مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما مشخصات سیستمت چیه ؟ پاور رو با توجه به مصرف قطعات انتخاب میکنن نه مدلش.;)
6 پین داشتن هم دلیل بر ddr3 بودن کارت نیست.;)
در کل 485 راندمان بالاتری داره.
شما چقدر میخوای واسه مین خرج کنی بگو تا کمکت کنم.
هیچی دیگه یعنی تا 8gb رم رو ساپورت میکنه حالا یا بصورت دو تا 4gb یا چهارتا 2gb و.... (البته با توجه به مین)

شما مشخصات سیستمت چیه ؟ پاور رو با توجه به مصرف قطعات انتخاب میکنن نه مدلش.;)
6 پین داشتن هم دلیل بر ddr3 بودن کارت نیست.;)
در کل 485 راندمان بالاتری داره.
شما چقدر میخوای واسه مین خرج کنی بگو تا کمکت کنم.
هیچی دیگه یعنی تا 8gb رم رو ساپورت میکنه حالا یا بصورت دو تا 4gb یا چهارتا 2gb و.... (البته با توجه به مین)

ممنونم
منم میدونم بر طبق مصرف قطعات انتخاب میکنن
تو این 5 سالی که سیستم دارم
به اندازه کافی از bug های مرتبط با power supply رنج بردم :cheesygri

برای این سیستم نمیخوام
برای سیستمی که دارم میگیرم میخوام

برای main تا 85 تومان

سیستم هم این ها رو انتخاب کردم بعد از بررسی های طولانی
با توجه به نیازم و بودجه

• cpu : intel e5200
  • ram : 1gb ddr 2
  • h.d.d : maxtor 320gb sata 2
  • v.g.a : gigabyte geforce 9500 gt 512mb ddr 3

برای power و main هم بین این هایی که نوشتم یکی رو باید بر دارم
که نظر خودم برای power همون 485 یا اگه شد 535

و مین هم همون giga که نوشتم

در مورد رم مین هم چون الان خیلی ارزون شده منطورم این بود که ممکنه هر هفته یا 2 هفته بتونم 2 گیگ 2 گیگ اضافه کنم بهش
یا 4 گیگ

این که مشکلی پیش نمیاد و هماهنگ کار میکنه یا نه منظورم بود

سوالم اینه که بین این 2 تا مین کدوم در کل بهتره ؟

من خودم سال ها با asus کار کردم
و پسر خالم هم با giga

به نظر من هرچی میگیری giga نگیر :biggrin1: . (من از giga خیر ندیدم)
همون asus p5kl-1600 که خودت در نظر داشتی خیلی main خوبی هست .اونو بگیر .
power هم با این مشخصات که گفتی 485 هم زیاده برا سیستمت چه برسه به 535 :cheesygri

الان درست شد.:cheesygri
خوب من کلی گفتم 4870 ، حالا مهم نیست حجمش چقدره چون در هر صورت سریعتر از 260 هستش.
مگه نمیگی از اونور میخواد بگیره خوب 285 خوبه دیگه !! :biggrin1:

خب گفتم خارج ولي نگفتم ديگه بيان اشانتيون بدن :biggrin1: خيلي بيشتر از سقف بودجه اش (350 دلار) ميشه :biggrin1:

مرسي :love:

بستگی به بودجه داره ولی من lg w2284f یا samsung t220p رو پیشنهاد میکنم.
من چون از قیمت ها خبر ندارم قیمت ندادم! وگرنه من بودجم نهایتا 150 تومنه! این مدل هایی که شما گفتید چه قیمتی هاست؟
شاید من یا فروشنده اشتباه کرده، ولی من قیمت یه مانیتور LCD 22 اینچ سامسونگ رو گرفتم 144، فکر کنم همین T220p بود! غیر منطقی به نظر میاد که قیمتش انقدر پایین باشه...!:confused:(بازم میگم: احتمالا یه اشتباهی پیش اومده! فکر کنم قیمت LCD 17 اینچ رو بهم داده)

من چون از قیمت ها خبر ندارم قیمت ندادم! وگرنه من بودجم نهایتا 150 تومنه! این مدل هایی که شما گفتید چه قیمتی هاست؟
شاید من یا فروشنده اشتباه کرده، ولی من قیمت یه مانیتور LCD 22 اینچ سامسونگ رو گرفتم 144، فکر کنم همین T220p بود! غیر منطقی به نظر میاد که قیمتش انقدر پایین باشه...!:confused:(بازم میگم: احتمالا یه اشتباهی پیش اومده! فکر کنم قیمت LCD 17 اینچ رو بهم داده)

دوست عزیز t220p قیمتش حول 300 تومن میچرخه ! امکان نداره اون باشه .اگه lcd ارزون میخواین باید برین طرف aoc ولی اونم 150 تومن فکر نمیکنم 22 داشته باشه :biggrin1: .
شما اگه 150 تومن دارین باید برین دنبال 19 و 20 اینچ . ;);)

بهترین LCD برای گرافیک 9600 GSO چیه؟؟؟؟؟ از نظز بهترین کیفیت تو بازی
2261 برای این گرافیک خوبه؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز کارت گرافیک هیچ ربطی به مانیتور نداره (فقط باید توجه کنی که مانیتورت رزولشنی رو که باهاش میخوای بازی کنی رو ساپورت کنه .همین) .من حتی خودم 4670 رو به lcd 37 اینچ وصل کردم (جای شما خالی چه حالی داد :cheesygri ) .تو کیفیتم فرقی نمیکنه !

دوست عزیز کارت گرافیک هیچ ربطی به مانیتور نداره (فقط باید توجه کنی که مانیتورت رزولشنی رو که باهاش میخوای بازی کنی رو ساپورت کنه .همین) .من حتی خودم 4670 رو به lcd 37 اینچ وصل کردم (جای شما خالی چه حالی داد :cheesygri ) .تو کیفیتم فرقی نمیکنه !
وقتی میگه از لحاظ کیفیت توی بازی، یعنی کاملا بهم ربط دارن، اون کارت ضعیف 4670 یا 9600GSO نمیتونه بازی رو توی رزولوشن بالای مانیتور 22 اینچ با فریم قابل قبول نشون بده، هر چی رزولوشن بالاتر باشه ، قدرت پردازش کارت هم باید بیشتر باشه،در ضمن جدای بازی هم کیفیت خروجی یه کارت ارزون با یه کارت گرون قیمت اصلا یکی نیست.
دو تا پست هم پش سر هم نده، خلاف قوانینه.

سلام
بچه ها این مانیتور های AOC چرا نسبت به هم رده های خودش اینقدر ارزونتره؟ مثلا یه دونه مدی 2230 FM رو میشه حدودا با 235 تومان خرید که کنتراستش 1 :20000 هست و سرعت پاسخدهیش هم 2ms هست که این خیلی عالیه ولی قیمتش نسبت به مانیتور های هم رده ی خودش فکر میکنم 50 تومانی اختلاف داشته باشه.در ضمن گارانتیش هم مادیرانه.
یا علی مدد

سلام
بچه ها این مانیتور های AOC چرا نسبت به هم رده های خودش اینقدر ارزونتره؟ مثلا یه دونه مدی 2230 FM رو میشه حدودا با 235 تومان خرید که کنتراستش 1 :20000 هست و سرعت پاسخدهیش هم 2ms هست که این خیلی عالیه ولی قیمتش نسبت به مانیتور های هم رده ی خودش فکر میکنم 50 تومانی اختلاف داشته باشه.در ضمن گارانتیش هم مادیرانه.
یا علی مدد
LG 2261 هم حدودا 10 تومن از اين گرونتره با همين مشخصات.:biggrin1:
كلا فكر كنم قيمت مانيتور اومده پايين.

وقتی میگه از لحاظ کیفیت توی بازی، یعنی کاملا بهم ربط دارن، اون کارت ضعیف 4670 یا 9600GSO نمیتونه بازی رو توی رزولوشن بالای مانیتور 22 اینچ با فریم قابل قبول نشون بده، هر چی رزولوشن بالاتر باشه ، قدرت پردازش کارت هم باید بیشتر باشه،در ضمن جدای بازی هم کیفیت خروجی یه کارت ارزون با یه کارت گرون قیمت اصلا یکی نیست.
دو تا پست هم پش سر هم نده، خلاف قوانینه.

فرشید جان شرمنده ولی اگه شما بیشتر دقت کنی ایشون نوشتن بهترین lcd برای 9600gso !! و ننوشتن بهترین کارت برای یه مانیتور 22 اینچ !! اگه میخوان یه بازیرو تو رزولشن hd بازی کنن هیچ فرقی بین t220 و یک تلویزیون 37 اینچ که hd ساپورت باشه نیست (مگر اینکه lcdها کیفیتشون با هم متفاوت باشه) !! هست ؟؟ :confused: (وفریم ها هم یکی هستن در هر دو مورد)
در ثانی من بلد نیستم تو یه پست دو بار نقل قول کنم ! اگه شما بلدین به ما هم یاد بدین خوشحال میشیم :smile: . (اونجوری دیگه دوبار پشت سر هم پست نمیدم :biggrin1:)

بهترین LCD برای گرافیک 9600 GSO چیه؟؟؟؟؟ از نظز بهترین کیفیت تو بازی
2261 برای این گرافیک خوبه؟؟؟؟؟؟؟

فرشید جان شرمنده ولی اگه شما بیشتر دقت کنی ایشون نوشتن بهترین lcd برای 9600gso !! و ننوشتن بهترین کارت برای یه مانیتور 22 اینچ !! اگه میخوان یه بازیرو تو رزولشن hd بازی کنن هیچ فرقی بین t220 و یک تلویزیون 37 اینچ که hd ساپورت باشه نیست (مگر اینکه lcdها کیفیتشون با هم متفاوت باشه) !! هست ؟؟ :confused: (وفریم ها هم یکی هستن در هر دو مورد)
در ثانی من بلد نیستم تو یه پست دو بار نقل قول کنم ! اگه شما بلدین به ما هم یاد بدین خوشحال میشیم :smile: . (اونجوری دیگه دوبار پشت سر هم پست نمیدم :biggrin1:)

ایشون هر کدوم رو بخوان بازم بهم ربط دارن،اگر بخواد واسه کارتش یه مانیتور مناسب بگیره(که درستش دقیقا برعکس هست) و بخواد بازی هم بکنه یه مانیتور 20 یا 22 بدردش نمیخوره ، چون توی اون رزولوشن ها کارتش توی بازی کم میاره، اگرم بگیره باید توی رزولوشن پایینتر بازی کنه که ضمخت میشه تصویر.
راجه به چند بار نقل قول هم میتونی هر کدوم از پست ها رو که می خوای روی Multi On کلیک کنی تا اون به نقل قول آخری اضافه بشه.

فرشید جان اگر اطلاعات شما کامل نیست بهتره نظر ندی اول که تو تاپیک فروشت خیلی گرون این محصول را میدی چون امروز گیر آوردم 243 تومان تو پاساژ ایران در ضمن وصل هم کردم نه تو ویندوز و نه تو بازی هیچ مشکلی و افت تصویری نداشتم ( در ضمن با رزولوشن بالا اجرا کردم و کارتمم هم کشید و افت فریم هم به آن صورت میگفتین نداشتم )

فرشید جان اگر اطلاعات شما کامل نیست بهتره نظر ندی اول که تو تاپیک فروشت خیلی گرون این محصول را میدی چون امروز گیر آوردم 243 تومان تو پاساژ ایران در ضمن وصل هم کردم نه تو ویندوز و نه تو بازی هیچ مشکلی و افت تصویری نداشتم ( در ضمن با رزولوشن بالا اجرا کردم و کارتمم هم کشید و افت فریم هم به آن صورت میگفتین نداشتم )
قیمت گرون هس یا ارزون به همون تاپیک و همون تاریخ مربوط بوده، کسی هم مجبورت نکرده بخری.
وقتی میبینم کاربری تازه کار و کم اطلاع هس و در عوض یاد گرفتن اینطوری هم میاد بی ادبی میکنه ،از مشاوره دادن پشیمون میشم واقعا .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or