مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نه t220p بود...با گارانتی سام سرویس.
این آدرسشو بده تا ما یه حالی بهش بدیم.:cheesygri
رامین جان ما رو توی فروم تنها نزار خدایی،دو روز نباشی ما رو همه جوره شرمنده می کنن کاربرا !! ;)
نه بااا ما دلمون تنگ میشه جایی نداریم بریم.:cheesygri
رامین جان احتمالا همون سوئ تفاهمی که برای فرشید جان پیش اومده برای شمام پیش اومده اگه پستای قبلیو بخونی احتملا متوجه بشی که منظور من چی بوده ! ;)
نه گرفتم چی میگید (البته نمیشه اسمشو سوء تفاهم گذاشت) ولی خوب چون سوالت یجورایی بود :biggrin1: من جواب دادم.;)

خ
در مورد مین هم پیشنهاد میکنم یکم دیگه بذار در حد 100 102 تومن یه ecs p45t-a یا کمتر ecs p35t-a بردار.

این دو مدلی که گفتی asus هستن یا giga ? :cheesygri
power هم همون gp485a رو گرفتم
فوق العادس :cool:

راستی
بین کارت های

geforce 9500 gt 512mb ddr3
و
geforce 9600 gso 768mb ddr2

کدوم پیشنهاد میشه ؟
تفاوت قیمتشون حدودا 9 تومانه

راستی bandwidth این 9600 gso چنده ؟

ممنونم

بلکه،کیبوردای فراسو بنسبت قیمت کیفیت خوبی دارن.

باشه، حالا هم واسه من سوء تفاهم شده بود و هم رامین ، آره؟؟؟!!( فک میکنم بهیچ وجه سوء تفاهم نبوده و اگرم بوده واسه شماس)
آقا اصلا شما راست میگی ، بهترین کارت واسه رزولوشن 1920*1080 همین کارت 4670 هس،چون شما داریش، کارتای بالاتر هم چقندرن! و هر کی مثل من بخره ** تشریف داره، خوبه؟
تازه من فک میکنم که نتنها خیلی از بازیهای جدید ، بلکه همشون با آخرین تنظیمات روی این کارت اجرا میشن !،اصلا خیلی حال میده که روی مانیتور 22 اینچ آدم بخواد 1280*1024 بازی کنه!! (ما داشتیم روی 1920 صحبت میکردیم)عیبم نداره که این رزولوشن اصلا Wide نیست و تصویر کش میاد!،اصلا پیکسل ها هم ضمخت نمیشن.

شما اگه داری با این ترکیب سخت افزاری کار میکنی و فک میکنی نتیجه می گیری، ما با ده ها برابر سخت افزارای مختلف این کارو کردیم و 100 ها قطعه ی دیگه رو هم بنچاشو دیدیم و نظراتمون رو بی حساب نمیگیم.اصرار نابجا خوب نیس ;)

تو این بحث من 1 چیزی رو فهمیدم : اینکه شما قبل از اینکه کسی حرفی بزنه میدونید که میخواد چی بگه و منظورش چی هست !! (به عالم غیب دسترسی دارید و هیچ جا برای شما شک و ابهام و سوئ تفاهمی پیش نمیاد !! و به همه موارد زندگی اعم از کامپیوتر تسلط کامل دارید !!)
دوما من به هیچ وجه اینایی رو که این بالا شما گفتین نگفتم !!!!! گفتم ؟؟ من فقط گفتم کارت 4670 یا 9600gso کارت بدی نیست و من این بازیها رو به این صورت رو 4670 بازی کردم (کما اینکه شما با یه لحنی از این کارتها (مخصوصا 4670) صحبت میکنی که انگار اشغالا) بعدشم من جواب هر سوال شمارو دادم شما 1سوال دیگه از من کردی یا یه چیزی گفتی که به موضوعات قبلی ربط چندانی نداشت ! من فقط با شما دارم گفتوگو میکنم ولی شما 1جوری حرف میزنی انگار داری منو مواخذه میکنی و به اصطلاح میخوای پوز منو بخوابونی !! درسته من شاید حتی 1 دهم اطلاعات شمارو نداشته باشم ولی هیچ وقت حرفی نمیزنم که ازش اطلاعات کامل یا حداقل کافی نداشته باشم و از زدنش پشیمون بشم !! (باز هم میگم دوست عزیز .من اصلا قصد کل کل با شمارو ندارم و فقط میخوام از حرفی که زدم و میدونم اشتباه نبوده دفاع کنم . من به شما و رامین عزیز بخاطر راهنمایی و کمک به بقیه ارادت خاصی دارم !! و همونطور که خودتونم واقفین قبلا بارها از شما دو نفر بخاطر کمکهاتون تشکر کرده ام !! ولی ... !!!!)

نه گرفتم چی میگید (البته نمیشه اسمشو سوء تفاهم گذاشت) ولی خوب چون سوالت یجورایی بود :biggrin1: من جواب دادم.;)

میدونم منظورت چیه (بی ربط بی ربطم نیست) ولی من بیشتر به منظور طرفم دقت کردم (بعضی جاها توضیح زیادی بدتر طرف رو گیج میکنه و کارو وخیم ! قبول داری ؟؟) کما اینکه خودش منظورش رو تو چندتا پست بعدی بیان کرد (البته نه خیلی مودبانه !!!) :cheesygri:
به خدا من خودم نگرفتم چی میگیم :cheesygri (اصلا بحث سر چی هستش :confused: )

بعدشم از تمام این حرفا گذشته کسی که میخواد راهنمایی کنه باید به شخص مقابلش هم نگاه کنه و ببینه اطلاعات طرف در چه حدی هست و ایا این حرفی رو که میخواد بهش بزنه رو میفهمه (اطلاعات پایه ازش داره ؟) یا نه باید ساده تر براش توضیح بده !! در غیر این صورت یا طرف مقابل بدتر گیج میشه و نمیفهمه چی به چی شد (که به اصطلاح میگن قوز بالا قوز) یا اینکه به اشتباه یه برداشت دیگه از حرفات میکنه و بهت تهمت نابجا میزنه که شما هیچی بلد نیستی پس الکی حرف نزن و ممکنه که حتی اعتبار ادم هم به خطر بیافته !! (درست مثل این میمونه که بیای با یه ادم از همه جا بی خبر که 1 کلاس هم سواد نداره بحث ُُُفلسفی بکنی !!!!)(این فقط یک مثاله لطفا دوستان تفسیر اشتباه نکنن) . ایا به نظرتون حرفی که میزنم اشتباهه ؟؟

راستی
بین کارت های

geforce 9500 gt 512mb ddr3
و
geforce 9600 gso 768mb ddr2

کدوم پیشنهاد میشه ؟
تفاوت قیمتشون حدودا 9 تومانه

راستی bandwidth این 9600 gso چنده ؟

ممنونم
بین اینا مشخصا 9600GSO بهتره،کارت 192 بیتی هس و عرض باندش هم 38.4 گیگ بر ثانیه هست.

تو این بحث من 1 چیزی رو فهمیدم : اینکه شما قبل از اینکه کسی حرفی بزنه میدونید که میخواد چی بگه و منظورش چی هست !! (به عالم غیب دسترسی دارید و هیچ جا برای شما شک و ابهام و سوئ تفاهمی پیش نمیاد !! و به همه موارد زندگی اعم از کامپیوتر تسلط کامل دارید !!)
دوما من به هیچ وجه اینایی رو که این بالا شما گفتین نگفتم !!!!! گفتم ؟؟ من فقط گفتم کارت 4670 یا 9600gso کارت بدی نیست و من این بازیها رو به این صورت رو 4670 بازی کردم (کما اینکه شما با یه لحنی از این کارتها (مخصوصا 4670) صحبت میکنی که انگار اشغالا) بعدشم من جواب هر سوال شمارو دادم شما 1سوال دیگه از من کردی یا یه چیزی گفتی که به موضوعات قبلی ربط چندانی نداشت ! من فقط با شما دارم گفتوگو میکنم ولی شما 1جوری حرف میزنی انگار داری منو مواخذه میکنی و به اصطلاح میخوای پوز منو بخوابونی !! درسته من شاید حتی 1 دهم اطلاعات شمارو نداشته باشم ولی هیچ وقت حرفی نمیزنم که ازش اطلاعات کامل یا حداقل کافی نداشته باشم و از زدنش پشیمون بشم !! (باز هم میگم دوست عزیز .من اصلا قصد کل کل با شمارو ندارم و فقط میخوام از حرفی که زدم و میدونم اشتباه نبوده دفاع کنم . من به شما و رامین عزیز بخاطر راهنمایی و کمک به بقیه ارادت خاصی دارم !! و همونطور که خودتونم واقفین قبلا بارها از شما دو نفر بخاطر کمکهاتون تشکر کرده ام !! ولی ... !!!!)
من نه مواخذه می کنم نه هیچ وقت حتی از اصطلاحاتی که بکار بردی هم استفاده نکردم، چه برسه به اینکه بخوام پیادش کنم وگرنه این مدت با وجود اینهمه بحث و جدل اینجا نمی موندم،کار من توی این مدت خودش گویا بوده، از هیچ کس هم توقع تشکر ندارم واسه کارم چون خودم اینکارو دوس دارم

بعدشم از تمام این حرفا گذشته کسی که میخواد راهنمایی کنه باید به شخص مقابلش هم نگاه کنه و ببینه اطلاعات طرف در چه حدی هست و ایا این حرفی رو که میخواد بهش بزنه رو میفهمه (اطلاعات پایه ازش داره ؟) یا نه باید ساده تر براش توضیح بده !! در غیر این صورت یا طرف مقابل بدتر گیج میشه و نمیفهمه چی به چی شد (که به اصطلاح میگن قوز بالا قوز) یا اینکه به اشتباه یه برداشت دیگه از حرفات میکنه و بهت تهمت نابجا میزنه که شما هیچی بلد نیستی پس الکی حرف نزن و ممکنه که حتی اعتبار ادم هم به خطر بیافته !! (درست مثل این میمونه که بیای با یه ادم از همه جا بی خبر که 1 کلاس هم سواد نداره بحث ُُُفلسفی بکنی !!!!)(این فقط یک مثاله لطفا دوستان تفسیر اشتباه نکنن) . ایا به نظرتون حرفی که میزنم اشتباهه ؟؟
خب این حرفت درسته، قبول دارم، رامین جان هم اون اوائل بهم گفته بود، ولی اعتبار چیزی نیس که الکی خراب شه یا اینجور آدما بخوان خرابش کنن.
فک کنم این بحث بالاخره به آخر رسید.بهتره به تاپیک بپردازیم.

آخرین ویرایش:
بین اینا مشخصا 9600GSO بهتره،کارت 192 بیتی هس و عرض باندش هم 38.4 گیگ بر ثانیه هست.

.

ممنونم
ببخشید ddr 2 مقدارش 38.4 هست یا ddr 3 ?
اخه من تو یک سایتی دیدم که ddr3 مقدارش 38.4 هست

راستی بهترین برد برای گرافیک کدومه ؟
من خودم همیشه با asus کار کردم هر کارتی که داشتم

یک بردی که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیت خوب کدومه ؟

ممنونم
ببخشید ddr 2 مقدارش 38.4 هست یا ddr 3 ?
اخه من تو یک سایتی دیدم که ddr3 مقدارش 38.4 هست

راستی بهترین برد برای گرافیک کدومه ؟
من خودم همیشه با asus کار کردم هر کارتی که داشتم

یک بردی که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیت خوب کدومه ؟
خب مدل DDR3 رو گرفتم،مدل DDR2 حدود 20 گیگ عرض باند داره (برا ی 9500GT DDR3 برابر 25 گیگ هس)،اما حتی مدل DDR2 هم باز از 9500 یا همون 8600GTS (با فرکانس متفاوت)سابق سریعتره،چون هم تعداد پردازشگر هاش 96 در برابر 32 هس و هم حافظش 192 بیت در برابر 128 بیت هس، مگر اینکه بخوای توی رزولوشن های بالاتر کار کنی که اونجا هر چی عرض باند بیشتر باشه بهتره.
راجع به برد هم اگر ار برندای معتبر باشه خیلی فرق نمی کنه.

شما سعی کن پولت رو جمع کنی و مدل DDR3 رو حتما بگیری.

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها با پولی حدود 70 تومان بهتریم اسپیکری که پیشنهاد میکنین چیه؟ (در درجه اول کیفیت خیلی برام مهمه و برندش زیاد برام تاثیر نداره)
یا علی مدد

با سلام خدمت دوستان گرامی.
یه سوال که مدتی ذهن من ور به خودش مشغول کرده در مورد ارتقای کلی سیستم توی سال جدید هست (البته کسانی که میخوان این کارو بکنن )این که چرا اساتید این تاپیک (که واقعا از هر کمی دریغ نمیکنن) سیستمهای مبتنی برphenom2 رو به دوستان معرفی نمیکنن در حالی که بسیار ارزان تر از زcore i7 هستند (فکنم مدلای130 دلایرشم اومدن)ودر این حال نیاز به حافظه ای گران ddr3 ومادر برد های آن چنانیم ندارن ودر ضمن بسیر بهتر core2quad وبرادرای دو هستیش هستند(از لحاظ کارایی به قیمت) البته من هنوز در مورد سکوت جدید اینتل یعنی lga1156 و پردازنده های مبتنی بر اون نمی دونم. از اساتید خواهش میکنم روشنمون کنن.
با تشکر.

سلام
بچه ها با پولی حدود 70 تومان بهتریم اسپیکری که پیشنهاد میکنین چیه؟ (در درجه اول کیفیت خیلی برام مهمه و برندش زیاد برام تاثیر نداره)
یا علی مدد
Creative Inspire 5.1 T6100 و یا Creative Inspire 5.1 M5400

با سلام خدمت دوستان گرامی.
یه سوال که مدتی ذهن من ور به خودش مشغول کرده در مورد ارتقای کلی سیستم توی سال جدید هست (البته کسانی که میخوان این کارو بکنن )این که چرا اساتید این تاپیک (که واقعا از هر کمی دریغ نمیکنن) سیستمهای مبتنی برphenom2 رو به دوستان معرفی نمیکنن در حالی که بسیار ارزان تر از زcore i7 هستند (فکنم مدلای130 دلایرشم اومدن)ودر این حال نیاز به حافظه ای گران ddr3 ومادر برد های آن چنانیم ندارن ودر ضمن بسیر بهتر core2quad وبرادرای دو هستیش هستند(از لحاظ کارایی به قیمت) البته من هنوز در مورد سکوت جدید اینتل یعنی lga1156 و پردازنده های مبتنی بر اون نمی دونم. از اساتید خواهش میکنم روشنمون کنن.
با تشکر.
سلام،
از پردازنده های AMD فقط مدلهای جدیدتر X3 Phenom II و X4 هستن که سرعت قابل قبولی نسبت به قیمتشون دارن و تازه رقیب چهار هسته ای های Core 2 Duo/Quad از Intel شدن و نه Core i7 که اصلا قابل قیاس نیس و صحبت DDR3 هم نیس ،بنابراین شاید از لحاظ قیمتی نسبت به مدلای معادل مشابه اینتل مناسبتر باشن
ولی موضوع اینه که در صورتی که پلاتفرم AMD رو انتخاب کنید باید سراغ سریعترین پردازنده هاش برید(مثل PhenomII X4 940 که رقیب Q9550 هس یا X3 720)که ارزش خرید داشته باشه چون در رده های پایینتر پردازنده های Intel هم راندمان بهتری دارن و هم قیمتشون مناسب هس و حتی با یه اور ساده-بدون نیاز به دانش فنی- میشه راندمان خیلی بیشتری بدست آورد
سوکت 1156 هم هنوز رسما معرفی نشده و احتمالا تا سه ماه ی سوم سال ازشون خبری نیست

سلام
فرشید جان قیمت هاشون رو هم میگی؟(در ضمن منظورت از M5400 همون M4500 هست؟)
یا علی مدد
نه، اشتباه شد،مدل T5400 رو گفتم که حدود 80 تومن هست،سری M ارزونتر هس و مدل M4500 حدود 60 تومن هست
گرونترین اینا هم T6100 هست که حدود 110 تومن قیمتش هست، من T5400 رو پیشنهاد می کنم اگر بودجت همینقدر هس.

من نه مواخذه می کنم نه هیچ وقت حتی از اصطلاحاتی که بکار بردی هم استفاده نکردم، چه برسه به اینکه بخوام پیادش کنم وگرنه این مدت با وجود اینهمه بحث و جدل اینجا نمی موندم،کار من توی این مدت خودش گویا بوده، از هیچ کس هم توقع تشکر ندارم واسه کارم چون خودم اینکارو دوس دارم

خب این حرفت درسته، قبول دارم، رامین جان هم اون اوائل بهم گفته بود، ولی اعتبار چیزی نیس که الکی خراب شه یا اینجور آدما بخوان خرابش کنن.
فک کنم این بحث بالاخره به آخر رسید.بهتره به تاپیک بپردازیم.

شما درست میگی راجعبه اعتبار ولی گیج شدن ... چی ؟ به هر حال شما صاحب اختیاری .
خوشحالم از اینکه این بحث بالاخره تمام شد .

دوستان من در استانه هنگ قرار دارم :cheesygri
به نظرتون intel e7300 با کارت geforce 9500gt ddr3 512mb بگیرم بهتره
یا
intel e5200 با کارت geforce 9600 gso 768mb ddr2 ?
بوجدم یکی از این 2 combination رو میطلبه :cheesygri

یا

مسلما دومی انتخاب بهتری هست (تو بازی مهمترین قطعه کارت گرافیک هست) ;)

یا
خب اگه میخوای بازی کنی حتما دومی، چون 5200 و 7300 هم اونقد اختلاف سرعتی ندارن.اما فرق 9500 و 9600 خیلی زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or