مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

يكي از بچه ها كارت گرافيك ميخواد بگيره.

اينا رو ميشه به ترتيب رده بندي كنين؟

ENGTX280 TOP/HTDP/1G
ENGTX260 TOP/HTDI/896M
EAH4870 DK/HTDI/1GD5
EAH4870 DK TOP/HTDI/512MD5
EN9800GTX+ DK TOP/HTDI/512M

حالا DK يا TOP هاش چندان مهم نيست ممكنه اينور اونور بشه چون ممكنه تو اون كشور كه هست پيدا نكنه.

حدوداً توي رنج قيمت همينا (ميدونم بين كمترين بيشترين 150 دلار فرقشه ولي به من گفته 220 تا 350 دلار) چيزي بهتر هست؟ :biggrin1:

تقریبا اره :biggrin1:

بودجه , برای مادربرد نامحدود , همیشه سعس میکنم بهترین برد ممکن رو انتخاب کنم ( فقط Asus )

Review این محصول رو خوندم به نظر میاد چیز جالبی باشه

در مورد کارت گرافیک چطور , این مدل جدید BFG , بعد از خرید برد میخوام برم سراغ کارت گرافیک یه چیز خوف بگیرم :)
نه منظورم فقط مین نبود یه بودجه تعیین کن با قطعاتی که میخوای تا بشه نظر داد.;)
در مورد vga هم bfg به زور برین ، تو اینجا پیدا میشه وگرنه بدجور نایاب هستش.:cheesygri
این مدلش هم که از سریه Water Cooledش هست یعنی عمرا گیر نمیاد مگر اینکه به برین سفارش بدی برات بیارن.:cheesygri
در مورد ترکیب کارت هم بستگی به خودت داره که واسه چه کاری بخوای ، وقتی یدونه 295 براحتی هر بازی رو با تنظیمات و جزئیات بالا (رو هر رزولوشنی) اجرا میکنه دیگه نیازی به sli نیست.(البته به نظر من)
بطور کلی sli تو مانیتورهای اینچ بالا و کلا بزرگتر از 30 جواب میده چون پایینتر از این دیگه شما تفاوت رو متوجه نمیشه.;)
295 چجوریه ؟! :biggrin1:
دوستان من یک سوال داشتم:
به نظر شما بهترین هارد اکسترنال در ایران چه مارکی هست ؟
در ضمن اگر قیمت هر نوع هارد اکسترنال که دارید بگید ممنون میشم!
دیگه معروفاش میشه western , maxtor , seagate شما بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بشه نظر داد.;)
يكي از بچه ها كارت گرافيك ميخواد بگيره.

اينا رو ميشه به ترتيب رده بندي كنين؟
خوب معلومه دیگه 280>4870>260>9800gtx .:cheesygri
به نظر من بگو اینارو ول کنه فقط gtx285.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب معلومه دیگه 280>4870>260>9800gtx .:cheesygri
به نظر من بگو اینارو ول کنه فقط gtx285.:biggrin1:

نقل قول منو كه اشتباه زدي :biggrin1:

280 كه تكليف روشن بود و منظور من بيشتر بين 512 4870 و 260 كه فقط نوشتي 4870 مموريش رو مشخص نكردي :biggrin1:

285 مگه گرون نيست؟؟؟؟؟؟ :biggrin1:

نقل قول منو كه اشتباه زدي :biggrin1:

280 كه تكليف روشن بود و منظور من بيشتر بين 512 4870 و 260 كه فقط نوشتي 4870 مموريش رو مشخص نكردي :biggrin1:

285 مگه گرون نيست؟؟؟؟؟؟
الان درست شد.:cheesygri
خوب من کلی گفتم 4870 ، حالا مهم نیست حجمش چقدره چون در هر صورت سریعتر از 260 هستش.
مگه نمیگی از اونور میخواد بگیره خوب 285 خوبه دیگه !! :biggrin1:
لطفا چند تا مانیتور LCD با سایز 22 اینچ معرفی کنید که هم از نظر کارایی و قیمت در سطح مطلوبی باشن!
قیمت هام لطف کنید
بستگی به بودجه داره ولی من lg w2284f یا samsung t220p رو پیشنهاد میکنم.

سلام دوستان
من میخوام power بگیرم بین این 2 مدل green

green GP430A
green GP485A

میخواستم بدونم غیر از وات جه تفاوت های دیگه ای هست ؟
تو سایتشون مشخصاتشون رو خوندنم
هر دو 6 پین بودن واسه کارت های ddr3

حالا خیلی تفاوت دارن ؟
اگه 430 رو بگیرم ضرره ؟
یا چند تومانی بیشتر بدم 485 رو بگیرم ؟

سوال بعدیم هم بین مادربرد های :

GIGABYTE - EP31-DS3L
و
ASUS - P5KPL-1600

که هر 2 تو یک رنج قیمت تقریبا قرار دارن کدوم بهتره ؟

میخواستم بدونم این 8 گیگ بودنبعضی از مین های گیگا چه جوریاس ؟
یعنی میشه هر چند وقت یک بار ادم رم بهش اضافه کنه تا 8 گیگ ؟

البته compatible بودن رم ها رو میدونم جریانش رو
منظورم اون amount هست

ممنون میشم

شما مشخصات سیستمت چیه ؟ پاور رو با توجه به مصرف قطعات انتخاب میکنن نه مدلش.;)
6 پین داشتن هم دلیل بر ddr3 بودن کارت نیست.;)
در کل 485 راندمان بالاتری داره.
شما چقدر میخوای واسه مین خرج کنی بگو تا کمکت کنم.
هیچی دیگه یعنی تا 8gb رم رو ساپورت میکنه حالا یا بصورت دو تا 4gb یا چهارتا 2gb و.... (البته با توجه به مین)

شما مشخصات سیستمت چیه ؟ پاور رو با توجه به مصرف قطعات انتخاب میکنن نه مدلش.;)
6 پین داشتن هم دلیل بر ddr3 بودن کارت نیست.;)
در کل 485 راندمان بالاتری داره.
شما چقدر میخوای واسه مین خرج کنی بگو تا کمکت کنم.
هیچی دیگه یعنی تا 8gb رم رو ساپورت میکنه حالا یا بصورت دو تا 4gb یا چهارتا 2gb و.... (البته با توجه به مین)

ممنونم
منم میدونم بر طبق مصرف قطعات انتخاب میکنن
تو این 5 سالی که سیستم دارم
به اندازه کافی از bug های مرتبط با power supply رنج بردم :cheesygri

برای این سیستم نمیخوام
برای سیستمی که دارم میگیرم میخوام

برای main تا 85 تومان

سیستم هم این ها رو انتخاب کردم بعد از بررسی های طولانی
با توجه به نیازم و بودجه

• cpu : intel e5200
  • ram : 1gb ddr 2
  • h.d.d : maxtor 320gb sata 2
  • v.g.a : gigabyte geforce 9500 gt 512mb ddr 3

برای power و main هم بین این هایی که نوشتم یکی رو باید بر دارم
که نظر خودم برای power همون 485 یا اگه شد 535

و مین هم همون giga که نوشتم

در مورد رم مین هم چون الان خیلی ارزون شده منطورم این بود که ممکنه هر هفته یا 2 هفته بتونم 2 گیگ 2 گیگ اضافه کنم بهش
یا 4 گیگ

این که مشکلی پیش نمیاد و هماهنگ کار میکنه یا نه منظورم بود

سوالم اینه که بین این 2 تا مین کدوم در کل بهتره ؟

من خودم سال ها با asus کار کردم
و پسر خالم هم با giga

به نظر من هرچی میگیری giga نگیر :biggrin1: . (من از giga خیر ندیدم)
همون asus p5kl-1600 که خودت در نظر داشتی خیلی main خوبی هست .اونو بگیر .
power هم با این مشخصات که گفتی 485 هم زیاده برا سیستمت چه برسه به 535 :cheesygri

الان درست شد.:cheesygri
خوب من کلی گفتم 4870 ، حالا مهم نیست حجمش چقدره چون در هر صورت سریعتر از 260 هستش.
مگه نمیگی از اونور میخواد بگیره خوب 285 خوبه دیگه !! :biggrin1:

خب گفتم خارج ولي نگفتم ديگه بيان اشانتيون بدن :biggrin1: خيلي بيشتر از سقف بودجه اش (350 دلار) ميشه :biggrin1:

مرسي :love:

بستگی به بودجه داره ولی من lg w2284f یا samsung t220p رو پیشنهاد میکنم.
من چون از قیمت ها خبر ندارم قیمت ندادم! وگرنه من بودجم نهایتا 150 تومنه! این مدل هایی که شما گفتید چه قیمتی هاست؟
شاید من یا فروشنده اشتباه کرده، ولی من قیمت یه مانیتور LCD 22 اینچ سامسونگ رو گرفتم 144، فکر کنم همین T220p بود! غیر منطقی به نظر میاد که قیمتش انقدر پایین باشه...!:confused:(بازم میگم: احتمالا یه اشتباهی پیش اومده! فکر کنم قیمت LCD 17 اینچ رو بهم داده)

من چون از قیمت ها خبر ندارم قیمت ندادم! وگرنه من بودجم نهایتا 150 تومنه! این مدل هایی که شما گفتید چه قیمتی هاست؟
شاید من یا فروشنده اشتباه کرده، ولی من قیمت یه مانیتور LCD 22 اینچ سامسونگ رو گرفتم 144، فکر کنم همین T220p بود! غیر منطقی به نظر میاد که قیمتش انقدر پایین باشه...!:confused:(بازم میگم: احتمالا یه اشتباهی پیش اومده! فکر کنم قیمت LCD 17 اینچ رو بهم داده)

دوست عزیز t220p قیمتش حول 300 تومن میچرخه ! امکان نداره اون باشه .اگه lcd ارزون میخواین باید برین طرف aoc ولی اونم 150 تومن فکر نمیکنم 22 داشته باشه :biggrin1: .
شما اگه 150 تومن دارین باید برین دنبال 19 و 20 اینچ . ;);)

بهترین LCD برای گرافیک 9600 GSO چیه؟؟؟؟؟ از نظز بهترین کیفیت تو بازی
2261 برای این گرافیک خوبه؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز کارت گرافیک هیچ ربطی به مانیتور نداره (فقط باید توجه کنی که مانیتورت رزولشنی رو که باهاش میخوای بازی کنی رو ساپورت کنه .همین) .من حتی خودم 4670 رو به lcd 37 اینچ وصل کردم (جای شما خالی چه حالی داد :cheesygri ) .تو کیفیتم فرقی نمیکنه !

دوست عزیز کارت گرافیک هیچ ربطی به مانیتور نداره (فقط باید توجه کنی که مانیتورت رزولشنی رو که باهاش میخوای بازی کنی رو ساپورت کنه .همین) .من حتی خودم 4670 رو به lcd 37 اینچ وصل کردم (جای شما خالی چه حالی داد :cheesygri ) .تو کیفیتم فرقی نمیکنه !
وقتی میگه از لحاظ کیفیت توی بازی، یعنی کاملا بهم ربط دارن، اون کارت ضعیف 4670 یا 9600GSO نمیتونه بازی رو توی رزولوشن بالای مانیتور 22 اینچ با فریم قابل قبول نشون بده، هر چی رزولوشن بالاتر باشه ، قدرت پردازش کارت هم باید بیشتر باشه،در ضمن جدای بازی هم کیفیت خروجی یه کارت ارزون با یه کارت گرون قیمت اصلا یکی نیست.
دو تا پست هم پش سر هم نده، خلاف قوانینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or