مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بچه ها از بین دو تا مانیتور lg 2261 و AOC V22 کدوم بهتره؟ (aoc داری کنتراست خفن 1:100000 هست ولی رزولیشنش1680*1050 هست ولی LG کنتراستش 1:20000 هست در عوضرزولیشنش1920*1080 هست) لطفا با ذکر دلیل بگین کدوم بهتره؟(قیمت ها هم در یه سطح هست.
یا علی مدد

سلام
بچه ها از بین دو تا مانیتور lg 2261 و AOC V22 کدوم بهتره؟ (aoc داری کنتراست خفن 1:100000 هست ولی رزولیشنش1680*1050 هست ولی LG کنتراستش 1:20000 هست در عوضرزولیشنش1920*1080 هست) لطفا با ذکر دلیل بگین کدوم بهتره؟(قیمت ها هم در یه سطح هست.
یا علی مدد
اعدادی که برای کنتراست ذکر میشن بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن و در حالت عادی و کنتراست Static اصولا کنتراست واقعی مانیتور بیشتر از 1:1000 نمیشه،پس اون عدد خیلی ملاک نیست .
در ضمن از نظر من رزولوشن 1680*1050 برا یه مانیتور 22 اینچ کم هس. حتی اگر دو تا مانیتور تمام مشخصهاشون هم یکسان باشه، دلیل نمیشه که هر دو تاشون کیفیت یکسان داشته باشن ، از اونجایی که AOC برند شناخته شده ای نیس و جایی هم آزمایش کیفی روی محصولاتش نکرده و میزان صحت مشخصه های گفته شده راجع بهش تایید نشده نمیشه پیشنهادش داد،من مدل 2261 رو پیشنهاد میدم.(هر چند که Samsung T220P از هر دو تاشون بهتره)

قیمت گرون هس یا ارزون به همون تاپیک و همون تاریخ مربوط بوده، کسی هم مجبورت نکرده بخری.
وقتی میبینم کاربری تازه کار و کم اطلاع هس و در عوض یاد گرفتن اینطوری هم میاد بی ادبی میکنه ،از مشاوره دادن پشیمون میشم واقعا .
بنده اینجا از سال 2006 هستم و بن شدم ( Doghri ) شما بهتره بری یک مقدار اطلاعات را زیاد کنی تا به اینو اون اطلاعات غلط ندی و باعث گمراه شدن مردم نشی کسی هم شما رو مجبور نکرد مشاوره بدی اینجا چون در حد یک فروشنده قبولت ندارم هم گرون فروشی هم اطلاعاتت بسیار کمه

آخرین ویرایش:
ایشون هر کدوم رو بخوان بازم بهم ربط دارن،اگر بخواد واسه کارتش یه مانیتور مناسب بگیره(که درستش دقیقا برعکس هست) و بخواد بازی هم بکنه یه مانیتور 20 یا 22 بدردش نمیخوره ، چون توی اون رزولوشن ها کارتش توی بازی کم میاره، اگرم بگیره باید توی رزولوشن پایینتر بازی کنه که ضمخت میشه تصویر.
راجه به چند بار نقل قول هم میتونی هر کدوم از پست ها رو که می خوای روی Multi On کلیک کنی تا اون به نقل قول آخری اضافه بشه.

من هم میدونم درستش برعکسشه . شاید ایشون بخواد مانیتور بزرگ بگیره بخاطره هر دلیلی ! میتونه بازیشو رو رزولشن پایینتر بازی کنه (اگه بازیش رو رزولشن بالا مشکل داشت .چون من خیلی از بازیهارو با رزولشن بالا بازی کردم رو همین 4670 بدون مشکل و حتی کوچکترین افتی .مثل devil may cry 4 که رو 1920*1080 بازی کردم !) در ضمن برای چی ضمخت بشه ؟؟ (ضمخت شدنش اصلا محسوس نیست ! تازه اگر ضمخت بشه !! بیشتر فکر کنم این قضیه از لحاظ تئوری صحت داشته باشه تا عملی)
در ضمن خیلی ممنون .اصلا خودم بهش توجه نکرده بودم (نقل قول) :smile:

اعدادی که برای کنتراست ذکر میشن بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن و در حالت عادی و کنتراست Static اصولا کنتراست واقعی مانیتور بیشتر از 1:1000 نمیشه،پس اون عدد خیلی ملاک نیست .
در ضمن از نظر من رزولوشن 1680*1050 برا یه مانیتور 22 اینچ کم هس. حتی اگر دو تا مانیتور تمام مشخصهاشون هم یکسان باشه، دلیل نمیشه که هر دو تاشون کیفیت یکسان داشته باشن ، از اونجایی که AOC برند شناخته شده ای نیس و جایی هم آزمایش کیفی روی محصولاتش نکرده و میزان صحت مشخصه های گفته شده راجع بهش تایید نشده نمیشه پیشنهادش داد،من مدل 2261 رو پیشنهاد میدم.(هر چند که Samsung T220P از هر دو تاشون بهتره)

در این زمینه کاملا با فرشید جان موافقم ;)

بالاخره پول ارتقا جور شد ! :biggrin1:
یه سوال از اساتید داشتم : بین e8500 و q 6600 کدووم رو پیشنهاد میدید ؟

ما هم نفهمیدیم !!! :cheesygri
در حال حاضر e8500 راندمان بهتری نسبت به q6600 داره (تو بازی) ولی خیلی ها میگن که در اینده q6600 بهتر خواهد شد (بخاطر اینکه در حال حاضر بازیها از 4 هسته ای ها پشتیبانی نمیکنن ولی قراره که این امر جا بیفته .کیش رو نمیدونم :biggrin1: ولی اوصولا باید نزدیک باشه اون روز ;) )

بنده اینجا از سال 2006 هستم و بن شدم ( Doghri ) شما بهتره بری یک مقدار اطلاعات را زیاد کنی تا به اینو اون اطلاعات غلط ندی و باعث گمراه شدن مردم نشی کسی هم شما رو مجبور نکرد مشاوره بدی اینجا چون در حد یک فروشنده قبولت ندارم هم گرون فروشی هم اطلاعاتت بسیار کمه
اگر همینطوری ادامه بدی ایندفعه هم بن بشی،چون گفتگو و مشاوره دادن به درد کسایی مثل شما که آداب گفتگو و ادب رو بلد نیستن نمیخوره،قیمت و اطلاعات من هم به شما ربطی نداره،فکر این باش که آخرش هم متوجه منظورم نشدی و بجاش اومدی اهانت کردی.

من هم میدونم درستش برعکسشه . شاید ایشون بخواد مانیتور بزرگ بگیره بخاطره هر دلیلی ! میتونه بازیشو رو رزولشن پایینتر بازی کنه (اگه بازیش رو رزولشن بالا مشکل داشت .چون من خیلی از بازیهارو با رزولشن بالا بازی کردم رو همین 4670 بدون مشکل و حتی کوچکترین افتی .مثل devil may cry 4 که رو 1920*1080 بازی کردم !) در ضمن برای چی ضمخت بشه ؟؟ (ضمخت شدنش اصلا محسوس نیست ! تازه اگر ضمخت بشه !! بیشتر فکر کنم این قضیه از لحاظ تئوری صحت داشته باشه تا عملی)
در ضمن خیلی ممنون .اصلا خودم بهش توجه نکرده بودم (نقل قول) :smile:
در حال حاضر e8500 راندمان بهتری نسبت به q6600 داره (تو بازی) ولی خیلی ها میگن که در اینده q6600 بهتر خواهد شد (بخاطر اینکه در حال حاضر بازیها از 4 هسته ای ها پشتیبانی نمیکنن ولی قراره که این امر جا بیفته .کیش رو نمیدونم :biggrin1: ولی اوصولا باید نزدیک باشه اون روز ;) )
عزیزم ،راجع به اینکه میگی با 4670 و رزولوشن 1920*1080 بازی می کنی ،خب برا بازیهای سبک که مشکلی نیست ،اگر شما تونستی Far Cry 2 و یا Crysis روی حتی در 1680*1050 و با آخرین تنظیمات بالای 30 فریم بگیری می تونی بگی که کارت توی این رزولوشن مشکلی نداره. چون یه نگاه جامع میگه که باید یه تعدادی از انواع بازیها رو تست کرد و دید که فریمشون قابل قبول هست یا نه که بر طبق بنچای مختلف کارت 4670 توی بیشتر بازیها نهایت تا 1680*1050 رو میشه روش حساب کرد هر چند که ممکنه بازیهای سبک مثل COD4 هم روی 1920 خوب اجرا بشه،ضمن اینکه کسی که الان کارت میخره باید فکر بازیهای آینده هم باشه که سنگینتر میشن.
بعدم شاید فریم زیر 30 اصلا به چشم بعضی ها ایراد نداشته باشه، ولی از لحاظ فنی و علمی ایراده یا اینکه واسه بعضی ها فعال کردن AA و AF مهم نیست ولی واسه حرفه ایها خیلی مهمه و روی کارتی مثل 4670 اینکار حتی روی رزلوشن های پایینتر هم کار رو خراب میکنه.

راجع به پشتیبانی بازیها از پردازنده های چهار هسته ای هم توی پستای قبلی که شما احتمالا ندیدی بارها گفتم که همین الان هم عنوانهایی مثل GTA IV,Mirror's Edge,HAWX,EndWar برای چهار هسته ای ها بهینه شدن و بازیهای آینده هم مثل Baionic Commando قابلیت Multi Thread بیشتری دارن، پس داستان امروز هم هست.

آخرین ویرایش:
ممنونم
منم میدونم بر طبق مصرف قطعات انتخاب میکنن
تو این 5 سالی که سیستم دارم
به اندازه کافی از bug های مرتبط با power supply رنج بردم :cheesygri

برای این سیستم نمیخوام
برای سیستمی که دارم میگیرم میخوام

برای main تا 85 تومان

سیستم هم این ها رو انتخاب کردم بعد از بررسی های طولانی
با توجه به نیازم و بودجه

• cpu : intel e5200
  • ram : 1gb ddr 2
  • h.d.d : maxtor 320gb sata 2
  • v.g.a : gigabyte geforce 9500 gt 512mb ddr 3

برای power و main هم بین این هایی که نوشتم یکی رو باید بر دارم
که نظر خودم برای power همون 485 یا اگه شد 535

و مین هم همون giga که نوشتم

در مورد رم مین هم چون الان خیلی ارزون شده منطورم این بود که ممکنه هر هفته یا 2 هفته بتونم 2 گیگ 2 گیگ اضافه کنم بهش
یا 4 گیگ

این که مشکلی پیش نمیاد و هماهنگ کار میکنه یا نه منظورم بود

سوالم اینه که بین این 2 تا مین کدوم در کل بهتره ؟

من خودم سال ها با asus کار کردم
و پسر خالم هم با giga
خوب اگه میدونی که هیچ ولی تو سوالت مدل رو ذکر کردی نه مشخصه.;)
در مورد مین هم پیشنهاد میکنم یکم دیگه بذار در حد 100 102 تومن یه ecs p45t-a یا کمتر ecs p35t-a بردار.
واسه اون سیستم یه 400w هم کافیه ولی خوب اگه بخوایم آینده رو هم در نظر بگیریم من gp535a رو پیشنهاد میکنم.;)
الان 4gb رم از پس هر بازی و نرم افزار سنگینی بر میاد دیگه بالاترش میشه بی مصرف.:cheesygri
حالا میخواد dual باشه یا single فرقی نداره.;)
بین اون دو تا هم من p5kpl رو پیشنهاد میکنم.
بهترین LCD برای گرافیک 9600 GSO چیه؟؟؟؟؟ از نظز بهترین کیفیت تو بازی
2261 برای این گرافیک خوبه؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت رزولوشن ساپورتی هست که این کارت تا 2560x1600 رو پشتیبانی میکنه (البته در حالت digit) و شما مانیتور با هر سایزی بندازی با این کارت مشکلی نداره ولی اگه منظورت هماهنگ بودن با کارت (جالا بیشتر بازی مد نظر هستش) هستش که شما باید به فکر یه مانیتور در حد 19 اینچ باشی یا بهتر بگم رزولوشن ساپورتیش در حد 1024*1280 یا همین حدودا باشه وگرنه به مشکل میخوری.;)
البته اگه بنچاشو دیده باشی منظورمو دقیق متوجه میشی.
من چون از قیمت ها خبر ندارم قیمت ندادم! وگرنه من بودجم نهایتا 150 تومنه! این مدل هایی که شما گفتید چه قیمتی هاست؟
شاید من یا فروشنده اشتباه کرده، ولی من قیمت یه مانیتور LCD 22 اینچ سامسونگ رو گرفتم 144، فکر کنم همین T220p بود! غیر منطقی به نظر میاد که قیمتش انقدر پایین باشه...!:confused:(بازم میگم: احتمالا یه اشتباهی پیش اومده! فکر کنم قیمت LCD 17 اینچ رو بهم داده)
شما 22 زیر 230 پیدا نمیکنی t220p هم 310 تومنه ، اون بابا یا اشتب زده یا با shahabsung اشتباه گرفته.:cheesygri
دوست عزیز کارت گرافیک هیچ ربطی به مانیتور نداره (فقط باید توجه کنی که مانیتورت رزولشنی رو که باهاش میخوای بازی کنی رو ساپورت کنه .همین) .من حتی خودم 4670 رو به lcd 37 اینچ وصل کردم (جای شما خالی چه حالی داد :cheesygri ) .تو کیفیتم فرقی نمیکنه !
نه دیگه بی ربط هم نیست.;)
بالاخره پول ارتقا جور شد ! :biggrin1:
یه سوال از اساتید داشتم : بین e8500 و q 6600 کدووم رو پیشنهاد میدید ؟
بستگی داره چجوری بهشون نگاه کنی خوب تو بازی که مسلما 8500 سریعتره ولی در حالت کلی کاراییشون در یه حد هستش ، اگه میتونی اور کنی خوب 6600 رو اگه هم فرکانس با 8400 در نظر بگیریم به مراتب کارایی بالاتری پیدا میکنه اگر نه که همون 85000 انتخاب خوبیه.;)

آخرین ویرایش:
سوال

با سلام.
من میخوام برای PC یک کیبرد بخرم.
می خوام مشکی باشه و زیبا و شیک. قیمتش از 25 تومان بیشتر نباشه.گارانتی داشته باشه و زود خراب نشه.
خودم از مدل FCR-9100 فراسو خوشم آمده.(عکسش را توی سایت فراسو دیدم ولی از نزدیک ندیدم.)
می خواستم بدونم کیبرد خوب و با کیفیتی است یا خیر؟
منتظر پیشنهاد شما دوستان هستم.
با تشکر.

این t220p از کی اینقدر گرون شد؟قبل از عید یکی از دوستام گرفت 260 تومن...
عزیزم این قیمت T200P هست نه T220

با سلام.
من میخوام برای PC یک کیبرد بخرم.
می خوام مشکی باشه و زیبا و شیک. قیمتش از 25 تومان بیشتر نباشه.گارانتی داشته باشه و زود خراب نشه.
خودم از مدل FCR-9100 فراسو خوشم آمده.(عکسش را توی سایت فراسو دیدم ولی از نزدیک ندیدم.)
می خواستم بدونم کیبرد خوب و با کیفیتی است یا خیر؟
منتظر پیشنهاد شما دوستان هستم.
با تشکر.
همون مدل فراسو انتخاب خوبیه،برندای معتبر دیگه گرونترن

رامین جان ما رو توی فروم تنها نزار خدایی،دو روز نباشی ما رو همه جوره شرمنده می کنن کاربرا !! ;)

عزیزم ،راجع به اینکه میگی با 4670 و رزولوشن 1920*1080 بازی می کنی ،خب برا بازیهای سبک که مشکلی نیست ،اگر شما تونستی Far Cry 2 و یا Crysis روی حتی در 1680*1050 و با آخرین تنظیمات بالای 30 فریم بگیری می تونی بگی که کارت توی این رزولوشن مشکلی نداره. چون یه نگاه جامع میگه که باید یه تعدادی از انواع بازیها رو تست کرد و دید که فریمشون قابل قبول هست یا نه که بر طبق بنچای مختلف کارت 4670 توی بیشتر بازیها نهایت تا 1680*1050 رو میشه روش حساب کرد هر چند که ممکنه بازیهای سبک مثل COD4 هم روی 1920 خوب اجرا بشه،ضمن اینکه کسی که الان کارت میخره باید فکر بازیهای آینده هم باشه که سنگینتر میشن.
بعدم شاید فریم زیر 30 اصلا به چشم بعضی ها ایراد نداشته باشه، ولی از لحاظ فنی و علمی ایراده یا اینکه واسه بعضی ها فعال کردن AA و AF مهم نیست ولی واسه حرفه ایها خیلی مهمه و روی کارتی مثل 4670 اینکار حتی روی رزلوشن های پایینتر هم کار رو خراب میکنه.

راجع به پشتیبانی بازیها از پردازنده های چهار هسته ای هم توی پستای قبلی که شما احتمالا ندیدی بارها گفتم که همین الان هم عنوانهایی مثل GTA IV,Mirror's Edge,HAWX,EndWar برای چهار هسته ای ها بهینه شدن و بازیهای آینده هم مثل Baionic Commando قابلیت Multi Thread بیشتری دارن، پس داستان امروز هم هست.

ولی هنوزم e8500 از q6600 قویتره تو بازی . :cheesygri

خدارو شکر سوئ تفاهمی که درباره مانیتور و vga پیش اومده بود رفع شد (اینجوری که معلومه)
در این مورد هم من نگفتم چون تو این بازی خوبه تو اون یکی هم خوبه !! من گفتم خیلی از بازیهای جدید هم هستن که 4670 به صورت full option و با اخرین رزولشن بیاره !! (بخدا راست میگم .خودم دارم دیگه :( ) در ضمن من crysis رو روی رزولشن 1280*1024 به صورت full option یعنی 8xaa و 16xaf و تنظیمات high و ... دارم بازی میکنم بدون هیچ مشکل و افت فریمی (به جون خودم راست میگم ولی نمیدونم چرا به هرکی میگم باورش نمیشه !! :confused:

نه t220p بود...با گارانتی سام سرویس.

شما درست دیدی ولی اون مال تقریبا یکی دو ماه قبل عید بود دوست عزیز .دم عید قیمتای lcd بخاطر کمیاب شدن به شدت رفت بالا و دوستان عزیز فروشنده هر چقدر که دوست داشتن lcd هاشونو فروختن و میفروشن تا دوباره واردات شروع بشه !!

رامین جان احتمالا همون سوئ تفاهمی که برای فرشید جان پیش اومده برای شمام پیش اومده اگه پستای قبلیو بخونی احتملا متوجه بشی که منظور من چی بوده ! ;)

ممنون.
می خواستم بدونم همه کیبرد های فراسو کیفیت خوبی دارند؟
با تشکر.
بلکه،کیبوردای فراسو بنسبت قیمت کیفیت خوبی دارن.
ولی هنوزم e8500 از q6600 قویتره تو بازی . :cheesygri

خدارو شکر سوئ تفاهمی که درباره مانیتور و vga پیش اومده بود رفع شد (اینجوری که معلومه)
در این مورد هم من نگفتم چون تو این بازی خوبه تو اون یکی هم خوبه !! من گفتم خیلی از بازیهای جدید هم هستن که 4670 به صورت full option و با اخرین رزولشن بیاره !! (بخدا راست میگم .خودم دارم دیگه :( ) در ضمن من crysis رو روی رزولشن 1280*1024 به صورت full option یعنی 8xaa و 16xaf و تنظیمات high و ... دارم بازی میکنم بدون هیچ مشکل و افت فریمی (به جون خودم راست میگم ولی نمیدونم چرا به هرکی میگم باورش نمیشه !! :confused:

رامین جان احتمالا همون سوئ تفاهمی که برای فرشید جان پیش اومده برای شمام پیش اومده اگه پستای قبلیو بخونی احتملا متوجه بشی که منظور من چی بوده ! ;)
باشه، حالا هم واسه من سوء تفاهم شده بود و هم رامین ، آره؟؟؟!!( فک میکنم بهیچ وجه سوء تفاهم نبوده و اگرم بوده واسه شماس)
آقا اصلا شما راست میگی ، بهترین کارت واسه رزولوشن 1920*1080 همین کارت 4670 هس،چون شما داریش، کارتای بالاتر هم چقندرن! و هر کی مثل من بخره ** تشریف داره، خوبه؟
تازه من فک میکنم که نتنها خیلی از بازیهای جدید ، بلکه همشون با آخرین تنظیمات روی این کارت اجرا میشن !،اصلا خیلی حال میده که روی مانیتور 22 اینچ آدم بخواد 1280*1024 بازی کنه!! (ما داشتیم روی 1920 صحبت میکردیم)عیبم نداره که این رزولوشن اصلا Wide نیست و تصویر کش میاد!،اصلا پیکسل ها هم ضمخت نمیشن.

شما اگه داری با این ترکیب سخت افزاری کار میکنی و فک میکنی نتیجه می گیری، ما با ده ها برابر سخت افزارای مختلف این کارو کردیم و 100 ها قطعه ی دیگه رو هم بنچاشو دیدیم و نظراتمون رو بی حساب نمیگیم.اصرار نابجا خوب نیس ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or