTAR TPOWER X58 کیفیتشون در چه حد هست؟
بین COOLER MASTER V8 & COOLIT DOMNIO A.L.C کدوم بهتره؟
برای GTX295 2WAY SLI + CI7 OC پاور 800وات کافیه؟(پیشنهاد شما؟)
GTS 250 2WAY SLI OR GTX280/285 ؟(کدوم بهترند؟)
ممنون

اخطار مهم به تمام دوستانی که قصد دارن از CRT به LCD نقل وضعیت کنن:

اگه اهل بازی هستین با اون رزالوشن های بالای مانیتورهای LCD درمقابل CRT مثلا در مورد همین 2261 که 1920x1080 هست آنچنان زوری به سیستمتون میاد که فریم ریت و سرعت بازی هایی که قبلا راحت تو مانیتور CRT هفده اینچتون بازی میکردین پایین میاد و اساسی ضدحال میخورین! پس به فکر آپگرید حداقل گرافیکتون هم باید باشین که متعاقبا پاور خوب میخواد و متعاقبا برای اینکه سی پی یو تون حالت bottleneck ایجاد نکنه ( سرعت گرافیکتون رو محدود نکنه) باید یه فکری به حال اون بکنین اگرم بخواین CPU فعلیتون رو هم اورکلاک کنین مادربرد رو باید حرفه ایش کنین .... خلاصه خرج پشت خرج:((
من هم كاملا با حرف دوستمون موافقم چون lcd فقط در رزولوشن استاندارد خودش كيفيت داره كه مونيتور 22 اينچ هم كمتر از 4870و gtx260 رازيش نميكنه:biggrin1:

آقا یه مقدار دقت کنید ایشون AMD میخواستند نه Intel
دوست عزيز اگه توجه كنيد اون دوست ما بين دو پردازنده AMD و اينتل دو دل بودند شما AMD پيشنهاد دادين من هم اينتل.
به عقب برگردين و به پست اون دوست توجه كنيد.
بعد از همه ي اينها ما با هم ديگه دوستيم و نبايد اين رفتارها انجام بشه و كسي تحقير بشه.
شايد فكر كنيد كه من حق شما يا سايرين را خورده ام ولي دست من نيست من كه با پارتي بازي و موارد ديگه كاربر فعال نشدم من تايپيك زدم و مديران سايت منو كاربر فعال كردن .
پس كمي مراعات كنيد ما به جاي اينكه پشت هم باشيم داريم همديگرو ناراحت مي كني و اشتباهاتي رو كه صورت مي گيره را سريع و بدون در نظر گرفتن چيزي رو مي كنيم.
البته من هم يكبار اين اشتباهو انجام دادم و از اين بابت از همگي معذرت مي خوام و پشيمانم.
در هر حال بهتره كه با هم دوست باشيم و به هم كمك كنيم.

CPU:5200 INTEL
RAM:2*1GB PATRIOT
M/B:P5K-LM 1600
VGA:8400GS 256MB
HDD:320 GB MAXTOR
DVD-RW:LITEON 22X SATA
CASE:GREEN BLACK
POWER:430W GREEN
MONITOR:SAMSUNG 1632

اینا حدود 540 تومن میشن.

دست درد نكنه فقط اگر من هارد را 160 ور دارم و DVD-RW:LITEON 22X SATA را حذف كنم چون دارم و گرافيك را به 9500 كنم و رم را 1 گيگ قيمت چند مي شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or