مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام .
ممنون از راهنمایی های اساتید تاپیک !
با اور میتونم q6600 رو به e8500 برسونم ؟ ( منظورم جاهایی هست که q6600 از e8500 ضعیفتره ! )
الان واسه اور ، P5Q SE ASUS MB ( مادربورد ) بازده خوبی داره ؟
راستی پاور من 535 گرین هستش ، و کارت هم gtx 260 ، واسه اور و از این حرفا پاور کم نمیاره ؟

با تشکز از دوستان
یعنی این که Cache از 2 بشه 3 مگ تاثیر انچنانی تو سرعت نداره ؟

در کل تا 140 تومان بهترین کارت گرافیک چیه ؟

mb
ram
hard
رو انتخاب کردم

الان فقط مونده cpu و vga :cheesygri

دوستان و اساتید گل. اگر ممکنه یه لینکی، پی دی افی، داکیومنتی، خلاصه هرچی... که خوب و قشنگ مراحل یک اورکلاک حرفه ای رو برای سی پی یو های معروف اورکلاک مث E2160 یا E7200 یا Q6600 چه فرکانسی چه ولتاژی، توضیح داده باشه بگذارین تا حالشو ببریم. این مقاله رو ببینین، با اورکلاک کردن E7200 پرفرومنسش رو حتی از E8500 هم بالاتر برده:

http://www.tomshardware.com/reviews/overclocking-core-2-E7200,2072.html

ممنووونم.

سلام .
ممنون از راهنمایی های اساتید تاپیک !
با اور میتونم q6600 رو به e8500 برسونم ؟ ( منظورم جاهایی هست که q6600 از e8500 ضعیفتره ! )
الان واسه اور ، P5Q SE ASUS MB ( مادربورد ) بازده خوبی داره ؟
راستی پاور من 535 گرین هستش ، و کارت هم gtx 260 ، واسه اور و از این حرفا پاور کم نمیاره ؟
فک می کنم جواب منو میدونی،اما گفتنش اشکال نداره
Q6600 با اور خیلی بالاتر از E8500 میتونه بره، البته 8500 هم میتونه اور شه، اما خب چهار هسته ای اولویت داره
مادربرد SE شاید خیلی واسه اور در حد بالا خوب نباشه،مدلای P5Q-E و PRO به بالا بهترن واسه این کار.
پاورت هم فعلا مشکلی نداره هر چند که باید با تمام قدرتش کار کنه .

با تشکز از دوستان

mb
ram
hard
رو انتخاب کردم

تاثیرش به نسبت تفاوت گرافیک 9500 و 9600 توی بازیها کمتره.

با تشکز از دوستان

mb
ram
hard
رو انتخاب کردم

با این قیمت میتونی یه 9600gt بگیری و کمتر از اون هم میتونی یه 9600gso بگیری .برای cpu هم اگه بوجت کمه میتونی e5200 برداری و اگه میخوای بیشتر پول بدی e7400 میتونی بگیری .

راستی من تو یکی دوجا تو اینترنت دیدم که نوشته بود که 9600gso بهتر از 9600gt جواب داده بود و بنچاش زده بود بالاتر !!!! (خودم دیدم هنگ کردم چند دقیقه) میخواستم ببینم حقیقت داره ؟؟؟؟ (فرشید جان . رامین جان . اینا چی میگن ؟؟) :confused:

با این قیمت میتونی یه 9600gt بگیری و کمتر از اون هم میتونی یه 9600gso بگیری .برای cpu هم اگه بوجت کمه میتونی e5200 برداری و اگه میخوای بیشتر پول بدی e7400 میتونی بگیری .

راستی من تو یکی دوجا تو اینترنت دیدم که نوشته بود که 9600gso بهتر از 9600gt جواب داده بود و بنچاش زده بود بالاتر !!!! (خودم دیدم هنگ کردم چند دقیقه) میخواستم ببینم حقیقت داره ؟؟؟؟ (فرشید جان . رامین جان . اینا چی میگن ؟؟) :confused:
9600GSO بخاطر اینکه تعداد Shader هاش بیشتره (96 در مقابل 64) بعضی جاها مخصوصا رزولوشنای پایین سریعتر ظاهر میشه، اما با تفاوت خیلی کم، از اون طرف چون عرض باندش پایینتره(192 مقابل 256 بیت) معمولا اون مزیت اولش هم کامل استفاده نمیشه و در کل پایینتر از 9600GT هست
اما توی بازار کارتای 9600GSO مدلای DDR2 بیشتر هستن که طبعا مشمول قضایای بالا هم نمیشن و کندترن.

سلام
خوبی آقا فرشید .
میخواستم ببینم شما این دستگاه Western Digital که MKV هم پخش میکنه رو دارید ؟
سلام ، ممنون
اگه منظورت HD Media Player ش هست ، توی بازار خودمون تک و توک پیدا میشه ، قیمتش باید حدود 150 160 تومن باشه

سلام ، ممنون
اگه منظورت HD Media Player ش هست ، توی بازار خودمون تک و توک پیدا میشه ، قیمتش باید حدود 150 160 تومن باشه
بله منظورم همون هست . شما خودتون ندارید . آخه قیمتای شما خوبه گفتم از شما بگیرم .
یه پرس و جو میکنید برام ببینید آخرین قیمتش چنده به هر حال شما تو بازار هستید .
خیلی ممنونم .

ببخشيد تو دفترچه ي Mainboard Ga P35 DS3L نوشته كه تا هشت گيگ رم ساپورت ميكنه. ولي من از يه سري شنيدم كه ميگن الكيه! يعني تا 4 گيگ بيشتر ساپورت نميكنه. حقيقت داره؟؟!

بعد ميخواستم بدونم الان رمهاي 2 گيگ با باس 1066 از چه قيمت تا چه قيمتايي هستند؟

ببخشيد تو دفترچه ي Mainboard Ga P35 DS3L نوشته كه تا هشت گيگ رم ساپورت ميكنه. ولي من از يه سري شنيدم كه ميگن الكيه! يعني تا 4 گيگ بيشتر ساپورت نميكنه. حقيقت داره؟؟!

بعد ميخواستم بدونم الان رمهاي 2 گيگ با باس 1066 از چه قيمت تا چه قيمتايي هستند؟
ساپورت که داره ، اما خب احتمالا با هر ماجولی 8 گیگ رو ساپورت نمیکنه،مثلا شاید ماجولای 2 گیگ Double Side رو ساپورت نکنه.
قیمت های رم هم با باس 1066 2 گیگ هم از 30 به بالاس

سلام به دوستان بازیسنتری
من که قاطی کردم.اخرش نفهمیدم e8400 بهتره q8200 بهتره یکی میگه q6600 خلاصه ....
یه نکته دیگه هم اگه لطف کنین قیمت روز بدین عالی میشه
ممنون
ولی عجب حالی داره والا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or